Şimdi Ara

samsung 46f7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda yeniyim acemiliğimi maruz gorun.
    Gecen pazar gunu (2 Şubat) 46f7000 cihazını 3500 tl ye samsung magazasından aldım fakat bugun (6 Şubat) carrefourda 46f7000 cihazını 2999 tl ye satıldıgını gordum carrefour daki ürünün üzerinde 2 cekirdek yazıyordu. Normalde f7000 4 cekirdekli ve 4 gozluklu bir ürün. Bunu gorunce hemen satın aldıgım samsung subesine gıttım ve durumu anlattım. Bana carrefourdaki ürünün yurt dışından geldiğini bu yüzden 2 cekirdek ve 2 gozluk içerikli oldugunu soylediler. Sizce böyle bir sey olabilir mi? Samsung ulkelere gore mı tv üretiyor? Simdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayAkbas -- 6 Şubat 2014; 22:53:20 >

• Bence sizi kandirmaya calişmişlar.oyle bisey olmaz bence
  • castinyo kullanıcısına yanıt
    ben de sizin gibi düşündüğümden buraya yazdım. fakat şöyle bir düşüncem de var mesela s4 ün bir kaç farklı sürümü var ülkelere göre.

NOT: Carrefourdaki ürünün üstünde 2 çekirdekli yazıyordu gözlük sayısı hakkında bilgi yoktu
  • BerkayAkbas B kullanıcısına yanıt
    carrefour ürün etiketlerini ya eksik yada yanlış yazıyor.carrefour bursada da o tv yi 3000 tl den sattı.samsung türkiye garantili
    1- Ürünler ülkelere göre farklılık gösteriyor .
    2- Carrefour paralel ithalat Fransız sonuçta
    3- 7 ve 8 serisinde hepsi 4 çekirdek diye biliyorum ülkelere göre çekirdekte fark olmaması gerekir
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Y
    Tv standında satin almak isteyen müşteri gorevliye sordu. Gorevli içeri gidip yetkilisine sordu.samsung turkiye garantili diye geri döndü. Paralel İthalat degil.
    cevap için teşekkürler bende sizin gibi düşündüm kafam karıştı yine de arada ciddi fiyat farkı var sonuç olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garanti olayı bildiğim kadarıyla şöyle 2 yıl carrefour un anlaşmalı servisi garanti veriyor bence fransadan ithal olma olasılığı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAkbas

garanti olayı bildiğim kadarıyla şöyle 2 yıl carrefour un anlaşmalı servisi garanti veriyor bence fransadan ithal olma olasılığı yüksek
    Ucuz olması aslında kendini belli ediyor .

Carrefour yıllardır paralel ithalat satıyordu . bazıları garantili diyor, bazıları değil diyor

en iyisi ürün koduna bakmak gerekir . eğer bu ürün ise garantilidir çünkü diğer yerlerde de bu satılıyor .

son harfler önemli

46F7000SLXTK

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE46F7000SLXTK

mesela bu ürüne samsung garantili yazmış

40F6470 ürün kodları nedir yazmıyor

http://carrefour.com.tr/ecommerce-web/faces/b2c_senal_product.xhtml?smsCode=414974

40F6470SSXTK garantili ise bu olması gerekir

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE40F6470SSXTK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 7 Şubat 2014; 17:17:18 >

• Bir ara bende carrefourdan f7000 almayı düşünmüştüm.Biraz araştırdığımda carrefourda satılan tvlerin paralel ithalat olduğunu okumuştum bir yerde.Ayrıca paralel olanlardan 2,samsung turkiye garantili olanlardan 4 gözlük cıkıyor diye biliyorum.çekirdek sayisinda bir farklilik olacağını sanmıyorum...
    Paralel ithalatsa fiyat farki olması normal.hayirli olsun.güle gule kullanin TV nasil memnun musunuz
    bahsettiğiniz kodu baktığım tüm mağazalarda gördüm fakat carrefourda sadece 46f7000 yazıyordu
  • teşekkürler kurulumu bugün yapılacak henüz daha kullanamadım
    bütün carre fourlarda varmı acaba.
    çok güzel bir tv almışsın güle güle kullan.
    2 çekirdek olamaz ama 2 gözlüklüdür .
    normalde 4 gözlük var.
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    ne söylesem yalan olur şimdi ben maltepe carrefourda gördüm ellerinde 1 tane kalmıştı.

Bugün ürünün kurulumu gerçekleşti 4 gözlüklü, cidden güzel bir ürün. Bence önemli farklarından biri SD performansı cidden çok iyi @ayhanjan
    güzel de nedemek süper kardeş
    tekrara güle güle kullan.

ankara da yok 2 tane hiper carrefour var.
    ikisinide aradım yoktu
    birinde teşhir vardı
    fiyatını sordum 4000 tl dedi...
  • Maltepe carfeurda 1 tane kalmış oda teşirdeki cihaz 46f7000 bana turkiye samsung garantili dedi. 3000tl.

55f8000 vardı ustune basa basa sordum bu sefer bu ithal dedi yani 55f8080 oldugunu söyledi 4800tl fiyat vardı
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum
  • cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAkbas

cevap için teşekkürler
    merhaba arkadaşlar bende 40c750 tv vardı onu sattım ve malum yerine bir tv alacağım için bir araştırma yaptım 46H6500 46H7000 ve 46F7000 serilerinden en iyisinin F7000 oluduğun gördüm. bu üründen gold bilgisayardan dün 3099 tl ye aldım 4 gözlük hediye aldım inşallah bir sorun çıkmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.