Dün Samsung 46F6800 modeli tv aldım, ve kuruluma geldiler.
TV'nin Smart Hub menüsüne gelinip smart hub kurulmaya başlandığında, önce internet bağlantısı istiyor. Aşağı kattaki komşumla ortak wireless kullanıyoruz, ve internet iyi çekiyor benim evimde de. Wireless network'u seçip şifreyi giriyorum, daha sonra next yaptığımda,ekteki resimde görebileceğiniz gibi "kablosuz ağınız ve internet bağlantınız kullanıma hazır" şeklinde yazı geliyor. Tamam yapıp bir sonraki ekrana geçmek istediğimde ise aşağıda diğer resimde görebileceğiniz gibi "sunucuya bağlanılamıyor, lütfen samsung hizmet merkezine başvurun" şeklinde bir uyarı yazısı geliyor :(
TV'mde internet ve smart özellikleri kullanamıyorum :(
Samsung'u yarın arayıp sorunu anlatacağıım, fakat burdaki arkadaşların da bilgisinden-tecrübesinden bana yardım edebileceklerini düşündüğümden yardım istemeyi düşündüm.
Konu ile ilgili bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olanlardan yardım bekliyorum.
şimdiden çok teşekkür ederim.
Ozan
Yazılım güncellemesi ile sorun düzeldi...
yazılım guncellemesını nerden yaptınız ?
cemallturhanC
kullanıcısına yanıt
tvnin menüsünden yazılım güncellemesini seçip yaptım. Samsung servisinden arayıp yönlendirdiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme