Şimdi Ara

Samsung 46H7000 mi LG 49Ub850v mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar hep samsung üzerine yoğunlaşmıştım. Bugün bir satıcı LG 49UB 850v yi ısrarla tavsiye etti. 46H7000 mi yoksa bu ürünmü karar veremedim. yardımcı olursanız bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• h7000 modeli fullhdlerde en begendigim samsung modeli olsa bile sanrım bu seçimde 850yi seçerdim uhd oluşu ve uhd ye upscale yapması yeterli bir seçim sebebi olur bnm için
  • Ben de şu an itibariyle 49ub850v ye yakınım. Ama ekonomik nedenlerden dolayı 2015 i bekleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Peki bu 2 üründe pasif-aktif 3D olayı var bu çok fark oluşturuyo mu ? kaldı ki 4k yayın şuan için hayal gibi görünüyo ama 7000 serisinden de çok şikayet var
  • Hemen hemen bütün ürünlerden aynı oranda şikayet mevcut. Ben 15 gün önce kadar 55H8000 almıştım. kurulum esnasında ölü piksel çıktığı için servis geri götürdü. bizde iade ettik. Kimi satıcı samsung u övüyor kimi Lg yi. hangisine inanacağız? 4K gereklimi. Aktif pasif gözlük farkı ne? Lg lerde banding sorunundan bahsediliyor bu nedir? bir sürü soru işareti. Tv almaktan vaz geçeceğim böyle giderse :)
  • ne zor işmiş tv seçim yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.