Motion problemi 49 mu 8000 lerde güncellemeyle dahada arttı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (115. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, film izlemek istiyorum fakat açılmıyor. Oysa cep telefonundan sorunsunuz izliyorum. Bunun için bir çözüm bulan var mı? Tv de açılmıyor aynı link cep telefonunda açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlediğiniz siteye göre değişir. Her sitenin playerini çalıştırmıyor. Tv.nin işletim sistemi tizen. Telinki android yada ios.
Benm.fullhdfilmizlesene.comFullhdfilmizlesene.com | Full HD Film İzleme Keyfinin Tadını Çıkarınhttps://m.fullhdfilmizlesene.com/filmlerwww.filmmodu.orgFilmmodu.org: Film izle, 1080p Kalitesinde Full HD Film izlehttps://www.filmmodu.orgwww.hdfilmcehennemi.netHdfilmcehennemi | Film izle | HD Film izle | HD Film Cehennemihttps://www.hdfilmcehennemi.net
bu siteleri yer imlerine ekledim tv de. Güncel filmler bulunuyor ve görüntü kaliteleri çok güzel ve filmleri açıyor tv.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 17 Ocak 2021; 23:46:11 >
-
Saygıdeğer grup üyeleri tv yi sıfırlama sonrası en alt kısımdaki bar bölümüne tarayıcıyı tekrar nasıl eklerim tarif eder misiniz -
Hocam apps'e giriyoruz. Daha sonra sağ üst köşede ayarlar kısmına oradan uygulamalardan interneti bulup ana ekrana ekle diyoruz.
-
Çok teşekkürler -
HB'de Samsung UE-58TU7000 gözüme kestirdim. Yorumlarda ''akıllı kumanda'' olmadığı puan kırmış. Bu nedir?
Bu arada önerir misiniz?
-
lg tv lerde olan ekranda mause imleci ile hareket eden kumandadan bahsediyor. Bizim tv lerde kumanda da ki yön tuşlarına basılı tutarak hareket ettiriyoruz. Bizdeki kumanda diğerine göre daha kullanışsız. Bizde de sesli komut var ama Türkçe desteği olmadığı için sadece youtube gibi uygulamaları direk açabiliyoruz. Türkçe arama yapamıyoruz.
-
Arkadaşlar ekranı kırılmalara karşı engelleyen pleksiglas koruyucu kullanan var mı aranızda ?
Almayı düşünüyorum. Kullanıcı videolarda bayağı sert cisim atıyorlar hiçbirşey olmuyor.
Sadece yansıma yapar mı onu merak ediyorum. Bununla ilgili hiçbir yerde bilgi ve yorum bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kullanıyorum parlama yapıyor çokta dayanıklı değil ama iş görüyo yine küçük çocugun darbelerinden koruyor 1.5 yasında oğlum kenarını kırdı mesela fark etti elinle çekti kırdı köşesini ama iş görür gündüz baya parlama yapıyo yalnız hele cam tvnin karşısında ise
motion sorunu olmayan tv yok dikkatli bakarsanız hepsinde var belki iyi olarak sony diyebilir ama ben lgdede farkediyorum bozulmaları
Anladım hocam saolun. Bende küçük çocuk yok ama kedi var. Yaz geliyor eve giren sinekleri avlamak için sağa sola atlıyor tv ye gelecek diye korkuyorum.
Parlama için resim atabilmeniz mümkün müdür ?
çocuk sağ alt köşesini kırdı
Hocam çok saolun resim için. Bayağı bi yansıma yapıyor gördüğüm kadarıyla. Telefonlar için mat ekran koruyucuları gibi bir model çıkarırlarsa ancak o zaman daha iyi sonuç verir.
benimki nunomax diye bir marka birde bilindik bir kaliteli marka var onunki nasıldır bilemiyorum baya fiyat varkı vardı arada ben alırken yarı yarıya nerdeyse kaliteli olanlar belki yansıma yapmıyo olabilir
Yok hocam hepsi aynı malzeme araştırdığım kadarıyla reklamcıların kullandığı pleksiglas diye bir malzeme
Bu seri TV'lere dışarıdan uygulama yükleme şansımız var mı? Örneğin oğlum için youtube kids aradım fakat apps'de çıkmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef yok hocam. Tarayıcıda açarak kısayol ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TV ile ilgili ilk kez sorun yaşamaktayım. YouTube, Spotify, blutv gibi hiç bir program açılmıyor açılsa bile video oynatmıyor. Başka sorun yaşayan var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X