Samsung 55Q70B mi Philips 55PUS8807 mi?
Merhabalar,
Öncelikle televizyon konusu uzun yıllardır ihtiyacım olmaması sebebiyle takip etmediğim konulardan, yaptığım kısa süreli araştırmalarda bu iki ürün arasında kaldım.
Philips 55pus8807 ambilight ile öne çıkıyor ve kullanmak istediğim bir teknoloji ancak uzun ömürlülük ve servisi konusunda çekincelerim mevcut, samsung 55q70b ise ürün kalitesi ve 10 yıl panel garantisi sunması ile öne çıkıyor ancak Tizen işletim sistemini hiç deneyimlemediğimden sorun yaşar mıyım diye düşünmeden edemiyorum.
Ürün PS5 kullanılacak olması sebebiyle 120hz tercih edilecek, onun haricinde de uydu yayını harici genellikle netflix tarzı uygulamalar ile film dizi izlenecek, iki ürünün de fiyatları yakın.
Konuya hakim arkadaşlarımız hangisini önerir?
Merhaba, yakın zamanda partikül filtresi iptal edilmiş bir araç satın aldım ve yaklaşık 1.000 km yol yaptım. Araçta tekleme, çekiş düşüklüğü veya performans eksikliği gibi herhangi bir sorun yaşamamış olmama rağmen sorun hissettiğim kısım, şehir içi yakıt tüketimi normal seviyelerde (5.5 lt civarı) olmasına rağmen şehirler arası yollarda 6.viteste dahi 120 km sabit hızda DCİ motorlu dizel aracım yaptığım hesaplamalara göre 6.7 lt ile 7.2 lt civarı yakıt tüketiyor. DPF iptali ile ilgilenen bir servise sorduğumda şans işi olduğunu, durumun düzeltemeyeceklerini beyan ettiler. Bu konu hakkında bir çözüm üretme şansımız var mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı rica ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.651 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri