Şimdi Ara

Samsung 46F6270 Led TV Paralel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayirli olsun en iyisini yapmissin en azindan muhatabin belli fiyat ta indirimler ile bir fark kalmamis gibi gule gule kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun desteğini arkanıza almak varken istanbul bilişimi açıkcası tavsiye etmem sonuçta bi yerde dev bi markanın garantisi diğer yanda istanbul bilişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

HDMI arc ile direk anfiye bağlandığında sesi DTS olarak yani 5.1 olarak dağıtıyormuş. Yani filmdeki sese gore işte okuduklarımdan biliyorum test edip denemedim henüz :)

Bu arada F6270 iade etmeye karar verdim.

Az önce 2.229-TL - %10 ındırım ıle 2.015-TL/9 Taksit olarak 48H6270 olanı satın aldım. 100WP ve %2.5 avantajık gelecek 1.865-TL ye almış oldum.

Yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

Urun samsung garantili.

dts sesi optik cıkısı da dagitir hocam,HD sesi gönderebiliyor mu )))
    neyse 20-30 gb lik remuxlarda denersin
    tabi amfin hd cozuyor mu o da var..

yok normal max 10 -15 gb lik hd filmlerde genelde hd ses yoktur zaten içinde mkvnin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mayıs 2014; 1:22:08 >

• Hayırlı uğurlu olsun bencede doğru bir seçim yaptın. Her ne kadar samsungun servisleride 5 para etmesede yinede işhanlarında ne idüğü belirsiz merdivenaltı servislerden iyidir..
    Carrefour gibi bir markanın da artık paralel ithalat elekktronik ürün satmasıda ayrı bir skandal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Dediğinde haklısındır kardeş ben anlamıyorum, hatta bilmiyorum desem olur. Forumda biraz okuduktan sonra öyle olabileceğini zannediyorum. (Zannediyorum sadece )

Teşekkür ederim.
  • Teşekkür ederim kardeş. Dediğin gibi ne olduğu belirsiz. Samsung servisini bilmiyorum ama Allah hiç bir zaman kimseyi servise muhtaç etmesin düşürmesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.