Servis bu konuda yardımcı olacaktır sanırım en kısa zamanda...
Bu arada ben de 55D6510 (Beyaz renk) modelini almayı düşünüyorum. Senin aldığın paketten gözlük çıktı mı acaba dostum? Ya da çıkmadıysa hangi gözlüğü almayı düşünüyorsun?
zeminin bozukluğundan dolayı olan bir eyiklik değil değilmi, bendede stand düz durmuyordu duvara monte ettim.
Merhaba arkadaşlar, Servisten bugun gelip tv yi kontrol ettiler, aslında ilginç bir deneyimde oldu anlatmadan edemicem.
Servis gelip tv yi incelediğinde zeminden kaynaklandığını söylediler.Zaten bu yamukluğu ilk tv kurulumu esnasında söylemeleri gerekirsen hiç söylemeden geçiştirmişlerdi.
Şimdi geldiklerinde 25 tl de fiyat çıkardılar,bende bunun ilk kurulumda neden kontrol edilmedigi ve bana bilgi verilmedigini sordugumda benimla lakayık cümlelerle isterseniz ödemeyin ama yinede servisi arayalım gibi saçma bir cvp aldım.
Bunun üzeride Avcılar Servis Müdüresi Zeynep hanıma durumu anlattım ve zorda olsa ücreti ödemeyebilirsiniz cvp aldım.Bunun üzerine evime gelen 2 servis elemanı benimle dalga geçenn,iğneleyici cümleler ile konuştular.
Bunun üzerine çok sinirlendim ve haftabaşında servis müdürünü arayıp 2 elemanı şikayet edeceğim ve sonrasında Samsung Türkiyeye servisi şikayet edeceğim.
" 1cm lik eğikliği kusura kalmayın göremeiyoruz, mikron gözlerimiz yok" "Siz şimdi size verilen kağıdıda verilmedi dersiniz" "eynep hanımın telefonunu istediğimde verilmeyebilir belki numarası , ama "isterseniz samsungun sahibininde numarasını verelim"
gibi cümlelerle muhatap oldum.Üzücü bir deneyimdi.
Sorunumu kendim hallettim elbette,standı biraz yükselltim.Ücreti elbette ödemedim.Bilginiz olsun arkadaşlar.
Terazilememisler demekki ama boyle konusmalara karsi onlari durup kapiya koymamanda ilginc. Yoksa benmi cok agresifim
Siz Dua edin sadece Stand ta eğrilik olmuş ya birde Modül eğri olsaydı
hadi yaw demeyin,bu heriflerin(Samy/LGE) bu şekilde Modülü kasaya oturmadıkları paneller çok vardır
bu konuda rekor LGE nin elindedir!
Hatta forumdan bu konuda bir kaç arkadaşta sorun çıktığında,onlardan birisine şöyle demiştir(Ankara LGE) ....abi sorun değil sallar yerine oturturuz.....
bakın bu olay hikaye filan değil,o arkadaş LGE den PDP almıştı,bende elli defa bu heriflerin PDP lerini alma demiştim sonrada olay neredeyse Davalık olacaktı ve bir şekilde değişim oldu v.s
55lm620s tv aldım. bugün 2.günüm. ve bende bugün farkettim. sol taraf tam ama tam 1 cm aşağıda. gözüm takıldı sinir oluyorum. hasta ruhlu biriyim. cinnet geçirecem