Şimdi Ara

SAMSUNG 4k 1ms ''U28D590D'' VS SAMSUNG 4k 1ms ''U28E590DS''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki model arasında ne gibi farklar acaba ikiside 4k 1ms.Bilen arkadaşlar duruma bir el atsa çok makbule geçer :)

• Yoksa 2 side aynı monitörmü arkadaşlar
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    2 si arasında fark var U28E590DS bu monitör freesync desteği var ve piyasaya yeni girdi hakkında pek bilgi bulamazsın forumlarda tr de yeni bu model diğeri zaten var forumlarda incelemeside mevcut eğer oyun için düşünüyorsanız ekran kartınız amd olması gerekir freesync amd ile çalışan bir yırtılma önleme teknolojisidir diğer veriler samsung resmi sitede bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro

2 si arasında fark var U28E590DS bu monitör freesync desteği var ve piyasaya yeni girdi hakkında pek bilgi bulamazsın forumlarda tr de yeni bu model diğeri zaten var forumlarda incelemeside mevcut eğer oyun için düşünüyorsanız ekran kartınız amd olması gerekir freesync amd ile çalışan bir yırtılma önleme teknolojisidir diğer veriler samsung resmi sitede bulabilirsin

Kardeşim sen varya 10 numarasın,gözümü açtın resmen,o kadarda googleden araştırma yaptım ve doğru dürüst bilgi elde edemedim, tamda alma arefesindeyken,ALLAH işini gücünü rast getirsin :),yani freesync özelliği dışında diğer bütün özellikler aynı değilmi,4k olması ve 1ms olması gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 21 Aralık 2015; 15:11:05 >
    evet diğer özellikleri aynı baktım ikisindede panel teknolojisi tn diğer monitörü vatanda görmüştüm gayet güzel
    olumsun yönlerinden bahsedeyim bu monitörün boyu ayarlanmıyor vesa standardı yok altındaki ayak oldukça eğreti masaya ayağın sürekli çarpıyorsa sürekli sallanır
    birde bu monitöre sahip 4k 60hz hdmi desteği 2016 da amd ye gelicek diye biliyorum eğer oyun oynamak ise amacın kesinlikle freesync veya gysnc li bir monitör almanı öneririm bu monitör 4k olması sebebi ile eğer güçlü bir gpu kurulumun yoksa yani tek kart çalıştıracak isen şu anda 35 fps ile 90 fps kısıtlaması mevcut freesync teknolojisinin 4k için yeterli gpu gücü vericek kartlar 2016 da piyasada olucak yinede freesync ile takılma yırtılma olmadan 60 kare altında oynayabileceksin oyunu bu yüzden almanı tavsiye ediyorum
    hepsiburada üzerinden telefon ile stokta olup olmadığını sor ondan sonra sipariş geç ürün eline geçtikten sonra ölü pixel ışık sızması gibi sorunlar ile karşılaşırsan ürünü koşulsuz 14 gün içinde iade edebilirsin ben hepsiburada üzerinden sipariş geçtim ürün olmadığı için para iadesi 2 günde yapıldı iade içinde sorunsuz olacağı kanaatindeyim ölü pixel probleminde sayı ve ekranın neresinde olduğu vs gibi ürün iadesini buna bağlı yapman paranı geri alman çok zor olur monitör değilde başka bir ürün olsa idi bunu söylenmezdim amazonda ekim ayında satışa girmişti samsunga mail atmıştım trye nezaman geleceği ile ilgili dönüş alamamıştım nihayetinde çok yakın zamanda forumda inceleme ve videosu bulunur ama şu an için alıp deneyimlemiş olan yok benim sana nacizane tavsiyem fiyat olarak hiç bir yerde 4k monitör bu fiyata bulunmuyor birde 2016 da birkaç marka monitörünü tr pazarına sokucak gysnc freesnc istersen o partiyide bekleyebilirsin veyahutta acil ihtiyacın var ise alıp geçebilirsin

• Bilgilerin cevapların incelemelerin tavsiyelerin için tekrardan çok sağol kardeşim,sistemim amd üzerine kurulu ve ekran kartınıda r9 380 almayı düşünüyorum,hepsiburada.com da olan koşullar n11.com içinde geçerlimi acaba çünkü n11.com da 250 Tl indirim hakkım var,birde freesync özelliği olan ''samsung U28E590DS'' n11.com da satışta ve gözümü açtığınız için bu modele odaklandım şimdi :)
    sistemin amd ise en güzel tercihi yapmış olursun ben şahsen kullanıp deneyimlemediğim ürünler hakkında konuşmak istemem çünkü kağıt üzerindeki veri ile ürün tanımak zor bu önfikir veriyor sadece teknik dökümandan ziyade bizzat yakında görüp deneyimlemek şart monitörüde teknoloji marketlerde standlarda görebilirsin sadece yani yerinde görüp alman daha iyi olucak belki ama parasını ödemediğin bir ürünü kimse açıp kontrol ettirmez ölü pixel vb sorunlar için her firmanın iade koşulları benzer olsada değişiklik göstericek bir durum monitör göze hitap ettiği için olası en ufak bir sorun seni rahatsız edebilir ve iadesinide yapman zor olur alıcağın yer mağaza ise önceden stok ve iade koşulunu sor mesela hepsiburada kendi deposundan gönderilerinde 14 gün koşulsuz diyor orada mağaza açmış kişilerde ürün satıyor onlardada aynı şartnameye uyuyormu bilmiyorum ben ürün stokta olmadıgı için iade istedim hemen yapıldı ürün elime geçmemişti hani atıyorum bazı yerde 100 tl altı fiyatada bulabilirsin ama üründe olası bir sorunda çok sıkıntıda çekebilirsin satın alma konusunda güvenilirliği kanıtlamış bilindik yerlerden almakta fayda var bazı siteler kendi deposundan müşteriye ürün gönderiyor bazı siteler dükkan sahipleri üzerinden satış gerçekleştiriyor buradada önemli olan satış puanının yüksek oluşudur. nereden alırsanız alın iade vs gibi durumlar için önceden konuşun
    şu anda piyasadaki kartlar ile tek kart ile 60 fps oranını tutturmak çok zor bu çözünürlükteki panel için oyundan oyuna fps aralığı çok değişir günümüz kartları 4k için yeterli değil söylediğim gibi freesync 35-90 fps aralığında etkin oluyor önümüzdeki sürede amd 15-144 hz arası frame desteği vereceğini söyledi zaten bu panelde 60hz şu andada 60 hz tutturman zor freesync bu yüzden önem arzediyor
    fiyatıda makul bir dene istersen memnun kalmaz isen en kötü ihtimal geri iade edersin söylediğim gibi nereden alıcaksan koşuulsuz iade olup olmadığını sormalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro

sistemin amd ise en güzel tercihi yapmış olursun ben şahsen kullanıp deneyimlemediğim ürünler hakkında konuşmak istemem çünkü kağıt üzerindeki veri ile ürün tanımak zor bu önfikir veriyor sadece teknik dökümandan ziyade bizzat yakında görüp deneyimlemek şart monitörüde teknoloji marketlerde standlarda görebilirsin sadece yani yerinde görüp alman daha iyi olucak belki ama parasını ödemediğin bir ürünü kimse açıp kontrol ettirmez ölü pixel vb sorunlar için her firmanın iade koşulları benzer olsada değişiklik göstericek bir durum monitör göze hitap ettiği için olası en ufak bir sorun seni rahatsız edebilir ve iadesinide yapman zor olur alıcağın yer mağaza ise önceden stok ve iade koşulunu sor mesela hepsiburada kendi deposundan gönderilerinde 14 gün koşulsuz diyor orada mağaza açmış kişilerde ürün satıyor onlardada aynı şartnameye uyuyormu bilmiyorum ben ürün stokta olmadıgı için iade istedim hemen yapıldı ürün elime geçmemişti hani atıyorum bazı yerde 100 tl altı fiyatada bulabilirsin ama üründe olası bir sorunda çok sıkıntıda çekebilirsin satın alma konusunda güvenilirliği kanıtlamış bilindik yerlerden almakta fayda var bazı siteler kendi deposundan müşteriye ürün gönderiyor bazı siteler dükkan sahipleri üzerinden satış gerçekleştiriyor buradada önemli olan satış puanının yüksek oluşudur. nereden alırsanız alın iade vs gibi durumlar için önceden konuşun
    şu anda piyasadaki kartlar ile tek kart ile 60 fps oranını tutturmak çok zor bu çözünürlükteki panel için oyundan oyuna fps aralığı çok değişir günümüz kartları 4k için yeterli değil söylediğim gibi freesync 35-90 fps aralığında etkin oluyor önümüzdeki sürede amd 15-144 hz arası frame desteği vereceğini söyledi zaten bu panelde 60hz şu andada 60 hz tutturman zor freesync bu yüzden önem arzediyor
    fiyatıda makul bir dene istersen memnun kalmaz isen en kötü ihtimal geri iade edersin söylediğim gibi nereden alıcaksan koşuulsuz iade olup olmadığını sormalısın

ALLAH razı olsun kardeşim,çok aydınlatıcı oldun gerçekten,verdiğin kıymetli bilgiler ve tavsiyeler içinde tekrar tekrar teşekkür ediyorum,aynen sizin dediğiniz gibi yapacağım,eksik olma sağol varol

• quote:

Orijinalden alıntı: rindaasd

Bu iki model arasında ne gibi farklar acaba ikiside 4k 1ms.Bilen arkadaşlar duruma bir el atsa çok makbule geçer :)

Öncelikle diğer başlıkta sizi yanlış bilgilendirmişim ve ben de bu gece hepsiburada da gördüm ve sizi bilgilendirmek için foruma girmiştim.

Daha önce baktığım İngiltere sitelerinde farklı hiç bir ibare yoktu maalesef.

Benim gözüme çarpan farklar;

-amd freesync özelliği
    -vesa yani duvara monte etme imkanı
    -göz koruma modu ve titreşimsizlik

Bahsi geçen bu 3 özellik sonu D ile biten benimde kullandığım üründe mevcut değil.

Yukarıda ki özelliklerden bana "göz koruma modu ve titreşimsizlik" özelliği yarardı sadece ama kısmet değilmiş :)

Tekrar kusura bakmayın önceki yanlış bilgilendirmem için.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 25 Aralık 2015; 5:42:15 >

• Monitörü daha almadım kardeşim ama haftaya bir ihtimal alabilirim vede şu anda fiyat perfomans adı altında 1.seçeneğim sizinde verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bu monitördür :),hatta 2100 TL civarında Asus PB287Q 28" 4k 1ms monitörü,sırf göz sağlığı ve titreşimsiz ekran özelliği olması yönünden çokca düşündüm,ama şimdi en sonki cevabınızda ''Samsung U28E590DS'' S ile biten modelde zaten bu özelliklerin olduğunu yazınca iyice vazgeçtim Asusun monitöründen,ALLAH işini gücünü rast getirsin kardeşim,yardımların yorumların incelemelerin için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Monitörü daha almadım kardeşim ama haftaya bir ihtimal alabilirim vede şu anda fiyat perfomans adı altında 1.seçeneğim sizinde verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bu monitördür :),hatta 2100 TL civarında Asus PB287Q 28" 4k 1ms monitörü,sırf göz sağlığı ve titreşimsiz ekran özelliği olması yönünden çokca düşündüm,ama şimdi en sonki cevabınızda ''Samsung U28E590DS'' S ile biten modelde zaten bu özelliklerin olduğunu yazınca iyice vazgeçtim Asusun monitöründen,ALLAH işini gücünü rast getirsin kardeşim,yardımların yorumların incelemelerin için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum :)

Hocam aldın mı nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu U28E590DS yi mi alsam Oculus Rift'i mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Monitörü daha almadım kardeşim ama haftaya bir ihtimal alabilirim vede şu anda fiyat perfomans adı altında 1.seçeneğim sizinde verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bu monitördür :),hatta 2100 TL civarında Asus PB287Q 28" 4k 1ms monitörü,sırf göz sağlığı ve titreşimsiz ekran özelliği olması yönünden çokca düşündüm,ama şimdi en sonki cevabınızda ''Samsung U28E590DS'' S ile biten modelde zaten bu özelliklerin olduğunu yazınca iyice vazgeçtim Asusun monitöründen,ALLAH işini gücünü rast getirsin kardeşim,yardımların yorumların incelemelerin için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum :)

Hocam aldın mı nasıldır

Monitörü aldım,son derece memnunum,diğer markalara daha yüksek paralar vermeye hiç gerek yok inanki,aldığım yerde burası ve linkteki modeli aldım,bu modelde extra olarak göz koruma modu vede frynsc özelliği var,alacaksanız muhakkak bu modeli alın :)

http://www.sanalmarketim.com/samsung-lu28e590dsuf-28-1ms-2xhdmi-dp-4k-ultra-hd-led-monitor/p_63037/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 13 Mayıs 2016; 17:34:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam aldın mı nasıldır

Monitörü aldım,son derece memnunum,diğer markalara daha yüksek paralar vermeye hiç gerek yok inanki,aldığım yerde burası ve linkteki modeli aldım,bu modelde extra olarak göz koruma modu vede frynsc özelliği var,alacaksanız muhakkak bu modeli alın :)

http://www.sanalmarketim.com/samsung-lu28e590dsuf-28-1ms-2xhdmi-dp-4k-ultra-hd-led-monitor/p_63037/

Hocam peki 2k oyun oynarsak orjinal 2k monitör gibi deneyim alınır mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aldın mı nasıldır

Hocam peki 2k oyun oynarsak orjinal 2k monitör gibi deneyim alınır mı

2kda ben black ops 2 oynadım,cam gibi görüntü vardı ,eğerki ekran kartınız AMD FreeSync özelliğini destekliyorsa,ekran yırtılmaları olmuyor,buda benim aldığım monitörde ek bir özellik,almışken kesinlikle ''LU28E590DS'' bu modeli almalısınız

• KraftMK K kullanıcısına yanıt
    Monitör harika bir monitör gerçekten 2 senedir kullanıyorum u28d590d modelini hala neden bu fiyata sattıklarını bilmiyorum. Forumda soranlara 4k için çok erken diyen ama bilgisi olmayan arkadaşlar sayesinde pek satmıyor herhalde yoksa 3000 tl ye satılabilecek bir monitör. Ben tüm oyunları 4k da oynadım knight online'de 4k da simge sorunu yaşadığımdan dolayı 2k ya hatta 1080p ye düşmem gerekti. Yalnız 2k da görüntünün gerçek 2k kadar net olduğunu düşünmüyorum 4k altına çözünürlük düştüğü an görüntü netliğinde kayıp oluyor. 2k da görüntü kaybı oluyor 1080p de de görüntü oldukça kötü oluyor hangi oyunları hangi ekran kartıyla kullanacaksınız onu düşünün benim bu monitör ve gtx 980 deneyimlerim aşağıdaki konuda.

http://forum.donanimhaber.com/m_107157536/tm.htm

• kaç hz bu monitörler hz önemli değilmi
  • sanırım ps4 içinde en iyi monitör gibime geliyor.

zaten ps4 en fazla 60 hz destekliyor

1 ms ve digerleri ile birlikte bana alınabilecek en güzel mnitör geldi ama pc için aynı seyi düşünemem .ama yinede yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.