Şimdi Ara

Samsung 55Q70B mi Philips 55PUS8807 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle televizyon konusu uzun yıllardır ihtiyacım olmaması sebebiyle takip etmediğim konulardan, yaptığım kısa süreli araştırmalarda bu iki ürün arasında kaldım.

Philips 55pus8807 ambilight ile öne çıkıyor ve kullanmak istediğim bir teknoloji ancak uzun ömürlülük ve servisi konusunda çekincelerim mevcut, samsung 55q70b ise ürün kalitesi ve 10 yıl panel garantisi sunması ile öne çıkıyor ancak Tizen işletim sistemini hiç deneyimlemediğimden sorun yaşar mıyım diye düşünmeden edemiyorum.

Ürün PS5 kullanılacak olması sebebiyle 120hz tercih edilecek, onun haricinde de uydu yayını harici genellikle netflix tarzı uygulamalar ile film dizi izlenecek, iki ürünün de fiyatları yakın.

Konuya hakim arkadaşlarımız hangisini önerir?

• Merhaba hocam size 55q70b modeli tavsiye ederim.
  • Mrb hocam 11.11 kampanyalarindan 155

Samsung 55Q70B mi Philips 55PUS8807 mi?

00 tl ye 55pus8807 aldim.tam bir hayal kırıklığı oldu benim icin.tabi benide cezbeden ambilight olmuştu.goruntu kalitesi olarak 10 yillik lg47la660 i aratiyor.koselerde siyahlik var servis ledlerin isigi oraya erisemiyor normal diyor.karanlik ve siyahlarda inanilmaz bir isik sizmasi var.tv ilk acildiginda plastik genlesme sesi oldugunu tahmin ettigim catirti sesleri geliyor.tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cyberkiller C kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung 20 yil ekran garantisi veriyordu,10 yila mi dusurmusler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

10 yıla düşmüş hocam, diğer beyaz eşya ürünlerinde 20 yıl olarak devam ediyor garantileri.

• ens7845 E kullanıcısına yanıt

Hocam işte tam da yaşamaktan korktuğum sorunlardan birisi bu bulutlanma ancak ambilight hala kafa karıştırıyor işin açığı.

• Tcl 55c735 ve sony x89j modellerine baktınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 55pus8807 aldım ışık sızması yok fakat görüntü kalitesini beğenmedim nette görüntü ayarlamasınıda bulamadım.Bence hangisinin görüntü kalitesi daha iyiyse onu almalısın

• 8807 paneli ne yazikki vasat hdr da bile 350 nit zorlanıyor

• ekranını kötüleyen olmamıştı bende iyidir diye düşünmüştüm ama beni tatmin etmedi açıkçası eğer aynı fiyat skalasındaki ürünlerde bu şekildeyse anlayabilirim ama arada fark varsa bu beni üzer açıkçası hoş şimdi ki fiyatına göre baya ucuza aldım ama yinede aldığım paranın hakkını verir mi muamma

• PC için 120 hz tv alsak, 1080p çözünürlük seçtiğimizde de 120 Hz yani 120 FPS alabilir miyiz? Sadece 4K'da 120 Hz mi?

• Benim yeğende var çok memnun. Benimde ilgimi çekiyor. Samsung'u elden çıkarıp bayram sonrası alacağım. Elektronik işi birazda şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 8 Haziran 2023; 19:49:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.