Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen dediğiniz gibi sorun panelle alakalı değil içindeki reflektör ve homojen katmandan kaynaklı sorunmuş. Aslında belirttiğiniz gibi gittiği yere kadar derdim ama hergün bu ışık sızması uzuyor en fazla 15 gün içinde ekranı ikiye ayıracak gibi olduğu için tamire gönderdim. Kısaca ben boşu boşuna o kadar parayı verecekmişim. Ki yukarıda arkadaşın belirttiği gibi ekran değişimi adı altında Samsung'un fiyatı şişirmesi.

• Lamy kullanıcısına yanıt

hocam hakkında hayırlısı olsun umarım düzgün tamir olur gelir

• medicalender kullanıcısına yanıt

ahhh bu cocuklar batıracaklar bızı bende aynı sorundan muzdarıbım 55mu8000 hallettık servis fiyatı ekran için 18,230 tl istedi istanbulda ZERO TV diye biryer var orası 6,850 fiyat vermıstı ama sadece istanbul içi servis var edirneden gıdıp yaptırmak gerekiyor şimdi bunu yaptırsakmı 7,000/8,000 harcayıp yoksa phılıps 58pus8507 16,000 bin yenısını mı alsak

• servisten o fiyata kesinlikle yaptırmam delilik resmen zero tv hakkında görüşlerınızde önemli..

• kizildereumut kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Tamirle ilgili bir bilgi veremeyeceğim fakat konuyu takip eden varsa önlem amaçlı olarak aşağıdaki linkte paylaştığım ekran koruyucuyu veya muadillerini almanızı öneririm. Sizin de sonraki tv'niz için bu önlem faydalı olacaktır.

Benim 1,5 yaşındaki oğlum ayaklanmaya başladığında almıştım iyi ki almışım çünkü birkaç kez sert cisimle vurdu ve koruyucunun üzeri zarar gördü. Tv olsa borca girmiştim ben de.

https://www.hepsiburada.com/etiasglass-samsung-55mu8000-tv-ekran-koruyucu--ekran-koruma-paneli-p-HBV00000DPU61?magaza=etiasteknoloji&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• elinde güncel kanal listesi olan var mı ?

• Arkadaşlar Türkçe sesli arama falan gelmedi mi yeni güncelleme var mı acaba ya da en son sürümü otomatik mi yüklüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gfb.samed kullanıcısına yanıt

güncelleme desteğini sonlandırdı artık güncelleme almıycak

• Herkese merhaba 55MU8000 TV mi satıyorum, ilgilenen olursa pm lütfen. Yer: İzmir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu televizyon üzerinde Xbox series s kullanmaktayım.
    Ama xbox ayarlarında yenileme hızı seçemiyorum. Bu tv konsol için en çok hz veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.