Şimdi Ara

Samsung 6340 , 6570 , 6710 Modelleri Arasından Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dahili uydu alıcılı , 3D LED , Wi-Fi özellikli , usbden film oynatan gözlük hediyeli smart televizyon almak istiyorum

Sanırım Samsung 6340 , 6570 , 6710 modellerinde bunların hepsi mevcut.

Sizin başka önereceğiniz modeller varsa onlara da açığım

-Bu modeller arasından hangisini tercih edeyim?

-Görüntü kalitesi , tarama hızı , işlemci hızı , kanal geçişleri , değişik tür videoları oynatma olarak hangisi daha iyidir?

- Bu modellerde Wi-fi ile bilgisayardaki gibi her siteye girebiliyor muyum;?
    Yoksa belli başlı sitelere mi giriliyor (Facebook , youtube gibi)
    - İnternete girerken adresleri yazmak için klavye mouse mu almam gerekiyor?

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 15 Ocak 2013; 12:28:13 >

• 6570 i öneriyorum . lokal karartma var ve led kalitesi çok iyi daha iyi tekil pixel oranı fazla bunlar iyi artıları.
    görüntü kalitesi ve smart hızı dediğim bu modelde diğer ikisinden çok daha iyi ayrıca adobe flsah player desteği var istediğiniz sitelerde rahatça dolşabilirsiniz. kendi yanında verilen kumanda ile internette dolaşabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeraraLona7 -- 15 Ocak 2013; 23:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

6570 i öneriyorum . lokal karartma var ve led kalitesi çok az daha iyi tekil pixel oranı fazla bunlar iyi artıları.
    görüntü kalitesi ve smart hızı dediğim bu modelde diğer ikisinden çok daha iyi ayrıca adobe flsah player desteği var istediğiniz sitelerde rahatça dolşabilirsiniz. kendi yanında verilen kumanda ile internette dolaşabilirsiniz .

Teşekkür ederim

6710 daha üst model gibi görünüyor ama, sanırım sadece isim olarak daha iyi
  • evet bende takipteyim, dts ve web den full ekran dizi izleyebilirmiyim. yabancidizi izle'den mesela
  • Oncelikle yaptıgım yorumda yanlıslıkla led kalite kotu yazmısım iyi o . Bir de sizin dediğiniz dizi olayı gerceklesiyor. flash player var smansunglarda sitelerdeki bütun videoları izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeraraLona7 -- 16 Ocak 2013; 17:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oncelikle yaptıgım yorumda yanlıslıkla led kalite kotu yazmısım iyi o . Bir de sizin dediğiniz dizi olayı gerceklesiyor. flash player var lg lerde sitelerdeki bütun videoları izleyebilirsiniz.

Teşekkür derim.

Biraz araştırdım bu modelin Türkiye'de 40" olanı yok :(

Diğer modellerde işlemci hızı , kanal geçişleri , değişik tür videoları oynatma özellikelri kötü müdür?

Flash destekleri yok mu? Wi-fi ile bilgisayardaki gibi her siteye giremiyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

quote:

Oncelikle yaptıgım yorumda yanlıslıkla led kalite kotu yazmısım iyi o . Bir de sizin dediğiniz dizi olayı gerceklesiyor. flash player var lg lerde sitelerdeki bütun videoları izleyebilirsiniz.

Teşekkür derim.

Diğer modellerde işlemci hızı , kanal geçişleri , değişik tür videoları oynatma özellikelri kötü müdür?

Flash destekleri yok mu? Wi-fi ile bilgisayardaki gibi her siteye giremiyor muyum?

evet her siteye giremeyebilirsiniz sayı model farkı olmasada aralarındaki flash uyumluluğunda uçurum kadar fark var. Samsungta kararlı degilseniz size aradıgınız fiyatlara en iyi 3d ve smarttv yi önerebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ONun dışında samsunglar pilli gozluk ile caiısıyor bu hem goz icin zararlı hem de cok pahalı 150 tl bir gozluk. Bu yuzden size onerim plastik gozlukle olsa bile cok kaliteli 3d paneli olan ve üstüne tanımadığım smattlıgı ile Lg Lm670 ... led plus un baslangıc seviyelerindedir bu model. İstediginiz her seyi izleyebilip butun sitelere girebilirsiniz.

• quote:

quote:

Teşekkür derim.

Kötü diyemeyiz ama yetersiz. Samsung size çok pahalıya patlıyacak. Lg den önerdigim modeli alın kurtulun tek gozlugu sadece 20 tl. Ayrıca sizin icin smart tv ve 3d kalitesiyse kesinlikle lg lm 670 . Kendim bir seneliğine satış elemanlığı yaptım buna ragmen lg yi oneriyorum cunku bazı parcaları turkiyeye gelince monte ediliyor. LG lm670 sizin kriterleriniz için uygun.

• Çok sağolun.

LG 42LM670S Vatan - 2100 TL

40ES6710 Vatan - 2200 TL
    40Es6340 Teknosa - 1800 TL
    46Es6570 Teknolojix - 2500 TL - Başka yerde de yok

Fiyatlar yakın , ES6570'in 40" boyutta olanı olmadığınnda biraz pahalı.

Kafam karıştı iyice.

Bu modellerde PVR - TVden yayın kayıt var mı acaba?

Dahili uydu alıcılar ısınma yapıyor diye duymuştum.
    Böyle bir sorun var mı?

LG LM670'in işlemcisi Samsung'a göre nasıl acaba?
  • .
    quote:

Çok sağolun.

40ES6710 Vatan - 2200 TL

Kafam karıştı iyice.

Böyle bir sorun var mı?

lg için yazıyorum öbürlerinde bunlar yok ...gerçekten iyi fiyata bulmuşsunuz kaçırmayın derim
    evet pvr ile usbye kayıt var
    dahili uydu alıcıda problem yok...normalde arkada bir şirketle işbirliği sayesinde direk sonradan takılan ince bir uydu alıcı var okadar.
    işlemci olarak androidle uyumluluğu pek olmasada lg önde samsung smart tv lerde aniden kapanma sorunu var daha çözülemedi bunun üzerine yazılım güncellemesi bekleniyor olucağını düşünmüyorum.dediğim gibi farkındaysanız 670 daha özellikli bir televizyon...
    eğer bütçeniz yetiyorsa şu modellere de bakmanız yararlı olucak
    -LM760
    -led plus teknolojisi
    -ortama göre ekran ışığını ayarlama
    -flash player 11 desteği
    760taki özelliklerin çoğu 670tede var ancak kısıtlı derecede ..

-LM860
    -led plus 2 teknolojisi kullanılmış
    -flash player 11

-LM960
    -oled teknolojisinin başlangıç seviyesi (full nano led olarak geçiyor ) : bu da tekil pixel oranının daha fazla olduğu anlamında . led kalitesi arttıkça pixel boyutu düşer kareler gözükmez.

not: 860 ve 960 sadece led kalitesiyle ünlü sayılır.
    670 yada 760 sizin işinizi görücek

samsung donanımsal olarak düşük kalıyor hiç kafanızı karıştırmanıza gerek yok lg den şaşmayın.

LM670 VE LM760 (kasaları aynı led kalitesinde fark var)
     Samsung 6340 , 6570 , 6710  Modelleri Arasından Tavsiye

lm670=edge plus led
    lm760=intelligent peak(led plus)

Samsung 6340 , 6570 , 6710  Modelleri Arasından Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeraraLona7 -- 16 Ocak 2013; 21:08:54 >

• Teşekkürler ilginiz için;

kafam iyice karıştı.

LM670 - 760 da sesli kontrol mevcut mudur?

Samsung 40ES7000 modeli de çok hoşuma gitti. LM760 muadili sanırım

bir konuda şunu okudum :

quote:

Orijinalden alıntı: canhavli38

Konuyu son mesaja kadar okudum ve bildiklerimi eklemek istedim. Öncelikle şunu belirtmek isterim kamera ses ile kontrol entegre edilmiş bir wi-fi dongle sadece es7000 ve es8000 modellerinde var. es8000 de yazılımsal bir sorun olduğu doğru cihazınızı internete bağlayıp menüden güncelleme yaparsanız samsung'un hatayı kaldırmak için hemen güncelleme yayınladığını göreceksiniz güncelledikten sonra herhangi bir sorun kalmıyor.
    Kamera uygulaması fark yaratmaktan başka hiçbir artısı olmayan ve kolunuzu yormaktan öteye gitmeyen bir özellik, ses ile kontrol ise başarılı denilecek seviyeden öteye gitmiyor.
    Hi Tv diyerek başlıyorsunuz tv niz ile konuşmaya kumandayı bulamadığınız anlarda işe yarayabilir. Görüntü kalitesi olarak Samsung ile Lg hep kıyaslanır buna bir açıklık getirmek istiyorum.
    Lg panel önünde ekran koruma paneli kullanır buda ister istemez rengin solmasına neden olur ve ışık emmesi samsunga oranla düşük seviyede kaldığından yansıma yapar.

Yalnız emin olun ki iki televizyonda kalite yönünden eş seviyededir sadece göz yanılması mevcut. Smart tv Samsung televizyonlarda herzaman sizin için bir avantajdır bunu unutmayın Lg ye oranla çok daha gelişmiş bir menüye sahiptir ve gelişmiş modellerinde Wi-fi dongle bulunur ve size kablosuz bağlantı imkanı sunar. Bir diğer ve değinmek istediğim son konuda 3d Samsung firması aktif gözlük kullanır yani herşey gözlükte biter bu nedenle tv nizi izleyebildiğiniz her açıdan 3d keyfi yaşarsınız Lg televizyonlarda ise pasif yani 3d nin ekrandan yayınlandığı panel kullanır. Bununda bir artısı var gözlük maliyetiniz düşüktür. Bu nedenle samsung 2 gözlük verirken lg 7 adete kadar verebiliyor. Aslında 2 gözlük 7 adetten daha pahalı ve daha başarılı bir derinlik hissi katıyor. Konuyu açan arkadaşıma son bir tavsiyem var yeni seriler piyasaya girdi ve eski serileri en ucuza bulabileceğin bir dönemdesin. Şunuda sakın unutma asla teknolojiye ayak uyduramazsın ve yeni serinin ucuzlamasını beklemek ihtiyacını ertelemekten öte bir işe yaramaz. Sen sadece ihtiyacını karşılayıp karşlamadığına bakarak kararını vermelisin.

Bir teknoloji mağaza çalışanı.

quote:

Orijinalden alıntı: majestiktk

Evet bir işletim sistemi var. Unix adlı bir işletim sistemi. Ama bu işletim sistemi Smart App uygulamalarının dışında bir uygulama program kurmaya izin vermiyor veya desteklemiyor. Örneğin Televizyonunuzun browser'ı üzerinden Digitürk play izlemek istediğinizde (lig TV maçları CANLI) Silverlight uygulaması gerekli, bunu size kurdurmuyor. Bu yüzden izleyemiyorsunuz. Belki 2013 serilerinde bu özellik gelebilir.

Birde 7000 ve 8000 serilerinde, donanımsal olarak her yıl çıkacak güncellemeleri alıp değiştirebileceğiniz Evolution Kits var. Hem görüntü hem işlemci gelişmelerini güncelleyebilirsiniz. Yeni TV almaya gerek kalmadan.

İyice arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 16 Ocak 2013; 22:19:20 >

• eğer s7000 s8000 sizin için iyi geldiyse lm860 ve lm960 a da bakın . ses olayı yok lg de ama mouselu kumanda var ..... ve evet alıntı yaptığınız kişi doğru demiş...
  • quote:

eğer s7000 s8000 sizin için iyi geldiyse lm860 ve lm960 a da bakın . ses olayı yok lg de ama mouselu kumanda var ..... ve evet alıntı yaptığınız kişi doğru demiş...

Çok sağolun tekrar

Sizi de çok yordum , kusuruma bakmayın.

LG modellerine klavye mouse bağlanabiliyor mu acaba?
    İnternetteki Flash oyunlar oynanabiliyor mu?

Bir alıtı daha yaptım. Herkes bilglensin diye.

quote:

Orijinalden alıntı: Cawres*

42lm660s

>3d
    >2d to 3d
    >uydu alıcılı
    >wifi (opsiyonel)
    >widi (hdmı kablo olmadan kablosuz olarak tv pc bağlantısı yapabilirisin.) yeni özellik
    >400 hz
    >2012 tasarım
    >ekranın köşesinde mause olarak joystick var.
    >4 gözlük hediyeli

Not: LG tvlerde koruma kalkanı vardır ekranda. çift camlıdır ekrana kolay kolay zarar gelmez.Daha uzun ömürlüdür
    ekrana elinizi sürtün fark edersiniz. + LG web browser anlaşması yok. tvden tüm sitelere giremiyorsunuz.

40es7000
    >3d
    >2d to 3d
    >uydu alıcılı
    >wifi (entegre)
    >widi (hdmı kablo olmadan kablosuz olarak tv pc bağlantısı yapabilirisin.) yeni özellik
    >800 hz
    >2012 tasarım
    >Dahili kamera(kameranın karşısında durduğunuzda elinizi mause olarak kullanabilirsiniz)
    >webbroswer
    > 2 gözlük hediyeli

NOT :Lg ye göre parlak ekrandır çünkü Koruma paneli yoktur direk led ekran vardır.

Bence mi ?
    40es7000 tasarım + kamera + parlak görüntü + webbrowser daha iyi samsung da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 16 Ocak 2013; 23:06:39 >

• quote:

quote:

eğer s7000 s8000 sizin için iyi geldiyse lm860 ve lm960 a da bakın . ses olayı yok lg de ama mouselu kumanda var ..... ve evet alıntı yaptığınız kişi doğru demiş...

Çok sağolun tekrar

Sizi de çok yordum , kusuruma bakmayın.

LG modellerine klavye mouse bağlanabiliyor mu acaba?
    İnternetteki Flash oyunlar oynanabiliyor mu?

Bir alıtı daha yaptım. Herkes bilglensin diye.

quote:

Orijinalden alıntı: Cawres*

42lm660s

>3d
    >2d to 3d
    >uydu alıcılı
    >wifi (opsiyonel)
    >400 hz
    >2012 tasarım
    >ekranın köşesinde mause olarak joystick var.
    >4 gözlük hediyeli

Not: LG tvlerde koruma kalkanı vardır ekranda. çift camlıdır ekrana kolay kolay zarar gelmez.Daha uzun ömürlüdür
    ekrana elinizi sürtün fark edersiniz. + LG web browser anlaşması yok. tvden tüm sitelere giremiyorsunuz.

40es7000
    >3d
    >2d to 3d
    >uydu alıcılı
    >wifi (entegre)
    >800 hz
    >2012 tasarım
    >Dahili kamera(kameranın karşısında durduğunuzda elinizi mause olarak kullanabilirsiniz)
    >webbroswer
    > 2 gözlük hediyeli

NOT :Lg ye göre parlak ekrandır çünkü Koruma paneli yoktur direk led ekran vardır.

Bence mi ?
    40es7000 tasarım + kamera + parlak görüntü + webbrowser daha iyi samsung da.

lglerde samsungta ne var sa en iyisi var.... tabikide klavye bağlanıyor flash oyunlarında bazıları açılır.(örneğin ben kongrate sitesinden cs oyununu oynayabiliyorum klavye ve mouse ile )
    dediğim gibi şu dördünden şaşmayın LM670 LM760 LM860 LM960... eğer 3d kalitesi ve smarta önem veriyorsanız.
    gerisini size bırakıyorum kararsız kalmayın paranız varsa lm960 alın 55 inchi 5500 tl. 47 inch 4500 tl .

• ama samsungun o modellerinin 3d başarısı &67 civarı lg de ise &98
    markacılık ağır basıyor ama cidden size LM670 Ve üstünü öneriyorum. gözlükleri çok pahalı tanesi 200 tl
    diyelim arkadaşlarınızı çağırdınız lg nin yanında 8 gözlük civarı var yetmezse 20 tl ye birkaçtane daha alırsınız...
    AMA farkındaysanız kimse kendi yoğurduna bayat demiyor... bende sizin istediğiniz özellikler lg de var. Ben size en iyi önerimi yaptım. şimdi bir karar verin..
  • quote:

Çok sağolun.

40ES6710 Vatan - 2200 TL

Kafam karıştı iyice.

Böyle bir sorun var mı?

es 6710 un 6570 den farkı beyaz çerçeve olması aralarında fazla bir fark yok, yanlız es6570 in türkiye garantili 55' i var, yani 46 veya başka boyuttakiler ithalat, es6340 bunlardan daha düşük özelliklere sahip. LG fpr gözlük (pasif) 3d görüntü kalitesi düşük(540p), samsung aktif gözlük 3d görüntü kalitesi yüksek (1080p) yanyana izlersen aradaki farkı görürsün.Göz yorulma durumları başta evet ama zamanla alışıyorsun ve hergün 3d film seyretmiyoruz.

şimdi ben samsung ağırlıklı biri olarak philips modellerinide bir araştır derim. PHILIPS 46PFL5507K aktif gözlük samsung panel ve sd yayınlarda bu bahsettimiz modeller arasında en iyisi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl5507k12-46pfl5507k12-3d-led-smart-117-cm,-1920x1080,-400hz,-500000:1-,4xhdmi,-3xusb/productdetails.aspx?I_ID=59213

Ben Philips 46pfl 7007 almayı düşünüyorum, fiyatı 3.000 civarlarında, 5507 2.100 civarlarında.5507 modeli ile ilgili forumda çok konu var araştır derim. FPR pasif gözlük içim karar kılarsan philipsin fpr modelleride var.

5507 hakkında forumdaki yorumlar;

http://forum.donanimhaber.com/m_67493094/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_65412456/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_65013495/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_64990036/tm.htm

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 16 Ocak 2013; 23:38:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monodes

quote:

Çok sağolun.

40ES6710 Vatan - 2200 TL

Kafam karıştı iyice.

Böyle bir sorun var mı?

es 6710 un 6570 den farkı beyaz çerçeve olması aralarında fazla bir fark yok, yanlız es6570 in türkiye garantili 55' i var, yani 46 veya başka boyuttakiler ithalat, es6340 bunlardan daha düşük özelliklere sahip. LG fpr gözlük (pasif) 3d görüntü kalitesi düşük(540p), samsung aktif gözlük 3d görüntü kalitesi yüksek (1080p) yanyana izlersen aradaki farkı görürsün.Göz yorulma durumları başta evet ama zamanla alışıyorsun ve hergün 3d film seyretmiyoruz.

şimdi ben samsung ağırlıklı biri olarak philips modellerinide bir araştır derim. PHILIPS 46PFL5507K aktif gözlük samsung panel ve sd yayınlarda bu bahsettimiz modeller arasında en iyisi.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl5507k12-46pfl5507k12-3d-led-smart-117-cm,-1920x1080,-400hz,-500000:1-,4xhdmi,-3xusb/productdetails.aspx?I_ID=59213

Ben Philips 46pfl 7007 almayı düşünüyorum, fiyatı 3.000 civarlarında, 5507 2.100 civarlarında.5507 modeli ile ilgili forumda çok konu var araştır derim. FPR pasif gözlük içim karar kılarsan philipsin fpr modelleride var.

SAYGILAR...

Philips düşünmüyorum,
    görünüşleri pek hoşuma gitmiyor doğrusu ..

SAmsung LG arasındayım.

Samsung ES 7000 kumandasında mouse ozelliği var mı LG gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 16 Ocak 2013; 23:35:35 >

• O zaman hiç düşünme es 7000 al derim.ES 7000 de iki ayrı kumanda var.Diğer kumanda dokunmatik, mouse ve ses ile kullanım özelliği var.Ayrıca tv i kamerası sayesinde uzaktan elle veya ses ile kumanda edebiliyorsun.Yine aktif gözlük var, 800hz, çift çekirdek işlemci vs. gelişmiş özelliklere sahip.

http://www.youtube.com/watch?v=hm0d7Ys7RB0

Hi TV..:)

yanlız philips 7007 nin görünüşüne biraz dikkatli bak derim:

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 16 Ocak 2013; 23:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodes

O zaman hiç düşünme es 7000 al derim.ES 7000 de iki ayrı kumanda var.Diğer kumanda dokunmatik, mouse ve ses ile kullanım özelliği var.Ayrıca tv i kamerası sayesinde uzaktan elle veya ses ile kumanda edebiliyorsun.Yine aktif gözlük var, 800hz, çift çekirdek işlemci vs. gelişmiş özelliklere sahip.

http://www.youtube.com/watch?v=hm0d7Ys7RB0

Hi TV..:)

yanlız philips 7007 nin görünüşüne biraz dikkatli bak derim:

Saygılar...

Çok teşekkür ederim.

Es7000 in tam muadili LGde hangisidir?

LM670 , LM 760 ,LM860 mı?

LM860 ise 42LM860 Vatan'da Teknosa'da , Bimekste yok.
    İstanbul Bilişim'de var.
    3000 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.