Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: batak12 , batak12 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
2.330
Cevap
55
Favori
191.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana bir tane tv gostsrin uydu alıcılarında tıtremeyen ornek gosterın yok cunku hepsinde var titreme siz normal hdmi den hdd den yada USB den bir HD film acın bakalım ozaman bisi varmı uydu yayınlarına takılmayın zaten uydu yayınlarında HD denilen kanalların cogu HD degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Evet ülkemizde yayıncılık kalitesi ölmüş. Yabancı HD kanalları da aynı Tv'de (55MU8000) izliyorum, bizim yerel HD kanallarla alakası yok çok çok gerideyiz. Yabancı kanallarda görüntü daha net ve çok daha akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunan44 -- 4 Ocak 2019; 18:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Dostlar vatanda 75mu şu an onbin tl tavsiye eder misiniz?
    Dostlar?

• gunan44 G kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle bi netflix izleyin farkı gorursunuz

Her gün Netflix izliyoruz zaten. Bazen tüm yerli TV kanalları Netflix üzerinden yayınlansa ne iyi olur diye aklımdan gecmiyor değil. Kalitesi tartışılmaz.

• gunan44 G kullanıcısına yanıt
    Yani ozaman tv de sıkıntı yok :) söylüyorum ve yine söyliycem tv üreticilerinin içlerine koydukları uydu modülleri çok kaliteli birşey değil ve buna birde bizim tv yayınlarımız eklenince problemler başlıyor. Fiyat performans olarak dizayn olarak bence piyasadaki en iyi urun çok araştırdım 10.000 versende aynı sorunlar var ama insanlar anlamıyo tv de su var bu var titreme var diyolar ama 15.000 tl de versen hepsinde aynı sorunlar mevcut oled alıcaktım aynı paraya almadım çünkü teşhirdeki üründe logo yanıgı başlamıştı oled te bile hala sorunlar varken niye bu kadar eleştiriyolar anlamıyorum sorun butun tvlerde var sorunsuz tv yok iyi seyirler fazla takmaya gerek yok keyfini çıkartın. bu arada bence tek eksiği tv nin kumandasının mouse gibi kullanılamaması elştirilicek tek yanı bu lg lerin o ozelliği iyi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 7 Ocak 2019; 23:4:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar 55 inç, gerçek 100hz, 4K bir tv almak istiyorum. Çok fazla seçenek de yok gibi görünüyor. Mu8000’i alabilirim belki. Öncesinde kullanıcılarına da sormak istedim. Aşağıda linklerini verdiğim cihazlar aynı mı? Fotoğraflarda ayakları farklı görünüyor ama kodları aynı. Acaba Ue55mu8000’den sonra yazan Txtk gibi bir farklılıktan mı kaynaklanıyor? Özellikleri aynı ise sorun değil tabii.

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55mu8000-55-138-cm-uhd-smart-tv.html

https://www.displayspecifications.com/en/model/9a9aaec

5.000 lira seviyesinde pek seçeceğim yok sanırım. Güncel modeller 6.500 liralara gelmiş :/
    bende 55 mu 8000 almak istiyorum ama piyasada sitelerde yok. vatan bilgisayarda var gözüküyor oda internet şatışı değil. mağazalarda varmış !!! bu işten şüphe duyuyorum genelde bu tarz ürünler teşhir ürünü veya iade ürünü oluyor.

Yokmu adam akıllı alabileceğimiz biryer. 55mu8000 olacak.

nu8000 niye tercih etmiyorsan diyecek olursanız. mu nun çerçeveler daha hğş gözüküyor. birde resimlerde renk doygunluğu daha iyi geldi. yanlışmı değerlendiriyorum yardımcı olurmusunuz.

• Evet mağazalardaki ürünler teşhir olsa gerek. Ben İzmir Karşıyaka mağazasına gidip sordum, çizik ve teşhir ürünü idi o yüzden almadım. Nu8000'de de DTS yok, hatta 2018'den itibaren üretilen modeller DTS passthrough yapmadığı için Samsung'u eledim. Sony 55xf9005 aldım.

DTS önemli değilse sizin için Nu8000 de alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Xf90 dan memnunmusun. Bende suan samsung f8000 modeli var ve piyasada herkez bilir bu seride bu panel ve renkler harika idi ayni goruntu icin samsung bakiyorum nu8000 leride cok arastirdim ama sonra samsung bu isi biraz bozmus. Mu8000 olsa alirdim. Ben goruntulerde canlilik istiyorum xf goruntude gercekten nasil. Ayruca androidin tv oldugu icin faydalari ve eksilerini yazabilirmisin bende xf90 da karar kildim gibi.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136639185

• CemyK kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok yeni daha, detaylıca kullanamadım bile işten güçten Özellikle Android tarafıyla ilgili yorum yapmak için erken fakat aktif kullandığım Youtube ve Netflix'ten gayet memnunum. Akıcı çalışıyor, görüntü ve ses harika. Panel VA olduğundan siyahlar beni fazlasıyla tatmin etti. Şansıma bendeki ünitede ışık sızması, ölü piksel gibi problemler de yok. Renkler çok doğal, Samsung bana biraz "abartılı" geliyor ama damak tadı tabii bu, herkesin bir değil. Sıfır bulabilseydim aslında daha ucuz olduğundan Mu8000 alacaktım ama kalmamış hiçbir yerde. Sanırım daha iyi oldu Sony'i almam.

3-4 günlük kullanımımla yorum yapmam gerekirse çok memnunum. Bu hafta sonu iyice kurcalayıp optimum ayara getirmeyi düşünüyorum.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin suan icin en iyi tercihi yaptin bence. Benxe alicam almasinada fiyatlari yuksek. Ne yapsam bilemedim. Siz nereden ve ne kadara almistiniz. Aslinda ayirdigim tutarin cok ustu ama ne yapacagim bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemyK -- 10 Ocak 2019; 22:15:22 >
  • CemyK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben Yukko'dan aldım geçen Cuma günü. Birkaç gün öncesinden bu modele bakmaya başlamıştım, fiyatları 7000'lerden 7600'lere fırladı o hafta. Yine de alacaktım ama tesadüfen Yukko'da görünce arayıp stok ve fiyat teyit edip hemen aldım, 75 lira indirim çeki de kullandırdı, 6975 liraya geldi.

Aslında ben de bu fiyatlara çıkmak istemiyordum, niyetim maksimum 5000 liraya bir TV almaktı ama cihaz kalmamış resmen bu fiyata (4k 100hz VA). Kurlar da malum, geri geleceğe de benzemiyor verilere bakınca. Geçen her gün zarar diyerek bütçeyi arttırmak zorunda kaldım.

kesinlikle katılıyorum arkadaşa. son 10 yılda 3 farklı markanın 5 farklı model üst düzey televizyonunu kullandım, dahili uydu alıcısıyla görüntüde altyazıda veya geçiş hızında problem yaşatmayan tv YOK. Dahili uydu alıcısıyla yayın izleyen arkadaşlar artık güncellemeyle sorun çözülmesini beklemesin. tv ayarlarından sorunu en az indirgeyecek konfigurasyonları yapmalarını tavsiye ediyorum.
  • crazy_ozzy C kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: CemyK

Xf90 dan memnunmusun. Bende suan samsung f8000 modeli var ve piyasada herkez bilir bu seride bu panel ve renkler harika idi ayni goruntu icin samsung bakiyorum nu8000 leride cok arastirdim ama sonra samsung bu isi biraz bozmus. Mu8000 olsa alirdim. Ben goruntulerde canlilik istiyorum xf goruntude gercekten nasil. Ayruca androidin tv oldugu icin faydalari ve eksilerini yazabilirmisin bende xf90 da karar kildim gibi.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136639185
    Eğer canlılık istiyorsan ozaman mağazaya gitmenini öneririm Philips Sony Grundig Samsung hepsi yanyanaydi nu8000 resmen ben buradayım diyordu şuanda qled hariç eline su dokebilecek tv yok n11 11 de 5000 TL düştüğünde almadigima pişman oldum

• majesthion kullanıcısına yanıt
    Şuanda aynı TV 8200 lira vaybe

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Magazada gordum. Az bir aci degistiginde renklerin canliligi kayboluyor. Bu konu rting sitesindede konusulmus. Karsidan izleyince guzel ama yan acilar cok kotu. En dusuk notlardan birini almis zaten sitede. Bakalim birazdaha arastirmaya devam. Xf90 fiyati duserse alinir yoksa beklemeye devam

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    :D Bidaha bulaşmam curved tv olayına. 55XE9005 aldım. Bana baya bir süre yeter herhalde.
  • Güncelleme gelmiş
    Sürüm : 1262.0
    Güncelleme içeriği:
    VOD uygulamalarında görüntünün düşmesine neden olabilecek bir sorun giderildi (PS4 Pro Sorununa karşı da yardımcı olacağını bilmiyorum).
    HTTP canlı akışı için zaman gecikmesi kısaltıldı.

Samsung tr
    55" MU8000 8 Serisi Flat 4K UHD TV | Samsung Destek TR
    https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU8000TXTK/#downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 17 Ocak 2019; 1:10:10 >

• simsar2 S kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesinde bir iyileşme veya bozulma varmı?

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.