Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akıllı kumandadan “volume up” gibi sesli komut veriyoruz lakin istediğim düzeye tek seferde getirmesi için ne söylemem lazım? Tek tek “volume up” mı demek gerekiyor illa? Ya da aynı şekilde kanal için.
  • merhaba , arkadaşlar sizin televizyondada anlık olarak arada bir takılma ve kırılma oluyor mu?
  • Hdr 10+ özelliği var mı mu 8000 serilerinde ?
    Amazon prime yada başka bi mecrada deneyen oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 7 Eylül 2020; 0:52:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 49mu8000 televizyonun ekranını bizim ufaklık kırmış.
    Son durumu şu

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARIServis tamir için 3600 ile 4100 gibi bir rakam istedi. Açıkçası neredeyse 0 tv parası. Daha ucuza yaptirabileceğim bir yer var mıdır? Aksi takdirde yeni TV almayı düşünüyorum. Bu tv yi ne yapmalıyım? Satilabiliyorsa ne kadar eder sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Şu an TV'de 1280 güncellemesi mevcut. 1280.5 güncellemesi farklı mı oluyor TV otomatik güncelleme alıyordu çünkü ...

• Bu televizyonda hani kırmızı tuşa basınca ayrıntılı yayın programı sayfası açılıyor ya kanaldan kanala değişen. bazı kanallar bunu keşfetmiş oraya da reklam alıyor kırmızıya bas arabayla ilgili ayrıntıları gör diye yaşamışsınızdır. bu kırmızıya yeşile bas sayfayı aç işini komple nasıl kapatabilirim menüden bulamadım? Zaten kullanmadım servis dolayısıyla reklam görüyorum.
  • murat18100 kullanıcısına yanıt

Biraz zaman geçmiş ama işinize yarar kesin ben kollanıyorum

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık üç ay önce her kanalın altında bi metin açılıyordu izleme bilgileriniz kullanılsınmı gibi sürekli çıkıyordu sarı tuşa basın diye. Sanırım onun geri dönüşğ bu reklâmlar.
    Bende izlediğim kanallarda onaylamıştım şimdi sürekli araç reklamları çıkıyor tv izlerken.
  • hakkolo H kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı yeni gördüm ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler
  • 1290.3 güncellemesi yayınlandı.

https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55MU8000TXTK/#downloads

Sürüm 1290.3 - Aralık 2020

• DVB-T2'de resim eksikliklerine ve resim hatalarına yol açabilecek bir hata düzeltildi.
    • Uygulamaları yüklerken / güncellerken bir hata düzeltildi.
    • HBO Now uygulamasıyla etkileşimdeki bir hata düzeltildi.
    • WLAN işlevi iyileştirildi.

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/aktuelle-changelogs-f%C3%BCr-samsung-tv-updates-der-gro%C3%9Fe/td-p/1199276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 19 Aralık 2020; 4:26:37 >

• simsar2 S kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme ve yayın kısmına girme gibi şeyler olmuyor bende artık. Bunu nasıl güncelleme yaparım hocam? 49mu8000 kullanıyorum. 1280de kalmış tv
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Tv yi resetleyin, resetleyince düzelmezse bilmiyorum çözümü servise göndermek gerek.

• simsar2 S kullanıcısına yanıt
    Bir ara kumanda tuşları ile kombinasyon yapıp gizli bişeylerine ulaşmıştım bi sebepten. Hatırlamıyorum. Galiba ondan sonra sönük kaldı giremedim bazı menülere...
    Usb ye güncelleme dosyasını atıp, tvye takınca açıldı o menüler girebildim. Ama güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar gittiler...
    Bi fikriniz var mı? Kumanda ile çözülür mü? Yoksa nasıl reset atarım
  • Stozlu S kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var... Çözümü sordum şimdi arkadaşlara. Siz çözebildiniz mi?
  • Belki yardımı dokunur insanlara, şöyle bir çözüm buldum. Eğer menüde bazı işlevler kullanılamıyor yazıyorsa, tıklamanıza izin vermiyor sönük yazıyorsa ne yapıyoruz?
    Öncelikle menü tuşuna basıp "Kaynak" kısmına geçiyoruz.
    Buradan "Tv" seçeneğini seçiyoruz (seçili olsa bile) ardından çıkıyoruz menüden ve tadaaa 😂 düzeliyor saçma ama oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Aynı sorun bende de var... Çözümü sordum şimdi arkadaşlara. Siz çözebildiniz mi?

Güncelleme den sonramı olddu menü gôzukmüyormu bende şimdi güncelleme yapmaya korktum

• 1290 güncellemesi titreme sorununu cozdumu yani 49 mu8000 kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett36

Güncelleme den sonramı olddu menü gôzukmüyormu bende şimdi güncelleme yapmaya korktum

Alıntıları Göster

güncelleme ile alakalı değil reis. ben geçen sene uğraştım tv ile ondan sonra oldu bence. ama çözümü basit yani inş sizde de olur.

kaynak kısmından TV seçeneğini seçince aklı yerine geliyor... yayın kısmı falan işlev kazanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

güncelleme ile alakalı değil reis. ben geçen sene uğraştım tv ile ondan sonra oldu bence. ama çözümü basit yani inş sizde de olur.

kaynak kısmından TV seçeneğini seçince aklı yerine geliyor... yayın kısmı falan işlev kazanıyor.

Alıntıları Göster

Güncelleme titreme sorununu côzdumu yani motion sorunu anlamışındir

• mehmett36 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim başkan. Önemsemiyorum artık :) 4. Seneye gircez eskiden takıyordum
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.