Şimdi Ara

Samsung 640gb Taşınabilir Hard-Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung 640gb Taşınabilir Hard-Disk
    Sadece 25 (yirmi beş) saat kullanılmıştır. İstediğiniz programla ve istediğiniz şekilde test edebilirsiniz. Bad sector vb. hatalar bulunmamaktadır. Evden dışarı çıkmadı. Elden teslim taraftarıyım. İki taraf için de en uygunu, hassas bir ürün takdir edersiniz. Ürünün kutusu, faturası ve garanti belgesi durmakta. Temmuz 14 2011'de gold bilgisayardan alınmıştır.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101062&ad=SAMSUNG-640GB-MU064DC-GB2-SiYAH-EXT-USB-Tasinabilir-Diskler

Artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.

Ürünün tam adı : SAMSUNG G2 PORTABLE HX-MU064DC 'dir.

stewiegrffn@hotmail.com'dan da ulaşabilirsiniz.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Şubat 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip.

Hocam ayrıca, 2011'in 7.ayında alınmış fakat yazdığınız mesajdaki resimde Garanti süresi 4 şubat 2012 yazıyor ? Lütfen bilgilerde düzenleme yapar mısınız?
  • Fiyatta güncelleme yaptım, garanti konusuna gelince: Aletin 2 sene garantisi var ben konuyu açarken de 24 ay şeklinde işaretlediğimi hatırlıyorum muhtemelen yazılım hatası. Belki de şuandan itibaren kalan ayı yazdım ama bilgisayar aldığım tarihe ekledi onu. Düzeltmeyi bulamadım özür dilerim herkesten.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaandd

Fiyatta güncelleme yaptım, garanti konusuna gelince: Aletin 2 sene garantisi var ben konuyu açarken de 24 ay şeklinde işaretlediğimi hatırlıyorum muhtemelen yazılım hatası. Belki de şuandan itibaren kalan ayı yazdım ama bilgisayar aldığım tarihe ekledi onu. Düzeltmeyi bulamadım özür dilerim herkesten.

Özel mesaj yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.