Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar uzun yıllar lg smart tv kullandık simdi 55 inch tv almayı düşünüyoruz Samsung hakkında neler söylersiniz Servis ilgilimi herhangi problemde değişim yapılıyormu ?
    2019 cihazlarda dts çözmüyor diyorlar doğrumu ? gönül rahatlığı ile alınabilirmi

Son olarakda q60r mi mu8000 mi önerirsiniz ?
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Mu 8000 bulmanız artık zor. Q60R dan daha performanslı bir tv'dir. Servis konusu maalesef Samsungda kötü durumda.. Her ürün gamında aynı. Sikayetler fazla.
    Bütçe belirtirseniz daha net yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bugun lg 55sm8200 aldık. Vatanda samsung q serisinde usb den film açtım ses çözülmedi bilginiz olsun

• whitelated kullanıcısına yanıt
    2019 Q serisi Dts desteklemiyor zaten. Dts için Lg ve Sony modellerine bakmalıydınız ama keşke Ips panel 8200 almasaydınız. Üzüldüm adınıza. Eğer iptal veya değişim şansınız varsa ki zorlayın, va panelli başka bir model önerelim.yoksa sağlık olsun güle güle kullanın.

• Mu 8000 de benim tv de internete girince yotup ta video seyrederken görüntü gidip geliyo takılıyo böyle bir yazı cikiyo
    SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI ne yapmam lazım

• mehmett36 kullanıcısına yanıt
    Youtube uygulamasıyla seyret, tv'lerin tarayıcıları sorunlu
  • CemyK kullanıcısına yanıt
    görüntü modlarında doğal görüntü modu varsa onu seçin benim 40n5300 doğal görüntü moduyla izliyorum şahane görüntü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett36

Mu 8000 de benim tv de internete girince yotup ta video seyrederken görüntü gidip geliyo takılıyo böyle bir yazı cikiyo
    ne yapmam lazım
    Farketmiyor bir sayfada açsam yine yapıyor örnek mesala forum sayfası

• quote:

Farketmiyor bir sayfada açsam yine yapıyor örnek mesala forum sayfası

Alıntıları Göster
    Ne acsam sayfa gidip geliyo yotup internet sayfası dahil birşeye bakamaz oldum
  • quote:

Ne acsam sayfa gidip geliyo yotup internet sayfası dahil birşeye bakamaz oldum

Alıntıları Göster
    Acil yardım

• Arkadaşlar. Film sitelerinden film izleyemiyorum internet tarayıcısı açmıyor. Farklı bir internet tarayıcısı yükleme şansımız var mı? Yada filmlerin izlenmesini bir explorer ayarı ile yapabilir miyim. Fotoğraf taki gibi siyah ekran var. Aynı site cep telefonunda açılıyor

• çötenek kullanıcısına yanıt
    jetfilmizle webteizle dizilla sitelerinden ben izliyorum. dün akşam izledim hatta. fullhdfilmizlesene ve bunun gibi bir kaç site de ise site açılıyor ama filmi izle butonuna tıkladığımda tepki vermiyor. filmleri açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

jetfilmizle webteizle dizilla sitelerinden ben izliyorum. dün akşam izledim hatta. fullhdfilmizlesene ve bunun gibi bir kaç site de ise site açılıyor ama filmi izle butonuna tıkladığımda tepki vermiyor. filmleri açmıyor.
    Bende filmin adını yazıp açan herhangi bir siteden izliyorum. Benim öğrenmek istediğim şey aslında tv ye farklı bir explorer yüklenebilir mi?

• çötenek kullanıcısına yanıt
    Samsung mağazası çok zayıf. Sadece oradaki uygulamalar yükleniyor. appstore da hep rusça uygulamalar var. Tv ye hariçten hiçbir şey yüklenemiyor.
  • @murat18100@çötenek
    Merhaba. TV Cast(Samsung) ,Tubio veya Web Video Caster kullanıyorum. En verimlisi ilki TV Cast(Samsung) fakat bazı videolarda üst ve alttaki siyah barları kesip resmi yukarı aşağı uzatarak oynatıyor bu şekilde sevmedigim için böyle durumlarda diğerlerinden birine geçiyorum.
    Tubio veya Web Video Caster'i sadece cep telefonuna kurmak yeterli.

TV Cast(Samsung)'u kullanmak için hem cep telefonuna hemde TV de kurmak gerekiyor. TV' nin uygulamalar yükleme kısmında TV Cast'i bulabilirsiniz.Bu uygulamalar arasında en performanslısı yine TV Cast'tir.

*Bu programların çalışma mantığı şu, telefonundaki TV Cast uygulaması içinden siteyi açıyorsun direk videoyu TV'ye aktarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunan44 -- 15 Ekim 2019; 10:52:55 >
  • Dahili uydu alıcısıyla ve motion ayarlarında dejudder/deblur 5/5 şeklinde kullanırken, tv programları sırasında reklamlar alttan girdiğinde genellikle ekranın tümünde az bir takılma fark ediliyor. Konu içerisinde bir arkadaşla da konuşmuştuk o da söz etmişti. Bunun olması can sıkıcı.

Yalnız bu durumun fark edilmesi kişiye göre değişiyor. Aynı anda izleyen 4 kişiden 1i fark ediyor gibi bir oran söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 19 Ekim 2019; 16:44:47 >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    İlk çıkan airpods kullanıyorum 55mu8000 ile birlikte. Bangır bangır ses veriyor. Ancak ses kalitesi direkt iphone ile dinlemeye göre düşük tabi.

Yaklaşık 3 küsür yıldır şunu kullanıyorum. Ev kullanımı ve ses kalitesi için tavsiye ederim. Saatlerce kulağımda kalıyor ve süper ergonomik.
    Plantronics BackBeat SENSE Bluetooth Kulaklık Black/Espresso
    www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ne yanlış. Ses seviyesi iphone’a göre çok düşük kalıyor. Bende koyverdim artık. Düşünmüyorum.

Linktekinin ses kalitesini bilmem ama çok şıkmış.

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Bende Playstation Gold Wireless Headset var, ne yaptıysam TV bir türlü görmüyor kulaklığı. Dock'u takıyorum USB portlarına, cihaz taratıyorum vs fakat tanımıyor bir türlü. PC'de vs sorunsuz kullanıyorum halbuki.
  • Arkadaşlar duvara asma aparatı tavsiye edersiniz? Hepsiburada 300tane yorum yapılan ürünler var ne dersiniz acaba uyumlumudur? Bizim TV de 4 tane vida yeri var sanırım arasinda da baya bı mesafe var çözemedim.ust ikisini mi kullanicaz acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.