Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
28
Favori
184.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda stok da sıkıntı varya,sizce bu panel daha çıkarmı ? stoklara girermi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

arkadaslar lutfen bırılerı bana ekranın sıyah sevıyesının bellı olacagı bırkac foto yollayabılır mı? Mumkunse net cekılmıs bır foto olsun. Dun cıhazı almak ıcın gıttıgımde sıyah sevıyesının cok kotu oldugunu gordum.Neredeyse grı renkteydı,ayar yapma ımkanım olmadı ama alıcı gozuyle bakınca rahatsız ettı.Burada sıyah sevıyesının cok ıyı oldugu yazılmıstı , gorunce hayal kırıklıgına ugradım. Bır arkadas lutfen anlasılabılır bır sekılde foto koyarsa cok sevınırımm.

Siyah seviyesi çok başarılı kardeşim. Şimdi birkaç fotoğraf koyacağım umarım senin ve diğer tereddütü olan arkadaşlarımızın bu konu hakkında kafasında soru işareti kalmaz.

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları

Paint'te siyah boyayı seçip boya döküp görüntüledim. Işık açık Görüntüde herhangi bi grilik gözükmüyor.

Bilgisayarımın sağ üst köşesini büyüteç ile görüntülerken karanlık çektiğim flaşsız bir fotoğraf.

El deymişken beyaz seviyesini de göstereyim dedim. Karanlıkta bu sefer beyaz boya döküp çektim fotoğrafı. Gözlerim kamaştı :) Yalnız ekran full beyazken titriyor tüm plazmalarda var bu. Belirmekte fayda var.

Vee Pes :)) Karanlıkta flaş açık olarak çektiğim bir fotoğraf. Resim ayarları standart ayarlarda. Hücre ışığı vs 9'da yani. Ayrıca belirteyim görüntüde herhangi bir kasma titreme yok oyun esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 19 Eylül 2011; 21:46:03 >
  • maltepe carrefoursa nın yanılmıyorsam yarın halk günü ordan alırsanız %5 carrefoursa kart a parapuan yükletmeyi unutmayın.
  • az önce bir kaça fotoğraf çektim karanlık ortamda ve flashsız olarak, siyah seviyesini merak eden arkadaşlar için karanlık sahneleri seçtim. görüntüler harddiskten 1080p çözünürlükte mkv uzantılı filmlerden çekildi. tv nin resim ayarı standart, siyah tonu ise koyu ayarındadır. siyah ton ayarında, daha koyu ve en koyu olarak iki seçenek daha mevcuttur. fotoğraf kalitesi umarım iyi olmuştur ve bir fikir edinmenizi sağlar.

şimdilik bunları yükleyebildim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

az önce bir kaça fotoğraf çektim karanlık ortamda ve flashsız olarak, siyah seviyesini merak eden arkadaşlar için karanlık sahneleri seçtim. görüntüler harddiskten 1080p çözünürlükte mkv uzantılı filmlerden çekildi. tv nin resim ayarı standart, siyah tonu ise koyu ayarındadır. siyah ton ayarında, daha koyu ve en koyu olarak iki seçenek daha mevcuttur. fotoğraf kalitesi umarım iyi olmuştur ve bir fikir edinmenizi sağlar.

şimdilik bunları yükleyebildim...

süper hocam fotolar üstüne söz söylenmez paintteki siyah ton ile filmdeki cok farkediyor ayrica mesela plazma tüm kapaliyken ekran gri gibi ama filmde simsiyah tam bu sekilde
  • Sırayla bende bir kaç resim koyacağım ama panel sahibi olmayan arkadaşlar emin olun resimlerden daha net ve canlı görüntüler,

• devam...

• SD.

• Son :)

• Resimlerin 1-1,5 metreden çekildiğini ve 51 inck bir panel olduğunu unutmayalım

• Halâ yazlık evimizde olduğum için, televizyon için inceleme yapma imkânım fazla olmadı. Televizyonu kışlık evimize almıştık. :) Bugün 1 TB HDD'mi ve XBOX'ımı yanıma alıp, birkaç film izlemek üzere kışlık evime gittim. İzlenimlerim şunlar :

*Altyazı problemine değinilmiş. Filmin ismi ne olursa olsun, altyazı ile filmin aynı isimde olması gerekiyor. Yani, filmin adı "1.avi" ise altyazının adı "1.srt" olmalıdır ! Bugünki tüm izlediğim filmlerde, hiçbir altyazı problemi ile karşılaşmadım. İlk başlarda Türkçe karakter sıkıntısı yaşamıştım. Onu da, "Altyazı Dili => Türkçe" yaparak aştım. Bu menü, ayarlar(Tools) kısmında bulunmaktadır.

*5-6 filmin sonundaki kayan yazılara baktım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Berrak ve mükemmel...(Bakılan filmlerin en kalitesizi, 720p idi. Kayan yazılarda problem yaşamış olanların, yayınlarında bir sıkıntı var herhalde.)

*1080p performansı mükemmel. 1080p film izlediğinizde, 720p filmlere veya daha düşük kalitedeki filmlere burun kıvırıyorsunuz. :)

*Konsol performansına gelince... XBOX'ımı bağladım. "1920x1080, 60Hz" olarak gördü. Denemiş olduğum oyunlar 720p'den "Upscale" olmuş olduğu için, aşırı güzellikte bir görüntü kalitesi elde edemedim. 24" Full HD monitör kullanıyorum. Hâliyle, monitördeki görüntü kalitesini daha güzel buldum. :)

*3D olayına gelince... "1080p Half-SBS" özellikte, birkaç film indirmiştim. Kumandadan "3D" tuşuna bastığımda 3 tane seçenek çıkıyor. Ortadakini seçince, iki görüntüyü üstüste bindiriyor. Böylelikle belirli bir görüntü derinliği elde ediyorsunuz. Gözlüğüm halâ kargoda olduğu için deneyemedim. :)

*Bazı filmleri de, çift dil seçeneği olarak(Dual) indirmiştim. Onu da test ettim. Kumanda üzerindeki "Dual I-II" tuşu, işe yaramıyor. Yine "Ayarlar" bölümünden, "Geçerli Ses Dili" 'ni "Türkçe" ya da "İngilizce" yapmanız gerekiyor.

Parasını, kuruşu kuruşuna hakediyor. Hem televizyon, hem de güçlü bir multimedya merkezi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 20 Eylül 2011; 1:42:14 >
  • Dun karfura gıtmıstım bılıyorsunuz. Cıhazı alacaktım ama arabamla goturmek ıstedıgım ıcın kutusunun olculerını alıp,arabaya gırıp gırmedıgıne baktım ve maalesef koskoca gozuken Honda Cıvıc aracıma bır turlu gıremedı :( esımle bırlıkte calıstıgımız ıcın ve bır baskasını eve yonlendıremedıgım ıcın naklıye secenegını kullanamadm.Bu yuzden uzule uzule tv yı alamadım.fakat bugun baska bır aracla gıdıp , almayı planlıyorum. Arkadaslar son bır sorum daha olacak, cıhazın elektrık tuketımı nasıl? yanı 1 aylık kullanan arkadasların faturalarında ne gıbı bır fark ortaya cıktı?
  • Rsimleri yükleyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum,artık NET olarak hiçbir soru işaretim kalmadı.Nuri arkadaşımızında yorumları bana açıklık getirdi.Tv seçmek ne kadar zormuş yahu :) yada çoklu multimedia cihazımı desek şuna.

Stoklara girer girmez ve birde güzel kampanya yapılır yapılmaz aranıza katılacam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

Rsimleri yükleyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum,artık NET olarak hiçbir soru işaretim kalmadı.Nuri arkadaşımızında yorumları bana açıklık getirdi.Tv seçmek ne kadar zormuş yahu :) yada çoklu multimedia cihazımı desek şuna.

Stoklara girer girmez ve birde güzel kampanya yapılır yapılmaz aranıza katılacam :D

"WD Live TV" için 250 TL'yi gözden çıkarmıştım. Bu televizyonunun, "WD Live Media Player" kadar güçlü medya oynatıcısı olduğunu bilmiyordum.Para cepte kaldı.
  • quote:

Rsimleri yükleyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum,artık NET olarak hiçbir soru işaretim kalmadı.Nuri arkadaşımızında yorumları bana açıklık getirdi.Tv seçmek ne kadar zormuş yahu :) yada çoklu multimedia cihazımı desek şuna.

size yakın carrefoursaları arayın stok sorun ve vatan bilgisayarı takip edin, şuan en iyi fiyatları onlar verdi, bulursanızda hemen kapın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Halâ yazlık evimizde olduğum için, televizyon için inceleme yapma imkânım fazla olmadı. Televizyonu kışlık evimize almıştık. :) Bugün 1 TB HDD'mi ve XBOX'ımı yanıma alıp, birkaç film izlemek üzere kışlık evime gittim. İzlenimlerim şunlar :

*Altyazı problemine değinilmiş. Filmin ismi ne olursa olsun, altyazı ile filmin aynı isimde olması gerekiyor. Yani, filmin adı "1.avi" ise altyazının adı "1.srt" olmalıdır ! Bugünki tüm izlediğim filmlerde, hiçbir altyazı problemi ile karşılaşmadım. İlk başlarda Türkçe karakter sıkıntısı yaşamıştım. Onu da, "Altyazı Dili => Türkçe" yaparak aştım. Bu menü, ayarlar(Tools) kısmında bulunmaktadır.

*5-6 filmin sonundaki kayan yazılara baktım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Berrak ve mükemmel...(Bakılan filmlerin en kalitesizi, 720p idi. Kayan yazılarda problem yaşamış olanların, yayınlarında bir sıkıntı var herhalde.)

*1080p performansı mükemmel. 1080p film izlediğinizde, 720p filmlere veya daha düşük kalitedeki filmlere burun kıvırıyorsunuz. :)

*Konsol performansına gelince... XBOX'ımı bağladım. "1920x1080, 60Hz" olarak gördü. Denemiş olduğum oyunlar 720p'den "Upscale" olmuş olduğu için, aşırı güzellikte bir görüntü kalitesi elde edemedim. 24" Full HD monitör kullanıyorum. Hâliyle, monitördeki görüntü kalitesini daha güzel buldum. :)

*3D olayına gelince... "1080p Half-SBS" özellikte, birkaç film indirmiştim. Kumandadan "3D" tuşuna bastığımda 3 tane seçenek çıkıyor. Ortadakini seçince, iki görüntüyü üstüste bindiriyor. Böylelikle belirli bir görüntü derinliği elde ediyorsunuz. Gözlüğüm halâ kargoda olduğu için deneyemedim. :)

*Bazı filmleri de, çift dil seçeneği olarak(Dual) indirmiştim. Onu da test ettim. Kumanda üzerindeki "Dual I-II" tuşu, işe yaramıyor. Yine "Ayarlar" bölümünden, "Geçerli Ses Dili" 'ni "Türkçe" ya da "İngilizce" yapmanız gerekiyor.

Parasını, kuruşu kuruşuna hakediyor. Hem televizyon, hem de güçlü bir multimedya merkezi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Saygılarımla.

alt yazı ile ilgili bir sorum olacak. anladığım kadarı ile filmleri hard diskten izlediniz. filmler mkv formatındamıydı ve tek bir bir dosya halindemiydi? yoksa film dosyası ve alt yazı dosyası ayrı iki dosya halindemiydi? eğer her ikiside tek bir video dosyası halinde ise benim izlediklerimle aynıdır. bendeki sorun öncelikle tools (araçlar) menüsünde alt yazı seçeneği mevcut değil. ana menüden ayarlara girdiğimde de alt yazı seçeneği aktif değil. aslında bunu ben bir sorun olarak yazmadım burada. benim tüm filmlerim dual dil seçeneğine sahip ve türkçe izliyorum, sadece alt yazıyı deneme istedim ve olmayınca nasıl yapılacağını merak ettim ve şimdide çözmeye çalışıyorum. siz tools menüsünü açtığınızdaki ekran görüntüsünü koyabilirmisiniz rica etsem foruma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

size yakın carrefoursaları arayın stok sorun ve vatan bilgisayarı takip edin, şuan en iyi fiyatları onlar verdi, bulursanızda hemen kapın :)

stok olan mağazalar var aslında ama fiyat 2.200 - 2.300 arası değişiyor...
  • quote:

quote:

quote:

stok olan mağazalar var aslında ama fiyat 2.200 - 2.300 arası değişiyor...

aynen o yüzden azıcık daha bekleyelim acelemiz yok nasılolsa :)
  • quote:

quote:

Kesinlikle öyle yapacam,bundan emin olabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

Halâ yazlık evimizde olduğum için, televizyon için inceleme yapma imkânım fazla olmadı. Televizyonu kışlık evimize almıştık. :) Bugün 1 TB HDD'mi ve XBOX'ımı yanıma alıp, birkaç film izlemek üzere kışlık evime gittim. İzlenimlerim şunlar :

Saygılarımla.

alt yazı ile ilgili bir sorum olacak. anladığım kadarı ile filmleri hard diskten izlediniz. filmler mkv formatındamıydı ve tek bir bir dosya halindemiydi? yoksa film dosyası ve alt yazı dosyası ayrı iki dosya halindemiydi? eğer her ikiside tek bir video dosyası halinde ise benim izlediklerimle aynıdır. bendeki sorun öncelikle tools (araçlar) menüsünde alt yazı seçeneği mevcut değil. ana menüden ayarlara girdiğimde de alt yazı seçeneği aktif değil. aslında bunu ben bir sorun olarak yazmadım burada. benim tüm filmlerim dual dil seçeneğine sahip ve türkçe izliyorum, sadece alt yazıyı deneme istedim ve olmayınca nasıl yapılacağını merak ettim ve şimdide çözmeye çalışıyorum. siz tools menüsünü açtığınızdaki ekran görüntüsünü koyabilirmisiniz rica etsem foruma...

Kusura bakmayın, mesajınızı biraz önce okuyabildim. :)

İzlemiş olduğum filmler ".mkv" uzantılı idi. Altyazı dosyası ayrı, video dosyası ayrı idi. Aynen şu şekilde :

Bu şekilde olması gerekiyor. Bendeki bütün filmlerin düzeni, böyle. Altyazı dosyasının ismi ile(.srt uzantılı dosyanın ismi) video dosyasının ismi aynı olmalıdır. Sizin filmlerinizde altyazı, gömülü olarak geldiği için oynama yapamıyorsunuz.

"Tools" menüsünün resmini araştırmaktayım şu an. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 20 Eylül 2011; 16:24:07 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.