Şimdi Ara

Samsung 50C7H Plazma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G10 paneller henüz bilinmeyen. Tanıtım gösterisi ile size sunulanlara fazla aldırış etmeyin. Mağazalarda izlediğiniz HD görüntülerden daha muhteşemini düşünün. Ağzınız açık kalıyor "bu nasıl görüntü" diye. Yabancı forumları izleyen arkadaşlarımızın yorumları aktarmalarını beklemek lazım. Daha Hazirana kadar da bekleriz haberleri çıktı bile. Bu arada mevcutlar içinden seçim yapmak daha akılcı görünüyor. Hazır YTL gereğinden fazla değerli iken.
    Samsung PS 42Q7H için 3.500 YTL muhteşem fiyat. Taksitle veriyorlarsa daha da iyi. Bence bu plasma'yı izleyin . Samsung Shopların bir çoğunda peşin 3.900 YTL civarında. Piano black kasa ayrık C7H modeli de aynı teknik özelliklere sahip olduğundan, daha uygun fiyatlı olan bu plasmayı de seçebilirsiniz.Samsung.com'dan kullanım kılavuzunu indirin önce fikir edinirsiniz. Sonra gidin alacağınız yerde değişik kaynaklardan izleyin. İstediğiniz yararı sağlayacağına inanırsanız alırsınız.
    Bana göre; SD yayın izleme ağırlıklı seçimde Pioneer'den sonra (fiyat/sağlanan fayda bakımından) alınacak en iyi plasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 6 Nisan 2007; 22:59:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

PS-42Q7H İZMİRDE 3500 VERİYOLAR SİZ NE DERSİNİZ? İSTANBUL BİLŞİMİN SİTESİNDE PANASONİC G-10 PANELLER VAR 3700 CİVARINDA AMA FORUMLARDA HEP ÇIKACAK DİYE SÖZ EDİLİYOR KAFAM KARIŞTI BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

Avrupada hicbir ulkede yokmus. Dagitiminin baslamadigini soylediler.
  • ee nasıl işbu allerinde olmasa neden yazsınlar ki? gidip de almaya kalksak ne olcak peki yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

ee nasıl işbu allerinde olmasa neden yazsınlar ki? gidip de almaya kalksak ne olcak peki yoksa?

Daha Avrupada piyasaya çıkmamış bir ürünün Ülkemizde olması pek mümkün değil. Bu yöntem yenilerde uygulanıyor. Üretici Firma bir anlamda talep topluyor. Belki de üretimini buna göre ayarlıyor. Bu verimlilik bakımından zaten gerekli bir politika.
    Sözün kısası bu ürün Hazirandan önce Ülkemize girmeyebilir. Yada alışveriş sitesine telefon açarsanız, ellerinde olup olmadığı konusunda bilgi veriyorlar.
  • İstanbul Bilişim ile yaptığım görüşmede samsung 32s81b nin yaklaşık 25/30 gün sonra geleceğini yurtdışı alımlarının yapıldığını söylemişlerdi. Aynı şekilde panasonic pv70 lerinde o tarihlerde geleceğini belirtmişlerdi.
  • Arkadaşlar hiçbir firma sadece elinde olan ürünü sitesine koymaz. Zaten bu mantıklıda değil. Olup olmadığını öğrenmek çok zor değildir bir telefona bakar iş. Ayrıca bu iş yurt dışında da böyledir. Firma yeni çıkardığı bir ürünü piyasaya vermeden önce tabiki de bunun tanıtımını yapacaktır. Buna talep toplamakta diyemeyiz direk. Yeni bir ürünün tanıtımını yapmaktan daha doğal ne olabilirki. Örneğin PS3 ün varlığından uzunca bir süre önce haberdar değil miydik? Ama yeni yeni alabiliyoruz değil mi... Aynı şekilde beklemek isteyenler yeni çıkan ürünleri bekler ve bu onun için çok da iyi olur. Daha sonra kalkıp tüh bilseydim yeni çıkanı bekler onu alırdım demez kimse. Kimse kalkıpta elinde satıcılara ve üreticilere bu konuda tepki gösteremez. Ancak söz verdiği bir tarih vardır dağıtım için bu süreyi çok uzatmıştır, o durum farklı tabikii. Bahsi geçen firma İstanbul Bilişim de aynı şekilde yeni çıkan ürünlerin tanıtımını yaptığı için bence takdir edilmeli. Ancak bu konuda daha öncede fikrimi belirtmiştim, şöyleki genelde distribütör dediğimiz firmalar stoklarındaki eski ürünleri bitirmeden yeni ürünleri ticari düşündüğü için kimseye anlatmıyor. Açıkçası gizliyor. Bu durumda da yeni çıkan ürünleri anlatan firma sanki suç işliyormuş gibi değerlendiriliyor. Çok yanlış çooook... Gelişime açık olun biraz yaw. :-)

• SN FAA NIN DEDİKLERİ DOĞRU YANİ BİR İNTERNET SİTESİNDEKİ GÖRÜNTÜLENEN ÜRÜNLER VAR DİYE STOKLARDA OLACAK ANLAMINA BENCEDE GELMEZ AMA EĞERKİ FİRMAYA TELEFON AÇIP OOLUP OLMADIĞINI SORMAK EN YARARLISI EĞER YOKSADA NEZAMAN TEMİN EDİLECEĞİ VE PAZARLAYAN FİRMANIN BU SÖZÜ ZAMANINDA TUTMASI ÖNEMLİ :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.