Şimdi Ara

Samsung 55JU7000 Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agreement

ben de Vatan'dan aldım. cuma günü kuruldu.
    Öncelikle bu kısa süredeki izlenimlerimi paylaşayım:
    8 yıldır 42inç toshiba kullanan biri olarak bilhassa "gerçek" HD yayınlardan çok etkilendim. "Gerçek" dedim çünkü digitürk'ün süper lig maç yayını kalitesiyle, ingiltere-ispanya liglerinin yayın kalitesini çok net fark eder oldum bu tv sayesinde. Digitürk 20TL aylık istediğinden henüz 4K deneme fırsatım olmadı ama HD olarak film seyretmek de çok zevkli...
    Negatif yön olarak, çok kurcalamasam da onlinedizi.co sitesindeki videoları açmamasını söyleyebilirim. ne yapmak gerekir bilmiyorum, bu konuda önerilere açığım.
    beklentiye göre de değişir ama ben bunun dışında çok memnun kaldım.
    akıllı kumanda, dsmart modül ve connect mini çıkıyor paketten; daha çok connect mini için tercih ettim bu cihazı zaten.
    Ben merakıma cevap bulamamıştım uygulama anlamında; o konuda da tecrübemi paylaşayım.
    Uygulamalar arasında tivibu, turkcell+tv yok, dsmart go ve digiturk play var.
    cihazla ilgili soruları cevaplayabilirim.
    herkese iyi seyirler.

Hocam Vatan'dan kapalı kutu mu aldınız, hangi mağazadan? Ne kadar ödediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

hocam Vatan'dan kapalı kutu mu aldınız, hangi mağazadan? Ne kadar ödediniz?

Bursa Vatan'dan 3399 TL'ye aldım. Kapalı kutudan kastınız teşhir ürün olup olmadığı ise teşhir ürün... Yoksa kutuladılar yani :) Depodan çıkardılar. Fiyat çok uygun olduğu için fazla sallamadım açıkçası...
    çerçevenin üst kısımlarında teşhirdeyken takılan yapıştırmaların izleri var ama -tercih meselesi- şahsen bunu pek umursamıyorum. fonksiyon açısından fark olmadığı söylendi.
    gelen servis teşhir ürünü oluğu için, normal ürünlerde olan ilk 1 ay içinde değişim hakkımızın bu üründe olmadığını söyledi. İnşallah 1 ayda bozulmaz; bunun dışında garantili ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agreement -- 26 Eylül 2016; 14:20:14 >
  • Gelen servis güncellemeyi kendi yapacak dedi ama 10 günü aşkın süre oldu, güncelleme olmadı. Ben kendim mi yapmalıyım?
    dizi sitelerinde videoları açmaması flash sorunu mu? Onu nasıl çözeriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agreement -- 4 Ekim 2016; 11:35:41 >
  • Alınık 55JU7000 (ts2)
  • Merhabalar. Bende teknosadan 2015 aralıkta alıp çeyizlik diyerek kenara kaldırmıştım. bu ara kurdurmaya niyetlendim ama şok. Servis, garantisi alındığında başlar dedi ve bunun üzerine teknosa genel merkezi aradım. Üstüne de 6 ay geçtiği için kurulum ücretli olur dendi. Bu da ikinci şok oldu bana.

Almadan önce üstüne basarak sormuştum ve garantisi kurulumda başlar diye cevap aldım teknosadan. Ayrıca uzun süre kurulmayacağını bildikleri halde 6 ay süre sınırından bahsetmediler bile. Benim amacım tv yi erken alıp düğün koşuşturmacasında zorlanmamaktı. Yoksa ne diye erkenden alıp hem garanti süresini boşa geçireyim hem de kurulum ücreti ödeyeyim. Göz göre göre yanlış bilgilendirilmişiz. Teknosa genel merkezde bu konuda şikayet talebi oluşturuldu ve değerlendirmeye aldılar. MH direk olarak bu konuda hatalı bilgilendirilmişsiniz ve mağdur olmuşsunuz dedi. Umarım değerlendirmede de bu kadar objektif olurlar. Dönüş bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: knbi

Benim tv de hareketli goruntulerde hafif kaymalar oluyor auto motion acik oldugu halde sizde de ayni durum var mi?

Kayma olayini anliyamadim hocam hizli kamera gecislerindemi acaba bu konuda ben bi problem yasamadim. Ninyendo wii bağlamıştım ilk aldigimda tepkimeler cok gec idi onuda oyun modunu acarak giderdim. Onun haricinde filmler diziler hep film modunda pek bi kayma goremedim acıkcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır 55ju7000 araştırıyorum.3400 liraya açılmamış kutu buldum.Kullananlar artı ve ekilerini yazabilirler mi? Neftlix uygulaması var mı? Bu televizyon kaç hz? 4k nasıl? Video formatlarından açılmayan var mı?

• Mayako M kullanıcısına yanıt
    Hareketli sahnelerde görüntü geçişlerinde bazı kaymalar oluyordu. Auto motion özelliğini manuel olarak ayarladım şuan bi sıkıntısı kalmadı.
  • kalemkasli02 K kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden alın izledikçe iyi ki almışım diyorum. Detaylarda çok boğulmayın.
  • Em ilginc olani m2ts bluray filmin icindeki ana video dosyasını açmasıydı

Fiyati ii bulmuşsunuz kesin alin ju nun gercek degerinde alacaksaniz araştırabilirsiniz

Sevmedigim yönleri menulerde gezmek zahmetli ses cikis formatlarini secmek gerekiyor. Dts dd5.1 gibi film dts ise neden direkt dts acmiyor anliyamadim.

Onun haricinde nazar degmesin ii tv 3400 tl ye alinir elbette. Trt 4k yi acyiti icinde sıkıntı yok hocam. Kanal gecisleri daha hizli olabilirdi belkide

• 55ju7000 çok araştırmalarım sonucu almaya karar vermiştim nihayet aldım.Evde beş yıl önce aldığım sony 42kdl710 modelide var.Kutu içersinden sadece akıllı kumanda çıktı.Yabancı sitelerde video incelemelerinde iki tane kumanda çıkıyor.Bu da samsungun çifte standardı olsa gerek.Dsmart modül kullanıyorum bütün kanallar hd tvyi yaklaşık iki metren izliyorum gayet güzel hiç gözü yormuyor.4k olarak trt4k ve hotbird uydusundaki funbox uhd 4k yı izliyorum gerçekten harika.Bir tb lık hdd diskte hemen hemen her formatta film ve kendi çektiğim videolar vardı gepsinide açıyor tvnin en sevdiğim yanıda bu zaten bunları açmak için sony tvye birde medya oynatıcı almıştım.Smart özelliği internet hızına bağlı şidiye kadar bir problem olmadı youtube sıkıntısız webroser üzerinden Alis harikalar ülkesinde filmini hd olarak sorunsuz izledik netfilx yüklü blutv yüklü digiplay yüklü ama bunlar ücretli.oyunları denemedim birde 3d yi deneyemedim.Birde tvden kayıt denedim olmadı.Kayıt yapan var mı bilmiyorum.Birde Merak ettiğim tvnin gerçek herz değeri.Bilgisi olanlar paylaşırsa sagılarımla.

• Merhaba arkadaşlar,
    14 gün kadar 50w805c model sony tv ve son 10 gündür de 55ju7000 model samsung tv kullanan birisi olarak şunu belirtmek isterim ki sony tv de ki görüntü kalitesi ni arar oldum. Sony bu işi nasıl yapıyor bilmiyorum fakat sony görüntü kaitesinde kendini aşmış. Samsung tv de yer alan tizen işletim sistemi stabil hızlı fakat uygulamalar kısıtlı androidin o özgür dünyasını da özledim. Samsung 55ju7000 e Kodi veya seyirtürk kurma şansınız yok. Bir çok forum da araştırdım inceledim bir çok yöntem var ama hiç birisi Tizen de işe yaramıyor. Şimdi ki izlenimlerimi okumuş olsam kesinlikle 55ju7000 almazdım.
  • YETKİLİ SAMSUNG BAYİSİYİZ..İSTANBUL İÇİ AVM'LERDE MAĞAZALARIMIZ MEVCUTTUR...TÜRKİYENİN HERYERİNE SEVK ÜCRETSİZDİR...MODELLER İÇİN PM DEN FİYAT İSTEYİNİZ...

BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
  • Tvnin 3d sini denemek için usb belleğe 3d demo videolar yükledim yan yana iki görüntü şekilinde açılıyor fakat 3d gözlüğü takıp izlediğimde 3d olarak izleyemiyorum.Gözlükleri tv tanıyor normal yayını 3d ye çevirdiğimde 3d izleniyor usb filmi açtığımda görüntüyü 3d olarak izleyemiyorum.Ayarı var mı ?nasıl olmalı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• Kutuyla Digitürk seyrerdiyordum zaten, Türksat uydusuna bakan bir çanak daha edindim. Elinde sıralı Türksat listesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum.
  • ekranda banding dikey gölgelenme sıkıntısı yaşayan varmı özellikle maç izlerken can sıkıcı bişey cevaplarınızı bekliyorum.? birde tv de flash player nasıl güncelleniyor ? şu an sın versiyon 1480 i kullanıyorum.
  • Son yazılım 1480 daha yeni sürüm çıkmadı bu güncelleme sıkıntılı yeni güncellemeyi bekliycez bende sabırsızlıkla bekliyorum amerikada 1481 yayınlanmış darısı bizim başımıza

• Bu tv ile kayıt yapma şansımız nedir?

• Tv kumanda tepkimesi yavaşladı
    Fabrika ayarlarına aldım düzeldi
    2 gün sonra yine yavaşladı
    Bu sorunu yaşayan var mı ?

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Benim TV'de de durum aynı, kumanda tepkileri çok yavaşladı, ilk zamanlardaki gibi değil. Sanki arka planda bir işlem yapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyor. Smart özelliklerini kullanamıyorum şu aralar internet olmadığı için. Görüntü kalitesi olarak çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.