Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Programları silip yeniden kurmayı deneyin, olmaz ise internet bağlantısını sıfırlayın. Bende de youtube de birkaç kez olmuştu, uygulamaya girerken siyah ekranda kalıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar herkese 55mu8000 TV'nin uydu alıcısı de problem var kanal lar çekmiyor hicbisekilde bütün kontrolleri yaptım aynı kabloya baskantv bağladım test ettim problem yok sorun başlarda az idi bazı kanallar çekmiyordu son günlerde tamemen gitti servise göndersem TV yi komple mi USB hdim takılan yerdeki mi uydu alici
    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizildereumut kullanıcısına yanıt
    Hocam arkada kapak var onu açıp orada ki uydu girişine uydu kablosunu takıp deneyin bir de. Belki kutu arıza yapmış olabilir.

• Sadece bu kutuda var arkada yok sizce uydu alıcı bu kutuda mi yoksa anakartta mıdır tamire götürmek icin

• Sadece bu kutuda var arkada yok sizce uydu alıcı bu kutuda mi yoksa anakartta mıdır tamire götürmek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Programları silip yeniden kurmayı deneyin, olmaz ise internet bağlantısını sıfırlayın. Bende de youtube de birkaç kez olmuştu, uygulamaya girerken siyah ekranda kalıyordu.

İnternet bağlantısından kaynaklanan bir sorunmuş. Türk Telekom MH ile görüşerek çözüme ulaştım.

• kizildereumut kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırma yaptım, uydu alıcısı kutuda imiş. Yani kutunun değişmesi gerekiyormuş. Servis bu şekilde işlem yapıyormuş. Ama iyi bir tv tamircisi bulup kutudaki arızayı tespit ettirerek bozulan parçayı değiştirtebilirsiniz. Ankara da iseniz konya sokakta elektronikçiler var, ya da bulunduğunuz ilde tv tamircisine bu işi servisin 4 te 1 fiyatına halledersiniz. Çünkü servis kutu değiştirmeye 500 600 gibi rakamlar çıkarıyormuş.

• Yokmu cihazs göre uygun tarayici dlim acicam olmuyor.?? Eskiden aciyodu günxelleme sonrasi içine sictilar sanirim daha önceleri izliyodum masa üstü yaparak izliyodum onunda etkisi yok ne yapicaz önericeginiz tarayici varmiZb

• Herkese merhaba çocuk paneli kırdı. Uygun fiyat alabileceğim bir yer biliyormusunuz.

• medicalender kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, ben bir ay önce ekran koruyucu taktım, kedi vardı sinek avlamak için sürekli hopluyordu tv ye, panel fiyatı tv ile aynı fiyata geliyor,

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    Hangi marka film taktiniz parlama oluyor mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaptırmam lazım fakat çok farklı fiyatlar verildi. Samsung yetkili servis bile farklı farklı fiyatlar verdi.

Teşekkürler

Teşekkürler ben komşuya Samsung servis gelmişti rica ettim geldi baktı uydu ayarları ile alakalı olabilir dendi eğer duzelmezse one connect değişecek fiyatı 1600 TL falan dedi .

LNB ve kablo değiştim ince ayar yaptım sorun yine aynı ve daha kötü oldu bu sefer one connect bağlantı hatası veriyor 🤔

• Arkadaşlar merhaba bende 55MU8000 kullanıcısıyım, iphone telefonu ekran yansıtma ile tv'ye yansıtamıyorum. Tv ve telefonu aynı wifi ağına bağlıyorum anca telefonumdan ekran yansıtma bölümüne gelince tvyi görmüyor. acaba sürüm veya tv özellikleri ile mi alakalı? 1 sene sonra alınan başka bir samsung tvye yansıtmada sıkıntı olmuyor bizim tv eskidi desteklemiyor mu acaba SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI  bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni

• Bende coruian tv ekran koruyucusu aldım yoksa bizim ufaklık paneli patlatacaktı :) Tvyi koruduk en azından

• 1300.3 sürümü - Kasım 2021

• TV Plus için genel optimizasyonlar
    • Amazon Prime Video sorunuyla ilgili iyileştirmeler "MediaControlError: oynatma 5000 ms'de başlamadı"

https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU8000TXTK/#downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 6 Kasım 2021; 22:23:40 >
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlamış olacağım. Üç gündür yaşadığım sorun tv'nin tam ortasından yukarı doğru ışık sızması/süzmesi artık nasıl lanse ediliyorsa bu sorunu yaşıyorum. İnternette araştırdım ama sorunun kaynağı ya da çözüme ulaşamadım.Bugün yetkili servis çağırdım ve bana ekranın tamamen değişmesi gerektiğini dile getirdi.Ücret olarak 6,050 TL tutacağını söyledi. Görselleri aşağıda paylaşacağım.Beyaz ışık git gide uzuyor. Aslında ben içindeki led lamba kaydığını düşünerekten servis çağırmıştım ama led kaysa karanlık bir görüntü olacağını ve ledlerin panellerin kenarlarında olduğunu dile getirdiler. Sizce bu parayı vermeye değer mi? Servisten gelen elamana bu segmentten bir tv önerisi istediğimde söylediği rakam 13-16 bin dedi. Bu parayı şuan vermem imkansız. Çünkü içinde bulunduğumuz ekonomik durumdan ve zamlardan dolayı alamam. Zaten asgari ücretle ev geçindiriyorum + yenidoğan bir bebek var. Dışarıdan birisine yaptırmak istesem tanıdık kimse olmadığı için işin ehli mi değil mi bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

• Lamy kullanıcısına yanıt

gelen vatandaş doğru söylemiş hocam 100hz va panel 10bit bi tv şuan 15bin hdmi 2.1 in getirdiği yeni bir kaç özellik hariç bu tv nin dengi q70a modeli bilginiz olsun

yalnız sanki orda bişey dönecek gibi panel değişecek olsalar daha fazla tutması lazım dolar euro bu haldeyken ledleri değişselerde daha az tutması lazım başka servislerlede görüşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 15 Şubat 2022; 1:51:56 >
  • Lamy kullanıcısına yanıt

panelle uzaktan yakından alakası yok içindeki ledlerlle alakalı. bence hiç dokunma sorun daha belirgin olursa ledlerini degiştirien çok tv tamircisi var. Ama sana tavsiyem çok fazla belirgin ise tv tamircisi ile iltibata geç yoksa hiç dokunma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Şubat 2022; 9:53:47 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.