Şimdi Ara

samsung 55f 8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar 55f8000 modelini almayı düşünüyorum ama yeni seri geldiği için piyasada 0 ürün bulamadım. 0 ürün bulabileceğim bir yer var mı?
    vatan ve teknosaya baktım teşhir var 4000 tl den veririz diyorlar. teşhir alınır mı?

• Cevap verecek kimse yok mu?
  • Slm dostum kral TV al bence bende yeni 55f9000 aldım uhd 4300tl Bimeks'ten bir kac gün oldu Yeni yeni alışmaya başladım kacirma derim sonuçta aldığın andan itibaren 2 yıl garanti başlıyor en ufak bir seyde degişim hakkım olur ya da yeni seri vermek zorunda kalırlar tüketici hakları ilerledi artık saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delgado1991 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 eski seri ve teshire 4000 lira verilirmi?
    Şaka mı yapıyorsun
    Carrefour da 55H6xxx serisi 24000 tl
    Sıfır cohaz 2014 serisi
    Bence f8000 teshir 4000 parana yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boranfirat kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbiri teshire degisim garantisi vermiyor teshir olduğu icin belli problemler olabilir kullanici kabil etmiştir diyorlar satış Sözleşmesi nde

• boranfirat kullanıcısına yanıt
    Senincihaz f9000 yani uhd seninki eder ama f8000 normal led ve teşhir bence etmez
    Tabi benim şahsi fikrim

• Banada fiyat fazla geldi ama 0 yok televizyonun tasarımı çok hoşuma gidiyor.
    Belki ben bulamamışımdır 0 satılan biryer bulunabilir diye konuyu açtım.
    Yada yeni seri bakacağım
    5000tl ye kadar önerebileceğiniz tv var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben 1 hafta kadar önce bu siteden aldım F8000'imi:
    http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE-55F8000-LED-Televizyon_15478.html?search=samsung%2055f8000#0

Aynı gün kargo yapıyorlar, 2 yıl servis garantisi var 260 tane servisleri varmış. Telefonda ilgili yaklaşıyorlar, ürün sorunsuz çıktı. 100 lerce varmış ellerinde ve kapalı kutu 0 hepsi. Test ettim 1 dakika bile kullanılmamış. Ayrıca F8000 serisini satın alabileceğin en ucuz site.

Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

Dostum ben 1 hafta kadar önce bu siteden aldım F8000'imi:
    http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE-55F8000-LED-Televizyon_15478.html?search=samsung%2055f8000#0

Aynı gün kargo yapıyorlar, 2 yıl servis garantisi var 260 tane servisleri varmış. Telefonda ilgili yaklaşıyorlar, ürün sorunsuz çıktı. 100 lerce varmış ellerinde ve kapalı kutu 0 hepsi. Test ettim 1 dakika bile kullanılmamış. Ayrıca F8000 serisini satın alabileceğin en ucuz site.

Selamlar..

hocam site güvenilir mi? eğer ürünler 0 ise almayı düşünüyorum
    tasarım olarak çok hoşuma gidiyor
    siz memnun kaldınız mı tv den?

Delgado, ben de Akakce.com 'dan gördüm siteyi, yorumları iyi ve sikayetvar.com 'da televizyonla ilgili pek şikayet olmayınca taksitle TV'yi aldım. Aynı gün Yurtici Kargo ile kargoladılar. Ürünün kutusu sanıyorum tv askılığını koydukları için açılmıştı ama dediğim gibi tv 1 dakika dahi çalıştırılmamış. Evet televizyonumdan çok memnunum hiçbir sorun çıkmadı. Garanti belgesi ve faturası tam ve her şey eksiksiz geldi.
  • quote:

Delgado, ben de Akakce.com 'dan gördüm siteyi, yorumları iyi ve sikayetvar.com 'da televizyonla ilgili pek şikayet olmayınca taksitle TV'yi aldım. Aynı gün Yurtici Kargo ile kargoladılar. Ürünün kutusu sanıyorum tv askılığını koydukları için açılmıştı ama dediğim gibi tv 1 dakika dahi çalıştırılmamış. Evet televizyonumdan çok memnunum hiçbir sorun çıkmadı. Garanti belgesi ve faturası tam ve her şey eksiksiz geldi.

hocam birkaç sorum daha var
    1. ürünün yanında neler var (aktif 3d gözlük kaç adet)
    2.kurulumu kendimiz mi yapıyoruz?
    3.arıza durumunda herhangi bir samsung yetkili servisi ilgileniyor mu yoksa siteye mi gönderiyoruz?
  • Samsung Turkiye garantili yazıyor ilanda,
    Öylemi hakkten ? 4500 tl nakit fiyatı gayet güzel bende düşünüyorum almayı
    1) Ürünün yanında kendi orijinal aksesuar kutusundan 2, ayrı olarak da 2 tane ayrı orijinal Samsung kutusunda toplam 4 adet aktif 3D gözlük çıktı. 2 tanesini site hediye ediyor yani.

2) Evet kurulumu kendim yaptım, henüz duvara montelemediğim için sadece stand ayaklarını (toplam 3 parça) yıldız tornavidayla hızlıca taktım yerleştirdim. Ancak site üzerinden ürünüm gelmeden önce aldığım bilgi, istersem ücretsiz servis çağırıp kurulum yaptırabileceğimdi.

3) Arıza durumunda Samsung yetkili servisleri ilgilenmiyor. Siteye de göndermiyorsunuz. Bana telefonda söyledikleri 260 tane teknik servisleri olduğu, ve 2 sene bu teknik servislerden ücretsiz yararlanabileceğimizdi.

Not: Ürünü bu siteden alırsan ve Akakce.com 'da bedavacim.com 'a isim bilgilerinle yorum yazar isen yine ücretsiz bir hediye yollluyorlar (benim ücretsiz ürünüm bugün kargoya verilmiş ne olduğunu bilmiyorum ama siteden alışveriş yapan ve yorum yazan herkese yolluyorlarmış ne olduğunu gelince bilahire yazarım)

Selamlar..

• Bu arada, benim aldığım model 46F8000, kutu içeriği aynı ancak şimdi baktım 55F8000 modeli Samsung Türkiye garantili yazıyor ilanda. Benim aldığım ürün sanırım Samsung Türkiye garantili değil fakat 55" olanı Samsung Türkiye garantili. Eğer böyleyse sizin için çok daha güzel bir avantaj :)
  • quote:

Bu arada, benim aldığım model 46F8000, kutu içeriği aynı ancak şimdi baktım 55F8000 modeli Samsung Türkiye garantili yazıyor ilanda. Benim aldığım ürün sanırım Samsung Türkiye garantili değil fakat 55" olanı Samsung Türkiye garantili. Eğer böyleyse sizin için çok daha güzel bir avantaj :)

hocam hediye ürün geldimi? ne yollamışlar?
    site biraz ilgisiz gibi dünden beri 2 mail attım dönüş yapmıyorlar acaba yoğunluk mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranfirat

Slm dostum kral TV al bence bende yeni 55f9000 aldım uhd 4300tl Bimeks'ten bir kac gün oldu Yeni yeni alışmaya başladım kacirma derim sonuçta aldığın andan itibaren 2 yıl garanti başlıyor en ufak bir seyde degişim hakkım olur ya da yeni seri vermek zorunda kalırlar tüketici hakları ilerledi artık saygılar

hocam bu fıyata hıcbıryerde su anda yok :(
    Bir yoğunluk olduğunu sanmıyorum telefonla aradığım anda televizyon bölümünden yetkili arkadaşa bağlanabiliyordum. 0850'li numaralarından arayıp TV bölümüne bağlanın 30 saniyenizi almaz
  • selamlar arkadaşlar bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
    geçen hafta vatan'daki arkadaşımla görüştüm. diğer mağazalardan 55f8000 aradı ve yakın bir zamanda teşhire açılan bir tane buldu.
    ve onu aldım fiyat olarak 3800 tl/9 taksit yaptılar. yanında vatan'ın hediyesi VG-KBD1000/TK KLAVYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.