Şimdi Ara

SAMSUNG 55JU7000 için UPS tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TV ve Xbox için UPS alıp ikisinide ona bağlayayım diyorum, en ucuz Tunçmatik Lite 650VA modelini buldum indirimle 130TL'ye geliyor.

Ama bunların çalışma frekansı vs. farklı oluyormuş galiba TV'ye bir sıkıntı çıkartırmı?

Tunçmatik le görüştüm kare frekansta "simule edilmiş sinüs" çalışıyormuş TV'nin teknik personeli ile görüşün dediler.

Samsung'a mail attım onların cevabı;

" TV’ler şebeke gerilimi (220VAC-50Hz) ile çalışmak üzere üretilirler. Simüle edilmiş sinüs UPS ile alakalı bir konudur, bu nedenle bu bilgiyi UPS üreticilerinden alabilirsiniz. Samsung olarak marka ve model önerememekteyiz. Doğru çıkışı vermeyen bir UPS cihazı televizyonunuza zarar verebilir. UPS üreticisinden destek almanızı rica ederiz. "

Ne yapsamki durduk yerde kafam karıştı :)

• Aranızda hiç UPS alan yokmu?
  • Hocam bende 600 lük vardı ps4 ve tv bağlıydı ama kaldırmıyordu bence enaz 1000 lik olmalı bende akım korumalı priz ararkenhttp://www.hepsiburada.com/artronic-art-1000va-500w-avr-regulator-pm-bd302659 bu ürünü aldım şimdilik memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hocam bende 600 lük vardı ps4 ve tv bağlıydı ama kaldırmıyordu bence enaz 1000 lik olmalı bende akım korumalı priz ararkenhttp://www.hepsiburada.com/artronic-art-1000va-500w-avr-regulator-pm-bd302659 bu ürünü aldım şimdilik memnunum.

Benim amacım hem dalgalanma olursa sıkıntı çıkmasın hemde elektrikler giderse çat diye kapanmasını engellesin, 650VA bana 10 dk süre tanısa yeterli olur.
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Hocam artık elektrik kesintisi kalmadı en son nezaman elektrikler kesildi hatırlamıyorum bile ama yukarıdaki düşük elektriği 220 e çeviriyor yüksek elektrik gelmesi durumunda da onuda 220 e düşürüyor ve bana yeter ama çok fazla elektrik kesilen bir yerdeyseniz haklı olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.