|
SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (113. sayfa)
-
-
merhaba , arkadaşlar sizin televizyondada anlık olarak arada bir takılma ve kırılma oluyor mu? -
Hdr 10+ özelliği var mı mu 8000 serilerinde ?
Amazon prime yada başka bi mecrada deneyen oldu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 7 Eylül 2020; 0:52:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba. Şu an TV'de 1280 güncellemesi mevcut. 1280.5 güncellemesi farklı mı oluyor TV otomatik güncelleme alıyordu çünkü ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu televizyonda hani kırmızı tuşa basınca ayrıntılı yayın programı sayfası açılıyor ya kanaldan kanala değişen. bazı kanallar bunu keşfetmiş oraya da reklam alıyor kırmızıya bas arabayla ilgili ayrıntıları gör diye yaşamışsınızdır. bu kırmızıya yeşile bas sayfayı aç işini komple nasıl kapatabilirim menüden bulamadım? Zaten kullanmadım servis dolayısıyla reklam görüyorum. -
Biraz zaman geçmiş ama işinize yarar kesin ben kollanıyorum
Hocam yaklaşık üç ay önce her kanalın altında bi metin açılıyordu izleme bilgileriniz kullanılsınmı gibi sürekli çıkıyordu sarı tuşa basın diye. Sanırım onun geri dönüşğ bu reklâmlar.
Bende izlediğim kanallarda onaylamıştım şimdi sürekli araç reklamları çıkıyor tv izlerken. -
Hocam mesajınızı yeni gördüm ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler -
1290.3 güncellemesi yayınlandı.
https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU8000TXTK/#downloads
Sürüm 1290.3 - Aralık 2020
- DVB-T2'de resim eksikliklerine ve resim hatalarına yol açabilecek bir hata düzeltildi.
- Uygulamaları yüklerken / güncellerken bir hata düzeltildi.
- HBO Now uygulamasıyla etkileşimdeki bir hata düzeltildi.
- WLAN işlevi iyileştirildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 19 Aralık 2020; 4:26:37 >
-
Otomatik güncelleme ve yayın kısmına girme gibi şeyler olmuyor bende artık. Bunu nasıl güncelleme yaparım hocam? 49mu8000 kullanıyorum. 1280de kalmış tv -
Tv yi resetleyin, resetleyince düzelmezse bilmiyorum çözümü servise göndermek gerek.
Bir ara kumanda tuşları ile kombinasyon yapıp gizli bişeylerine ulaşmıştım bi sebepten. Hatırlamıyorum. Galiba ondan sonra sönük kaldı giremedim bazı menülere...
Usb ye güncelleme dosyasını atıp, tvye takınca açıldı o menüler girebildim. Ama güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar gittiler...
Bi fikriniz var mı? Kumanda ile çözülür mü? Yoksa nasıl reset atarım -
Aynı sorun bende de var... Çözümü sordum şimdi arkadaşlara. Siz çözebildiniz mi? -
Belki yardımı dokunur insanlara, şöyle bir çözüm buldum. Eğer menüde bazı işlevler kullanılamıyor yazıyorsa, tıklamanıza izin vermiyor sönük yazıyorsa ne yapıyoruz?
Öncelikle menü tuşuna basıp "Kaynak" kısmına geçiyoruz.
Buradan "Tv" seçeneğini seçiyoruz (seçili olsa bile) ardından çıkıyoruz menüden ve tadaaa 😂 düzeliyor saçma ama oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: tiestoly
Aynı sorun bende de var... Çözümü sordum şimdi arkadaşlara. Siz çözebildiniz mi?Güncelleme den sonramı olddu menü gôzukmüyormu bende şimdi güncelleme yapmaya korktum
1290 güncellemesi titreme sorununu cozdumu yani 49 mu8000 kullaniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mehmett36Güncelleme den sonramı olddu menü gôzukmüyormu bende şimdi güncelleme yapmaya korktum
Alıntıları Göstergüncelleme ile alakalı değil reis. ben geçen sene uğraştım tv ile ondan sonra oldu bence. ama çözümü basit yani inş sizde de olur.
kaynak kısmından TV seçeneğini seçince aklı yerine geliyor... yayın kısmı falan işlev kazanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tiestolygüncelleme ile alakalı değil reis. ben geçen sene uğraştım tv ile ondan sonra oldu bence. ama çözümü basit yani inş sizde de olur.
kaynak kısmından TV seçeneğini seçince aklı yerine geliyor... yayın kısmı falan işlev kazanıyor.
Alıntıları GösterGüncelleme titreme sorununu côzdumu yani motion sorunu anlamışındir
Dikkat etmedim başkan. Önemsemiyorum artık :) 4. Seneye gircez eskiden takıyordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X