Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6800 ile lg la660s kıyaslarmısınız lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

tvde en önemli özelliklerden biri lokal dimmingdir piyasada bunu kullanan yok artık pahalı ve bunun sahtesi kullanılıyor yani micro dimming

en basitinden söyle anlatayım...

karanlıkta tv izlerken ışık sızmaları görülür bu micro dimming sayesinde siyahlar daha iyi olabilir . led tv şansına kalmış ışık sızması , bulutlanma falan. ben olsam micro dimming olan tv alırım .

hocam sizce 40f6650 nasıldır aklımda bu var ama kararsızım?
  • Kral1905 K kullanıcısına yanıt
    ve tvleri görmeden karar verme f6650 ve f6510 yanyana izle incele ..
  • quote:

ve tvleri görmeden karar verme f6650 ve f6510 yanyana izle incele ..

6510'u bilmiyorum ama 6650 görüntü kalitesi olarak hoşuma gitmişti hocam.
  • quote:

tvde en önemli özelliklerden biri lokal dimmingdir piyasada bunu kullanan yok artık pahalı ve bunun sahtesi kullanılıyor yani micro dimming

en basitinden söyle anlatayım...

karanlıkta tv izlerken ışık sızmaları görülür bu micro dimming sayesinde siyahlar daha iyi olabilir . led tv şansına kalmış ışık sızması , bulutlanma falan. ben olsam micro dimming olan tv alırım .

eyvallah sağalosın... bunu da hallettim şimdi sırada pasif ve aktif gözlük meselesini araştırıcam ...:)
  • Merhaba.
    3 yıl değişik elektro marketlerde TV satışı yapmış birisi olarak öncelikle televizyon alırken smartı karşılaştırma konusu etmeyin bile.

3D ise heves en az 3 ay ara ara kullanıp daha sonra gözlüklerin yüzüne bile bakmayacaksınız. İlla kullanıcam derseniz ise pasif olanları ki öncü olarak LG'yi tavsiye ederim. Aktifler evet her 2 göze de 1080 görüntü verir ve kağıt üzerinde daha iyidir ama biraz dikkatli izlerseniz verdiği her kareyi tek tek görebilirsiniz. Ayrıca eminim ki herkes tv alırken bile 100 tl'nin hesabını yaparken, orjinal blu-ray film alıp izlemiyecek bu yüzden isterse gözlük 4k uhd olsa bile bişey değişmeyecek.

Klasik 2 marka arasında ise Samsung daha parlak LG daha doğaldı. Taki geçen seneye kadar. Artık LG bu sene çok çok daha iyi ve Samsungla neredeyse fark yok.

Tarama hızlarına da değinirsem evet genelde tüm tvler 100Hz ve işlemciler sayesinde üzerinde yazan Hz lere çıkar. Herkes Hz önemli değil zaten yayın 50 Hz gibi şeyler söyler ama bu doğru değil Hz önemlidir. 200 Hz ile 400 Hz arasında anlaşılacsğı gibi 2 kat fark var.

Sonuç olarak TV alırken 3D Smart TV DVB-S hemen hemen hepsinde var geriye tek Hz kalır ki hangisi daha yüksekse onu alın derim.

Bu arada soruyu soran arkadaşa yardım olsun diye söylüyorum tavsiyem LA660'dır.

Samsung Galaxy Note 10.1 tarafından gönderildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DjCATILL

Merhaba.
    3 yıl değişik elektro marketlerde TV satışı yapmış birisi olarak öncelikle televizyon alırken smartı karşılaştırma konusu etmeyin bile.

3D ise heves en az 3 ay ara ara kullanıp daha sonra gözlüklerin yüzüne bile bakmayacaksınız. İlla kullanıcam derseniz ise pasif olanları ki öncü olarak LG'yi tavsiye ederim. Aktifler evet her 2 göze de 1080 görüntü verir ve kağıt üzerinde daha iyidir ama biraz dikkatli izlerseniz verdiği her kareyi tek tek görebilirsiniz. Ayrıca eminim ki herkes tv alırken bile 100 tl'nin hesabını yaparken, orjinal blu-ray film alıp izlemiyecek bu yüzden isterse gözlük 4k uhd olsa bile bişey değişmeyecek.

Klasik 2 marka arasında ise Samsung daha parlak LG daha doğaldı. Taki geçen seneye kadar. Artık LG bu sene çok çok daha iyi ve Samsungla neredeyse fark yok.

Tarama hızlarına da değinirsem evet genelde tüm tvler 100Hz ve işlemciler sayesinde üzerinde yazan Hz lere çıkar. Herkes Hz önemli değil zaten yayın 50 Hz gibi şeyler söyler ama bu doğru değil Hz önemlidir. 200 Hz ile 400 Hz arasında anlaşılacsğı gibi 2 kat fark var.

Sonuç olarak TV alırken 3D Smart TV DVB-S hemen hemen hepsinde var geriye tek Hz kalır ki hangisi daha yüksekse onu alın derim.

Bu arada soruyu soran arkadaşa yardım olsun diye söylüyorum tavsiyem LA660'dır.

Samsung Galaxy Note 10.1 tarafından gönderildi.

Hocam öyle diyorsunda LG 660 native 50 Hz Samsunglar ise 6800 serisi hepsi native 100 Hz.

• Arkadaslar 46f6800 tvmi satiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_90993870/f_//tm.htm#90993870

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.