Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6800 ile lg la660s kıyaslarmısınız lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay sonra düğünüm var ikisi arasında karasız kaldım ...samsung 46f6800 ile lg la660s ikisinizde özellik bakımdından aynı 400hz fakat kalite anlamadında hangisini almalıyım. ayrıca forum da samsung46f6800 ile ilgili hiçbir yorum bulunmamaktadır. genelde tüm yorumlar lg la 660s üzürene olduğu için yeterli bilgi alamdım yardımcı olursanız sevinirim
    samsung 46f6800=2599 tl + 400 tl hediye çeki (teknosa)
    lg la660s = 2600 tl (lg magaza)

• Hocam ben soyleyeyim dun cok arastirdim bimeks vatan teknosa hepsini gezdim aslinda f6470i ogrenmek istiyordum ama herkes la660s veya arasinda sadece 200hz fark olan yani panel hzleri ayni olan la640s i onerdiler lg cok guzel tv yapmis 3d ayarlari smart ozellikleri falan cok iyi goruntu farki dersen yani yanyanaydi tvler f6470 ve la660s f6470 bence daha keskin ve guzel bi goruntuye sahip lgnin bir artisi da magic kumanda olayi cok guzel mouse gibi kullanilabiliyor sesli komut icin mikrofonu kumandanin ustune koymuslar bagirmaniza da gerek kalmiyor falan dediler ayrica herkes pasif3d onerdi bas agrisi falan diyorlar okudugum kadariyla da aktif 3d cok iyi performans sunuyormus bence rahatliktan daha onemli sonucta ayda 1 belki 3d film izleriz bi kez de basimiz agirsin. Ben her seyiyle lgye karar vermistim ki eve geldim arastirirken lgnin kronik bi sorunu olan bellek yetersizligini gordum yani dizimag e girip veya baska bir film sitesine girip browser uzerinden video izlemek istediginizde 15 dk icinde bellek yetersiz diyip browser cokuyor htta youtube a bile browserdan girince ayni hatayi yapiyormus bence gayet sinir bozucu bi durum o kadar para verip smart ozelligi aliyoruz indirmeden bi dizi izleyemiyoruz ben su an direk sogudum lgden f6800 e bakacagim 6470den iyi oldug kesin ve 6470 bence cok iyi bir tv idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Hocam ben soyleyeyim dun cok arastirdim bimeks vatan teknosa hepsini gezdim aslinda f6470i ogrenmek istiyordum ama herkes la660s veya arasinda sadece 200hz fark olan yani panel hzleri ayni olan la640s i onerdiler lg cok guzel tv yapmis 3d ayarlari smart ozellikleri falan cok iyi goruntu farki dersen yani yanyanaydi tvler f6470 ve la660s f6470 bence daha keskin ve guzel bi goruntuye sahip lgnin bir artisi da magic kumanda olayi cok guzel mouse gibi kullanilabiliyor sesli komut icin mikrofonu kumandanin ustune koymuslar bagirmaniza da gerek kalmiyor falan dediler ayrica herkes pasif3d onerdi bas agrisi falan diyorlar okudugum kadariyla da aktif 3d cok iyi performans sunuyormus bence rahatliktan daha onemli sonucta ayda 1 belki 3d film izleriz bi kez de basimiz agirsin. Ben her seyiyle lgye karar vermistim ki eve geldim arastirirken lgnin kronik bi sorunu olan bellek yetersizligini gordum yani dizimag e girip veya baska bir film sitesine girip browser uzerinden video izlemek istediginizde 15 dk icinde bellek yetersiz diyip browser cokuyor htta youtube a bile browserdan girince ayni hatayi yapiyormus bence gayet sinir bozucu bi durum o kadar para verip smart ozelligi aliyoruz indirmeden bi dizi izleyemiyoruz ben su an direk sogudum lgden f6800 e bakacagim 6470den iyi oldug kesin ve 6470 bence cok iyi bir tv idi.

yani anladığım kadarıyla samsungun görüntü kalitesi lg ye göre daha kaliteli ve kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: S_h_n

quote:

Hocam ben soyleyeyim dun cok arastirdim bimeks vatan teknosa hepsini gezdim aslinda f6470i ogrenmek istiyordum ama herkes la660s veya arasinda sadece 200hz fark olan yani panel hzleri ayni olan la640s i onerdiler lg cok guzel tv yapmis 3d ayarlari smart ozellikleri falan cok iyi goruntu farki dersen yani yanyanaydi tvler f6470 ve la660s f6470 bence daha keskin ve guzel bi goruntuye sahip lgnin bir artisi da magic kumanda olayi cok guzel mouse gibi kullanilabiliyor sesli komut icin mikrofonu kumandanin ustune koymuslar bagirmaniza da gerek kalmiyor falan dediler ayrica herkes pasif3d onerdi bas agrisi falan diyorlar okudugum kadariyla da aktif 3d cok iyi performans sunuyormus bence rahatliktan daha onemli sonucta ayda 1 belki 3d film izleriz bi kez de basimiz agirsin. Ben her seyiyle lgye karar vermistim ki eve geldim arastirirken lgnin kronik bi sorunu olan bellek yetersizligini gordum yani dizimag e girip veya baska bir film sitesine girip browser uzerinden video izlemek istediginizde 15 dk icinde bellek yetersiz diyip browser cokuyor htta youtube a bile browserdan girince ayni hatayi yapiyormus bence gayet sinir bozucu bi durum o kadar para verip smart ozelligi aliyoruz indirmeden bi dizi izleyemiyoruz ben su an direk sogudum lgden f6800 e bakacagim 6470den iyi oldug kesin ve 6470 bence cok iyi bir tv idi.

yani anladığım kadarıyla samsungun görüntü kalitesi lg ye göre daha kaliteli ve kullanışlı

Ya biraz da kisisel o benim gozume daha hos geldi ayrica bellek sorunu samsungda da olabilir onu da ogrenmek lazim eger o da oyleyse hic smart tv isine bulasmayacagim bosuna bas agritacak

• quote:

2 ay sonra düğünüm var ikisi arasında karasız kaldım ...samsung 46f6800 ile lg la660s ikisinizde özellik bakımdından aynı 400hz fakat kalite anlamadında hangisini almalıyım. ayrıca forum da samsung46f6800 ile ilgili hiçbir yorum bulunmamaktadır. genelde tüm yorumlar lg la 660s üzürene olduğu için yeterli bilgi alamdım yardımcı olursanız sevinirim
    samsung 46f6800=2599 tl + 400 tl hediye çeki (teknosa)
    lg la660s = 2600 tl (lg magaza)

slm dostlar.

samsung 46f6800 lg la660s den üstün bir tv dir , gerçek panel hızı 200hz yazılımla 400hz e çıkmaktadır , lg ise gerçek panel hızı 100 hz dir . samsung öndedir yani samsung fiyatıda süper bence düşünmeden alabilirsin dostum (eğer paran varsa 55 inç olanı tercih et bence)

smart olayına gelince samsung biraz daha önde ama tv den smarta meraklıysanız kanser olabilirsiniz adamı deli eder illa smart olsun pc deki gibi hızlı olsun diosanız linkteki ürün tarzında birşey alın sorunsuz kullanırsınız

http://www.amazon.com/Computer-Dual-core-Android-RK3066-ownshop/dp/B009PJ3AZ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1376208986&sr=8-1&keywords=android+mini+pc

• yani samsung her anlamda üstünmüdür çok araştırmamın sebebi samsung 46f6800 yorumlarda pek bahsi geçmiyor her yerde lg la660s hakkında yorumlar var
  • quote:

yani samsung her anlamda üstünmüdür çok araştırmamın sebebi samsung 46f6800 yorumlarda pek bahsi geçmiyor her yerde lg la660s hakkında yorumlar var

F6800 sitede 2500 + 400 hediye ceki yaziyor ama magazada veriyorlar mi acaba hediye cekini?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknosa fiyatı 2599 tl +400 tl hediye çeki teknosa mağazalarında geçerli değil sadece internet ortamında geçerli ve bu çeki internet alışverişinde kullanabiliyosun
  • quote:

teknosa fiyatı 2599 tl +400 tl hediye çeki teknosa mağazalarında geçerli değil sadece internet ortamında geçerli ve bu çeki internet alışverişinde kullanabiliyosun

Vazgectim o zaman gidip f6470 i 200tl cekle veya 640s i alirim

• quote:

quote:

teknosa fiyatı 2599 tl +400 tl hediye çeki teknosa mağazalarında geçerli değil sadece internet ortamında geçerli ve bu çeki internet alışverişinde kullanabiliyosun

peki f6470 ve 640s özellik bakımından 46f6800 den daha mı iyi ?
  • quote:

quote:

quote:

peki f6470 ve 640s özellik bakımından 46f6800 den daha mı iyi ?

Degil ama hicbir yorum yok suan samsung un en cok alinan tvsi 6470 en azindan bircok yorum var hakkinda

• S_h_n S kullanıcısına yanıt
    hocam kıyaslama yapıldığında aslında aynı yazılım ve özellik oldu anlaşılıyor
    tek fark F6800 400 hz F6470 ise 200 hz, yani görüntü tarama hızı daha iyi
    eğer fiyat farkı size uygunsa kesinlikle 6800 ü almanızı öneririm
  • arkadaşlar ben 46f6650 aldım 600hz diyor görüntü çok iyi görünüyor bu tv lerde eniyi görüntü ayarlarını bilen varmı birde bu tv bitek teknosada satılıyormuş nasıl bir tv dir bilen varmı yorumlarınızı bekliyorum
  • ben de bugün 40f6640 aldım 600hz. f6510dan iyidir diye düşünüyorum ama hala içimde bir kurt var. farkının çift çekirdekli işlemciye sahip olması ve de f6510 400hz iken f6640 ın 600hz olması. izlerken farkı çok ayırt edebilir miyim?
  • beqbeq B kullanıcısına yanıt
    400-600 hz önemsiz bir fark yok ikiside 100 hz önemli olan bunlarda microdimming var mı diye bakalım diğer özelliklerini hiç bilmem zaten .

microdimming var yazmış

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMUE40F6640-SAMSUNG-UE40F6640.htm

bunda yazmıyor

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMEU40F6510-SAMSUNG-UE40F6510.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 13 Ağustos 2013; 19:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

400-600 hz önemsiz bir fark yok ikiside 100 hz önemli olan bunlarda microdimming var mı diye bakalım diğer özelliklerini hiç bilmem zaten .

microdimming var yazmış

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMUE40F6640-SAMSUNG-UE40F6640.htm

bunda yazmıyor

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMEU40F6510-SAMSUNG-UE40F6510.htm

bu microdimming nedir ne işe yarar? yahu bi tv alıcam araştırdıkca bişiler çıkıyor :) nette baya bi aradım ama tam olarak bişi bulamadım bununla ilgli..

• atilla-3434 A kullanıcısına yanıt
    işin zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 6800 660s e göre görüntü kalitesi ve smart tv özellikleri bakımından üstün bir televizyon tasarım konusunda 660 s daha başarılı olabilir(göreceli bir kavram). 3d konusunda lg samsung a göre önde ki bu samsungun en büyük dez avantajı.eğer tv izlemek için alınacaksa şuanki fiyatlar baz alındığında f6800 alınmalı

buda f6800 serisinin detaylı incelemesi
    http://www.avforums.com/review/samsung-f6800-ue40f6800-3d-led-television-review.567
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

işin zor.

bu gidişle vaz geçicem zaten :)
  • atilla-3434 A kullanıcısına yanıt
    tvde en önemli özelliklerden biri lokal dimmingdir piyasada bunu kullanan yok artık pahalı ve bunun sahtesi kullanılıyor yani micro dimming

en basitinden söyle anlatayım...

karanlıkta tv izlerken ışık sızmaları görülür bu micro dimming sayesinde siyahlar daha iyi olabilir . led tv şansına kalmış ışık sızması , bulutlanma falan. ben olsam micro dimming olan tv alırım .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.