Şimdi Ara

Samsung 46f6470 mi philips 47pfl6067 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Samsung 46F6470 almak için vatana gittim. Ancak satıcı arkadaş philips 47pfl6067 modelini de tavsiye etti. Kararsız kaldım ikisi arasında. Kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.

• sensiva S kullanıcısına yanıt
    46f6470 in hd kalitesinden memnunun sd idare eder, 3d yi beğendim, internet özelliği biraz yavaş, sesle denetim var kumandası güzel samsung bayisinden 2250ye almıştım vatanda ne kadar?
    diğer tv hakkında bilgim yok
  • Samsung 2499-TL yanında bir de klavye veriyorlar. İnternette sayfa geçişlerinde mi yavaşlık var ? kendi klavyesi dışında faklı bir kablosuz klavye denediniz mi?
    ben 2250ye yanında 2 gözlükle almıştım şuanda teknosanın sitesinde 2300 liraymış 100 liraya klavya + hdmı kablosu satıyolardı onu alabilirsin yanına 100 lira kalır :)
    -mesela pcde yeni sekmeyi anında açabiliyoruz ama tvde 1-2 sn beklememiz gerekiyor sık kullanılanlara girmek içinde aynı şey geçerli internet olarak sorun yok ama bi film sitesinden filmi açtığında sorunsuz kesintisiz izleyebiliyorsun
    -ben logitech kablosuz mouse ve eski bi kablosuz klavye ile denedim sorunsuz çalışıyor ama uzaklaşınca çekmiyo sanırım pille alakalı birşey mouse ın pili epey bitmişti.
    -bazı arkadaşlar k400 kullandıklarını ve sorunsuz çalıştığını söylediler 99 tlye hem k400 hem de hdmı alabilirsin
    -tvnin orjinal kumandasın ortasında dokunmatik alan var ben şuanda onu kullanıyorum. zaten tvyi pc gibi kullanacağını düşünüyorsan biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz önce Bimeksten geldim 2299-TL'ye 2 adet gozluk + klavye ve yüzde 5 hediye ceki veriyorlar. Teknosa ile aynı hesaba geliyor aslında. İkisinden birinden alacağım sanırım.

Son olarak aklıma takılan bir şey var iki üç mağazada sordum ama net cevap alamadım. Cihazın Dahili uydu alıcısında forumlardan okuduğum kadarı ile sıkıntı yaşıyorlarmış. Daha doğrusu dahili uydu alıcısı olan tvlerde diyelim bu tv ile ilgili bir yorum okumadım yalan olmasın. Siz dahili uydu alıcısından memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensiva -- 20 Temmuz 2013; 20:19:46 >
    sıkıntının ne olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim. kanal geçişleri biraz yavaş özellikle hd kanala geçiş 2-3 sn sürebiliyor bide biss key mevzusu var ama o konu hakkında bilgim yok yani ntv sporda falan maç yayınlanırsa onu izleyemiyormuşuz ben pek maç izlemediğim için sorun yok ama sen izleyeceksen forumda biraz araştır derim
  • Arkadaslar su an teknosada magazaya ozel kampanyayla 1999 liraya buldum performnsi yeterlimi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.