Şimdi Ara

samsung 46h700 alacam ama güvenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 46h7000 almayı düşünüyorum http://www.n11.com/samsung-ue-46h7000-led-tv-samsung-turkiye-garantili-P23818960 bu sitede n11 bonusla falan 3140 a iniyor fiyatı ve samsung tr garantili diyor ama diğer bütün sitelerde 3600 den aşağısını bulamadım
    http://www.teknosa.com/urunler/110015224/samsung-ue46h7000-smart-fhd-3d-2xdvb-s-led-lcd-tv4
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-46h7000-46-800hz-dort-cekirdek-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamue46h7000&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE46H7000
    tabi bu pahalı satan siteler kendileri satıyor ama n11 de mağazalar satıyor sizce güvenilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

• Bende bu konuda cevap bekliyorum. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tr garantili diyorsa sorun yok.
    Her türlü problemde muhatabın servis oluyor.Sen gelecek ürünün kapalı kutu olup olmadığına dikkat et yeter. Servis kutuyu açsın bir problem varsa direkt değişim olur zaten..

• Tesekkurler cevap icin

• Teşekkürler cevap için hb da 300 tl hediye çeki falan var ama en uygunu en baştaki link oldu sanırsam bakalım artık 2400 e 48h6470 ve h7000 arasındayım aradaki 700 tl farka değer mi orasını bilemem artık..
  • Bende takip ediyorum o satisi..trgarantili 4gozluklu kapali kutu satis yapiyorlar ancak 6aylik dsamrt hd uyeligi,cinemaximum 2.biletkampanyasi ve samsung sinema uyeligi gbi ektralar yok..tum bunlarin oldugu bir magaza daha var n11de..3349 fiyati..indirimyle 3240a fln gelecek sana..orayida degerlendirebilirsin..tum ekstralar mevcut ve tr garantili..bugun biraz daha gezip bakicam bulamazsam ordan alicam bende..ayrica bu magazada n11superhizli gonderi madalyasi var..urun 1gun icinde teslim ediliyor cogu yere..magaza daha kurumsal geldi bana diger ilanlara yorumlara bakinca..

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

Bende takip ediyorum o satisi..trgarantili 4gozluklu kapali kutu satis yapiyorlar ancak 6aylik dsamrt hd uyeligi,cinemaximum 2.biletkampanyasi ve samsung sinema uyeligi gbi ektralar yok..tum bunlarin oldugu bir magaza daha var n11de..3349 fiyati..indirimyle 3240a fln gelecek sana..orayida degerlendirebilirsin..tum ekstralar mevcut ve tr garantili..bugun biraz daha gezip bakicam bulamazsam ordan alicam bende..ayrica bu magazada n11superhizli gonderi madalyasi var..urun 1gun icinde teslim ediliyor cogu yere..magaza daha kurumsal geldi bana diger ilanlara yorumlara bakinca..

evet o ürünede baktım ama 6 aylık dsmart hd üyelik falan ayrıntılar yok ne nasıl oluyor onu pek belirtmemişler bu sitenin mi mağazanın mı extrası onu pek anlayamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asil_unal A kullanıcısına yanıt
    onu dısardakı her magaza verıyor zaten nerdeyse..şifre cıkıyor sanırım ıcınde o sıfreyle dsmartı arıyosun onlar gelıp kuruyor 30 tl mı ne aktıvasyon ucretı verıyorsun.6 ay hd paket ucretsız sonra..ayn ısekılde baska sıfreylede samsung sınema pakedını alıyosun ve cınemaxımum 2. bılet kampanyası var..kutu ıcınde gelıyor bunlar..ne sıtenın ne magazanın ekstrası bu..teknosa bımeks vs vs bunlarda verıyor aynı paketlerı zaten baktıysan..3249a satan yer vermıyor nedense bırtek..
  • walla nedense güvenemedim satıcıya tknsdan 48h6470 siparişi verdim 2500 +Hırvatistan her gol başına 20 tl :))) hedefim 7000 di 6500 ün pek bi artısı yok 6470 den çift tuner var bildiğim umarım hayırlısı olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.