Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu akşam başına şöyle bir olayı geldi.Hariciye film attım ve usb den bağladım ardından bir aygıt bağlandı gibi uyarı verdi gözat dedim bembeyaz bir sayfa çıkıyor harici disk in içindeki dosyaları göstermiyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    Smart hub sıfırlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim düzeldi.
  • Apps kısmı açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Güncelleme sonrası oldu sanırım. Fabrika ayarları dışında çözüm önerisi olan var mı?

• kimano kullanıcısına yanıt
    Selam. Fabrika ayarlarına döndükten sonra TV nin fişini çekin. 5-10dk bekleyin sonra açın tvyi.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunan44

Selam. Fabrika ayarlarına döndükten sonra TV nin fişini çekin. 5-10dk bekleyin sonra açın tvyi.

İyi forumlar.
    Merhaba, fabrika ayarlarına döndükten sonra tekrar uydu ve kanal ayarlamalarını nasıl yapabiliriz? Servis ilk kurulumda flash bellekle kendi yapmıştı tüm ayarlamaları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • server06 S kullanıcısına yanıt
    Selam. Ayarlar /Yayın / Otomatik ayarlama dan Türksat 4a frekanslarını girin.

İyi forumlar

• Selam.
    Samsung TV kullanıcıları , sinema mode'da film izlerken karanlık sahnelerde sizinde insan yüzleri kirmizilasiyormu? Aydınlık sahnelerde yüzler normal deri tonunda gözüküyor ama bu sorun sadece karanlık sahnelerde var.
    Çözümünü bilen varsa rica edicem.

İyi forumlar.

• Mu8000 mevcut kablosuz klavye mause calişiyoken abimlere nu8000 aldik klavye calişiyo fare calişmiyor.?? Bilgisi olan varmi.?

• gunan44 G kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, fabrika ayarlarına dönmeden fişi çıkarıp bekledim, sonra açınca apps düzeldi.

55mu8000'de bu sıkıntıyı yıllardır aynen yaşıyorum. İlginçtir HDMI bağlantılı Digiturk'te bu sorun yok ancak Netflix, Youtube# harici disk vb kaynakların hepsinde aynı sıkıntı var. O yüzden bunları izlerken standart modda kırmızı+1 kullanıyorum. Bu şekilde sorun olmuyor.

• Arkadaşlar benim televizyonu da özellikle maçlarda 2 3 dakikada bir titreme oluyor. Bu sanırım kronik bir durum. Servise başvurup bu konuda sonuç alabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

Arkadaşlar benim televizyonu da özellikle maçlarda 2 3 dakikada bir titreme oluyor. Bu sanırım kronik bir durum. Servise başvurup bu konuda sonuç alabilen var mı?
    Selam. Auto motion plus ayarını kapaliya getirin öyle bir seyredin duzelicekmi.
    Düzelmezse aynı ayarı kullaniciya getirip titreme azaltmayı 3 e getirip bir deneyin. Bu ayarı otomatikte katiyen kullanmayin sorunlu.

İyi forumlar.

Tavsiyeler için teşekkür ederim ancak bunları denedim halihazırda. Hiçbir ayar çözüm olmadı açıkçası. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Satıp yeni TV mi baksam diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

Tavsiyeler için teşekkür ederim ancak bunları denedim halihazırda. Hiçbir ayar çözüm olmadı açıkçası. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Satıp yeni TV mi baksam diyorum.
    Titreme azaltmayı yavaş yavaş 1 den itibaren yükseltip deneyin. Olmadı servise başvurun .

İyi forumlar.

• En son 1280.5 güncellemesi geldi artık güncelleme almaz diye düşünüyorum bu TV.

• quote:

Orijinalden alıntı: server06

En son 1280.5 güncellemesi geldi artık güncelleme almaz diye düşünüyorum bu TV.
    youtube ve netflix çalışsın da güncellemeye hiç gerek yok. Büyük ihtimal birkaç seneye desteklenmeyecekler ama tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: server06

En son 1280.5 güncellemesi geldi artık güncelleme almaz diye düşünüyorum bu TV.
    2017 model bir tv için yeteri kadar güncelleme desteği verildiğini düşünüyorum.2020 ye girdik, bence artık güncelleme almaz ama ben takipteyim ara ara bakıyorum :)
  • Arkadaşlar tüm hd kanallar ve trt 4k ın olduğu güncel kanal listesi paylaşabilicek var mı ?

• Merhaba Arkadaşlar
    49 mu 8000 kullanıyorum. Bi ara servis menüsüne girmiştim ama herhangi bir değişiklik yapmadan çıkmıştım. Şimdi televizyonun menüsüne girdiğim zaman YAYIN sekmesi kullanım dışı olmuş. Üzerine gelip okeylediğim zaman kullanılamıyor yazıyor. Ne olmuş olabilir. Çözümü bilen var mı? Şu an kanal ayarı kanal arama yapamıyorum. Çözümünü bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.