Şimdi Ara

Samsung 5830 Galaxy Ace Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan'da %20 indirim var
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_s5830_black-s5830-galaxy-ace-cep-telefonu-(onyx-black)/productdetails.aspx?I_ID=52649Bu telefon alınır mı sizce yada aynı fiyatlara tavsiye edebileceğiniz başka telefonlar var mı?

Saygılar..

• Fiyat guzel icinize siniyorsa alin hocam vatandan korgada dahilmis :)
  • Galaxy Ace bence çok hoş bir telefon.Özellikleri orta sınıf bir androidli için yeterli ve tasarımı çok güzel.
    Bence alınırsa sorun yok,güzel tercih.
    Fakat başka telefon önerisi de istemişsin.Aradığın özellikleri belirtirsen ve maksimum çıkabileceğin fiyatı verebilirsen daha iyi yardım edebiliriz.Çünkü modeller çok,fakat her birinin birbirinden artıları eksileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Galaxy Ace bence çok hoş bir telefon.Özellikleri orta sınıf bir androidli için yeterli ve tasarımı çok güzel.
    Fakat başka telefon önerisi de istemişsin.Aradığın özellikleri belirtirsen ve maksimum çıkabileceğin fiyatı verebilirsen daha iyi yardım edebiliriz.Çünkü modeller çok,fakat her birinin birbirinden artıları eksileri var.

Hocam android işletim sistemi olan(bada, symbian gibi OS'lardan uzak durmak istiyorum) benzer özelliklerde bir telefon arıyorum aslında. bütçe 600-650 civarı.
  • Huawei İdeos X5 veya Ace alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allemel

quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Galaxy Ace bence çok hoş bir telefon.Özellikleri orta sınıf bir androidli için yeterli ve tasarımı çok güzel.

Hocam android işletim sistemi olan(bada, symbian gibi OS'lardan uzak durmak istiyorum) benzer özelliklerde bir telefon arıyorum aslında. bütçe 600-650 civarı.

O zaman aradığın,şık-tasarımı daha güzel,daha iyi kamera performansı ve marka imajı olan bir model ise Galaxy Ace.
    Ama daha bir multimedya özellikleri sunan,daha geniş ve çözünürlüğü daha yüksek ekranı olan,internet gezinmelerinde flash desteği de sunan ve nispeten daha ucuz olan bir model ise Huawei Ideos X5 derim.

• evet daha ucuz bir model istiyorsanız huawei Ideos X5: tıklayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c6-01 de güzel alternatiftir symbian dan uzak durmanızın sebebi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

c6-01 de güzel alternatiftir symbian dan uzak durmanızın sebebi ne ?

Şu an symbian bir tel var zaten. Sıkıldım değişiklik olsun. Dokunmatiği ve İşlemci gücü biraz yavaş gibi geldi bana vatana gidip test ettim. İşlemci gücü hakkında yorum yapabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: allemel

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

c6-01 de güzel alternatiftir symbian dan uzak durmanızın sebebi ne ?

Şu an symbian bir tel var zaten. Sıkıldım değişiklik olsun. Dokunmatiği ve İşlemci gücü biraz yavaş gibi geldi bana vatana gidip test ettim. İşlemci gücü hakkında yorum yapabilecek var mı

Saf islem gucu istiyorsan x5 al
  • wifi bağlanma sorunu var.kullanımı zor.karmaşık.blue tooth dan aldıgım resmi kişilere atayamıyorum.wifi si hep sorunlu.bağlanmıyor,baglansa odadan girip çıkınca kesiliyor.çözümünüde bulamadım hiçbiryerde.
  • Aceye 600tlden fazla verilmez bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.