Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.736
Cevap
28
Favori
184.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

gözlükleri sormak için teknosayı 20:00 sularında aramıştım.. telefona bakan yetkili 5-6 tane olduğunu söylemşti...yani şimdi yyarın da sorsam 279 TL mi diyecekler!! eğer öyle ise gerçekten üzülürüm..çünkü kalkıp gidip almaya gözüm yememişti o saatte..umarım öyle değildir... :((((((((

Hocam malesef aynen o sekilde olacak

Ayrica r3ally hocam 5+1 ama hangi marka model cikisindaki kablo nasil optik cikisli mi 3,5 mm lik cikisli mi ona göre anca yorum yapilir

İmzamdaki Loitech X-540 Ses sistemi. 3,5 mm çıkışlı

şu şekilde
     Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları
  • quote:

gözlükleri sormak için teknosayı 20:00 sularında aramıştım.. telefona bakan yetkili 5-6 tane olduğunu söylemşti...yani şimdi yyarın da sorsam 279 TL mi diyecekler!! eğer öyle ise gerçekten üzülürüm..çünkü kalkıp gidip almaya gözüm yememişti o saatte..umarım öyle değildir... :((((((((

Ebaydan tanesi 75 TL ye geliyor demişlerdi. Olmazsa ordan alırsınız.
  • yok haklısın da o kadar beklemeyeyim bu zaman farkını ödeyeyim istemiştim :(:( üstelik teknosadaki gözlükler de şarjlıydı...neyse yarın sorarım bir daha..olmazsa kısmet değilmiş diyeyim..ne diyeyim başka :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3ally

quote:

quote:

Ayrica r3ally hocam 5+1 ama hangi marka model cikisindaki kablo nasil optik cikisli mi 3,5 mm lik cikisli mi ona göre anca yorum yapilir

şu şekilde

http://forum.donanimhaber.com/m_26282586/tm.htm burayi bir incele hocam
  • quote:

quote:

quote:

şu şekilde

bendede aynı 5+1 var ve dönüştürücü kablo ile d-smart dekoderine takıp kullanıyorum.
  • quote:

sabah erkenden gitsek vermezlemi acaba :=)
  • quote:

Arkadaşlar forum hareketliyken bir soru sormak istiyorum. Ben bu televizyona 5+1 ses sistemi bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek var mı?

ben optik çıkışla direk bağladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

quote:

Arkadaşlar forum hareketliyken bir soru sormak istiyorum. Ben bu televizyona 5+1 ses sistemi bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek var mı?

Optik çıkışa neyi bağladın? Ses sisteminin markası nedir? Benimki uyumlu değil bağlayamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Optik çıkışa neyi bağladın? Ses sisteminin markası nedir? Benimki uyumlu değil bağlayamıyorum.

benim ses sistemide samsung, eski bir model 2005 te almıştım. optik çıkışı var ben direk tv ye bağladım, optik çıkış şu an hemen hemen her cihazda var istersen direk uydu alıcıyada bağlayabilirsin ses sistemini. digital çıkış yoksa yukarıdaki maillerde arkadaşın resimde gösterdiği kablolarlada bağlayabilirsin sorun olmaz...
  • selamlar herkese kullanıcı sayısının artması benide heycanlandırıyor. en yakın zaman da alıcam kısmetse. aklıma takılan tek şey ise şu hızlı sahnelerde görüntünün akıcı olamdığını söylemeleri? mesela bi arkadaş filmlerin sonunda yukarı doğru kayan yazılarda titreme olduğunu söylemişti .benim için bunu test edebilecek varmı? veya 1080p hareketli bir sahnede akıcılık olup olmadığı ? tabiki sorun oynatıcı kaynaklıda olabilir . ama iyi bir ekran kartıyla hdmı dan bağlantıda akıcılık sorunu olmayabilir... sırf bu tereddüt den dolayı lg pz 250 (benzer fiyat) araştırmak istiyorum ama kullanıcı olamdığına göre d550 daha iyidir heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiro

selamlar herkese kullanıcı sayısının artması benide heycanlandırıyor. en yakın zaman da alıcam kısmetse. aklıma takılan tek şey ise şu hızlı sahnelerde görüntünün akıcı olamdığını söylemeleri? mesela bi arkadaş filmlerin sonunda yukarı doğru kayan yazılarda titreme olduğunu söylemişti .benim için bunu test edebilecek varmı? veya 1080p hareketli bir sahnede akıcılık olup olmadığı ? tabiki sorun oynatıcı kaynaklıda olabilir . ama iyi bir ekran kartıyla hdmı dan bağlantıda akıcılık sorunu olmayabilir... sırf bu tereddüt den dolayı lg pz 250 (benzer fiyat) araştırmak istiyorum ama kullanıcı olamdığına göre d550 daha iyidir heralde?

bu tv yi kullanan hiç bir arkadaşın böyle bir yorumu yok, bunu söyleyen kişiler ise mağazada izlediği birkaç görüntü hakkında yorum yapan kişiler. filmin sonundaki kayan yazının titrediğini belirtmiş arkadaş film sırasında bir bozulma veya titreme olmamış demekki :)) tabi sen filmi değilde sonundaki yazıları izlemekten keyif alıyorsan bir şey diyemem tabiki :))

şaka bir yana ben bu tv ile 3d görüntü haricinde her yayını izledim, hızlı yavaş hd, sd, maç, yarış, film, oyun aklına ne gelirse, öyle bir titreme veya bozulmayla karşılaşmadım. ama size şöyle bir yorumda yapabilirim yayının kalitesinin önemi açısından, digiturk hd kullanan arkadaşlar belki farketmiştir ligtv nin yayınladığı ingiltere ligi maçları ile trt hd nin yayınladığı almanya ligi maçlarının kalitesi oldukça farklı, ligtv yayını mükemmel diyebilirim trt hd maç yayını ise onun yanında başarısız kalıyor, ikisinide gösteren aynı tv. görüntü kalitesi aynı olsa farklı performanslar görmezdik sanırım. söylemek istediğim, tv yi sadece kısa bir süre kısıtlı yayın seçeneği ile izleyen bir kişi ancak hangisine denk gelirse onunla ilgili görüş belirtebilir ama biz kullanıcılar tüm yayınları izleyerek karşılaştırma yapabiliyoruz, bu yüzden mağazada bir kaç yayın izleyip yorum yapılmasını doğru bulmuyor ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiro

selamlar herkese kullanıcı sayısının artması benide heycanlandırıyor. en yakın zaman da alıcam kısmetse. aklıma takılan tek şey ise şu hızlı sahnelerde görüntünün akıcı olamdığını söylemeleri? mesela bi arkadaş filmlerin sonunda yukarı doğru kayan yazılarda titreme olduğunu söylemişti .benim için bunu test edebilecek varmı? veya 1080p hareketli bir sahnede akıcılık olup olmadığı ? tabiki sorun oynatıcı kaynaklıda olabilir . ama iyi bir ekran kartıyla hdmı dan bağlantıda akıcılık sorunu olmayabilir... sırf bu tereddüt den dolayı lg pz 250 (benzer fiyat) araştırmak istiyorum ama kullanıcı olamdığına göre d550 daha iyidir heralde?

Biraz önce V For Vendetta'yı izledim. Filmin sonunu özellikle inceledim kayan yazılar titreyecek mi diye. Öyle bir şey söz konusu değil. Titreme yok.
  • Selamlar, bugun internetten 2 tb icide hd film dolu bir harddisk siparis ettim. Filmler 1080p ve mkv formatindaymis, hariciyi tvye baglayarak bu filmleri izleyebilirim diye dusunuyorum? Umarim altyazida bir sikinti yasamam. Bu konuyu deneyimleyen var mi aramizda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: picassoo

Selamlar, bugun internetten 2 tb icide hd film dolu bir harddisk siparis ettim. Filmler 1080p ve mkv formatindaymis, hariciyi tvye baglayarak bu filmleri izleyebilirim diye dusunuyorum? Umarim altyazida bir sikinti yasamam. Bu konuyu deneyimleyen var mi aramizda ?

nerden ve kaça aldğınızı sorabilir miyim? ben de arıyordum böyle birşey.

bu arada hafta sonu vatan ve teknosa kampanyalarından faydalanıp alacaktım fakat kimsede kalmamıştı tv.
    Biz de teşhirden 1 tane panasonic 50vt20 1 tane de 46vt20 aldık ve kapattık bu işi.
    geçtiğimiz hafta içerisinde 51d550 bulabilseydim almış olacaktım, kısmetimiz böyleymiş.
  • Selam Arkadaşlar

Ben de Carrefour'da indirimli TVler içinde görünce internetten özelliklerini okudum ve almaya karar verdim. Satıcıya indirimdeki başka bir model ile bu arasında kararsız kaldığımı söyledim, hangisi iyi diye sordum numaradan. Millet bu televizyonu alıyor epey sattık dedi.

Bu fiyata bu televizyon bence süper.

USBden video ve MP3 açtım problemsiz çalıştı. (FLV dosyaları tanımıyor)

Şu anda SD uydu alıcı ile 3lü kablo (sarı beyaz kırmızı) ile bağladım, görüntü güzel. Büyük ekranda TV izlemenin keyfi bambaşka HD uydu alıcı ve HDMI ile bağlayınca sonucunu yazarım. 3D denemedim henüz.

Sessize alınca hafif cızırtı sesi geliyor ama ses 1 seviyesinde iken bile rahatsız etmiyor. NTV'de altta kayan yazılarda bende de problem var. Bu forumda birisi film mode kapatın deneyin demiş onu denedikten sonra sonucunu yazarım. Ayrıca alet epey ısınıyor ama Carrefourda baktığım diğer TVler de ısınmıştı (LCD-LED)

tam karşıda ve yanda aydınlık 2 pencere olduğu için gündüz biraz yansıma yapıyor ben de panjuru kapatıyorum sorun halloluyor. Zaten gündüzleri işteyim benim için çok farketmez.

Kablosuz klavye mouse ve laptopu TVye baglamak için kablo sipariş ettim. İnternete TV'den girmek istiyorum.

Bir sorum var anlayan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim:

Kablosuz bağlantı adaptörü ne işe yarar? Bunu almak bana ne kazandırır? Laptopu TV'ye kablo ile bağlayacağım zaten kablosuz bağlantı adaptörünün bana ek faydası ne olur? Bu adaptör sadece laptopu TVye kablosuz bağlamaya mı yarar yoksa wifi router üzerinden internete girmek vs gibi bir fonkiyonu var mı? Başka ne fonksiyonu var?
  • Arkadaşlar, Bir HDMI kablo alıp bilgisayarımı panele bağladım. Çok güzel oldu. Herkese tavsiye ederim. İsterseniz fotoğraf koyabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2mi7n

Selam Arkadaşlar

Ben de Carrefour'da indirimli TVler içinde görünce internetten özelliklerini okudum ve almaya karar verdim. Satıcıya indirimdeki başka bir model ile bu arasında kararsız kaldığımı söyledim, hangisi iyi diye sordum numaradan. Millet bu televizyonu alıyor epey sattık dedi.

Bu fiyata bu televizyon bence süper.

USBden video ve MP3 açtım problemsiz çalıştı. (FLV dosyaları tanımıyor)

Şu anda SD uydu alıcı ile 3lü kablo (sarı beyaz kırmızı) ile bağladım, görüntü güzel. Büyük ekranda TV izlemenin keyfi bambaşka HD uydu alıcı ve HDMI ile bağlayınca sonucunu yazarım. 3D denemedim henüz.

Sessize alınca hafif cızırtı sesi geliyor ama ses 1 seviyesinde iken bile rahatsız etmiyor. NTV'de altta kayan yazılarda bende de problem var. Bu forumda birisi film mode kapatın deneyin demiş onu denedikten sonra sonucunu yazarım. Ayrıca alet epey ısınıyor ama Carrefourda baktığım diğer TVler de ısınmıştı (LCD-LED)

tam karşıda ve yanda aydınlık 2 pencere olduğu için gündüz biraz yansıma yapıyor ben de panjuru kapatıyorum sorun halloluyor. Zaten gündüzleri işteyim benim için çok farketmez.

Kablosuz klavye mouse ve laptopu TVye baglamak için kablo sipariş ettim. İnternete TV'den girmek istiyorum.

Bir sorum var anlayan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim:

Kablosuz bağlantı adaptörü ne işe yarar? Bunu almak bana ne kazandırır? Laptopu TV'ye kablo ile bağlayacağım zaten kablosuz bağlantı adaptörünün bana ek faydası ne olur? Bu adaptör sadece laptopu TVye kablosuz bağlamaya mı yarar yoksa wifi router üzerinden internete girmek vs gibi bir fonkiyonu var mı? Başka ne fonksiyonu var?

Samsungun sitesinden türkçeye çevirdim google chromeden, olduğu kadar artık.

http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/WIS09ABGNX/XAA
    Kablosuz USB Adaptörü
    Yeni zirvelere HDTV alın! LinkStick InfoLink ™ RSS haberler, hava durumu, spor ve Samsung HDTV ekranda stok bilgileri gibi verilere anında erişim sağlayan bir kablosuz USB 2.0 adaptör. Ayrıca Netflix, Pandora ve resimleri ve videoları PC akışı ile Blu-ray Live destekler. Bağlantı sopa sadece Samsung TV, fotoğraf ve indirme filmleri kablosuz ev ağınıza bağlanmasına izin verir, ama aynı zamanda kablosuz internete bağlanmak (ev yönlendirici bağlıyken). Seçin Samsung TV'lerde sonra sörf yapabilirsiniz web, Samsung Apps, Facebook, Twitter, Netflix ve Blockbuster gibi kullanın.

vatanda şuan 89 tl kargo alıcıya ait. benimde alıp almamakta kararsız kaldığım bir ürün, kullananlar yorum yazsa harika olur.
  • ben 1-2 saat önce Vatan'dan aldım..89 TL'ye..yalnız henüz TV'im kurulmadığı için deneme şansım yok şu anda..pzt. salı gibi servis çağıracağım tv'mi kurduracağım..tercübelerimi servisin tavsiyelerini vs burdan yazarım..yalnız gözlük işi canımı sıkıyor...ebay'den sipariş vereceğim de iş ki 20-25 gün bekle..teknosadaki gözlükleri gidip alaydım iyiydi dün...kullanan arkadaşlar oldu mu gözlükleri bu arada???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

tv nin kendi media oynatıcısından mkv uzantılı filmlerdeki gömülü alt yazıları görüntüleyebildinizmi? ben hep türkçe dublajlı film indirdiğim için hiç gerek olmadı ama dün denemek istedim, alt yazıları görüntüleyemedim. pc de alt yazılar görünüyor ama tv de görüntüleyemedim.

Altyazı formatının ".srt" olduğuna ve altyazının isminin, filmle aynı olduğundan emin misiniz ?

indirdiğim filmi bu kez ismini değiştirmeden direk hard diske attım. pcde alt yazılar çıkıyor fakat tv de görüntüleyemedim. bilmediğim bir nokta olabilir. alt yazılı mkv film izleyen varmı aramızda. varsa yardımcı olursa sevinirim. filmleri türkçe izliyorum ama buda mümkünse öğrenmekte fayda var...
  • quote:

ben 1-2 saat önce Vatan'dan aldım..89 TL'ye..yalnız henüz TV'im kurulmadığı için deneme şansım yok şu anda..pzt. salı gibi servis çağıracağım tv'mi kurduracağım..tercübelerimi servisin tavsiyelerini vs burdan yazarım..yalnız gözlük işi canımı sıkıyor...ebay'den sipariş vereceğim de iş ki 20-25 gün bekle..teknosadaki gözlükleri gidip alaydım iyiydi dün...kullanan arkadaşlar oldu mu gözlükleri bu arada???

Henüz gelmedi gözlükler gelince deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada Bilgisayarımı tv ye bilgisayarıma da ses sistemini bağladım. köşelere yerleştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.