Şimdi Ara

Samsung 550P5C sistem yedeği nasıl alınır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan %30 indirim ile Samsung 550P5C aldım ama format cd'si vermediler.(windows 8 yüklü)

Recovery yi açtıktan sonra yedekleye geliyorum ama sadece ağ üzerinden yedekleyebiliyorum

http://b1211.hizliresim.com/13/t/g8rzg.png

harici disk veya cd ye nasıl yedekleyebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_mka -- 25 Kasım 2012; 20:55:20 >

• Laptopun kendi recovery dvd'si oluşturma programı vardır.Arama'ya recovery yazın çıkacaktır.

Win8'i bilmiyorum fakat win7'de denetim masasında disk yönetiminden harddisk bölünebiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Laptopun kendi recovery dvd'si oluşturma programı vardır.Arama'ya recovery yazın çıkacaktır.

Win8'i bilmiyorum fakat win7'de denetim masasında disk yönetiminden harddisk bölünebiliyordu.

banada öyle gösterdiler ama o işlemi yaptıktan sonra format mı atılacak bilgisayara ?
  • Size başka bir şey göstermişlerdir.Format atmak istediğinizde bunu yapacaksınız demişlerdir.O denilen şey haddiskte bulunan recovery kısmını kullanarak format atmak.

Siz ise başlattan arama kısmına recovery yazın.Recovery manager gibi bir program olması lazım.O programla da dvd'ler oluşturacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Size başka bir şey göstermişlerdir.Format atmak istediğinizde bunu yapacaksınız demişlerdir.O denilen şey haddiskte bulunan recovery kısmını kullanarak format atmak.

Siz ise başlattan arama kısmına recovery yazın.Recovery manager gibi bir program olması lazım.O programla da dvd'ler oluşturacaksınız.

recovery'yi açtıktan sonra yedekeleme kısmına geldim.

sadece ağ üzerinden yedekeleme var cd ye yazamazmıyım
  • Programın arayüzünü koyarmısın buraya recovery solution 5 programı arayüzünde 3 seçenek çıkıyor normalde sistem yazılımı,yedekleme,geri yükleme diye yedekleme bölümünde tam geri yükleme ve veri geri yükleme gölümü yokmu sadece ağ üzerinden yükleme mi var,tam geri yükleme bölümünde dvd seçenekleri mevcut win 8 'de bu program nasıl yapılandırılmış merak ettim arayüzün resmini koyman gerekir yardımcı olmam için
  • recovery programının ismi ve sürümü nedir
    ayrıca benim açtığım konuyu inceleyebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_39268485/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Programın arayüzünü koyarmısın buraya recovery solution 5 programı arayüzünde 3 seçenek çıkıyor normalde sistem yazılımı,yedekleme,geri yükleme diye yedekleme bölümünde tam geri yükleme ve veri geri yükleme gölümü yokmu sadece ağ üzerinden yükleme mi var,tam geri yükleme bölümünde dvd seçenekleri mevcut win 8 'de bu program nasıl yapılandırılmış merak ettim arayüzün resmini koyman gerekir yardımcı olmam için

http://b1211.hizliresim.com/13/t/g8rzg.png

• Sol altta fabrika görüntüsü var onda ne tür seçenek var muhtemelen ilk günkü ayarlarına yükleme yapmak için ağ güncelleme yazan yerde başka bir seçenek yokmu alttaki seçeneği açık konuma getirdiniz mi? yeni recovery programı farklı olmuş seçenekleri tam bilmek için açılıp bakılması gerekir deneme yanılma yoluyla dvd sürücüyü göreceğin herhangi bir seçenek yok mu?
  • kurtarma kısmıda böyle dün geri dönüşüm noktası oluşturmuştum o görünüyo galiba pc çökerse bu geri dönme işlemini yapıcam galibahttp://d1211.hizliresim.com/13/u/g9vn5.png

ama ya dönemezsem diye korkuyorum.işletim sistemi vermediler kafam ona takıldı. sistem yedeğini onun için almak istiyorum yardım için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

kurtarma kısmıda böyle dün geri dönüşüm noktası oluşturmuştum o görünüyo galiba pc çökerse bu geri dönme işlemini yapıcam galibahttp://d1211.hizliresim.com/13/u/g9vn5.png

ama ya dönemezsem diye korkuyorum.işletim sistemi vermediler kafam ona takıldı. sistem yedeğini onun için almak istiyorum yardım için teşekkürler...

bendede aynı şekilde gözüküyor hocam bu arada ekran görüntüsü nasıl aldın?

• fn tuşuna basılı tutarken prt sc tuşuna basıcaksın
  • quote:

fn tuşuna basılı tutarken prt sc tuşuna basıcaksın

yapıyorum fakat win 8 de nasıl görüntüyü nereye kaydediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

fn tuşuna basılı tutarken prt sc tuşuna basıcaksın

yapıyorum fakat win 8 de nasıl görüntüyü nereye kaydediyor?

çektikten sonra painti açıp yapıştırcaksın
  • arkadşlar bende vatandan aldım fakat daha elime geçmedi bir sorum olacak
    bu makına win 8 yuklu gelecek ben win 7 kllanmak sitiyorum aceba ne yapmamı öneririsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

arkadşlar bende vatandan aldım fakat daha elime geçmedi bir sorum olacak
    bu makına win 8 yuklu gelecek ben win 7 kllanmak sitiyorum aceba ne yapmamı öneririsiniz.

win 8'i çözme kısmı çok zor. ama alışınca kullanması çok zevkli.
  • quote:

quote:

güzeldir muhakak ama driver konusunda sıkıntı yasandıgını okumuştum (oyunlar vs) hazır oturmuş bir işletim sistemi daha iyidir diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

aynen çözmek biraz zor oturum açmayı mail adresine fln bağlamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.