Şimdi Ara

Samsung 70QR outlet alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar herkese iyi akşamlar, iyi forumlar dilerim.
    Teknosa'nın web sitesinde 55 ekran samsung70qr hem teşhir hem outlet ürün olarak ayrı ayrı satıştaydı bugün.
    uzun zamandır post atmadan takipteyim ve xf9005 7250 lira iken almayıp 8000 leri görünce ortada kalanlardanım.
    Bugün teşhir ürün 2 yıl garantili olarak 7250 liraya sitede tam almak üzereyken satıldı, daha sonrasında 1 yıl garantili aynı tv yi outlet olarak 6750 ye aldım.
    Ürün hakkında müşteri temsilcileri ile hem telde hem canlı chatte görüştüm, biraz pinpirikliyim. Ürünün kesinlikle sıfır olduğunu ve kutusunda yalnızca hasar olduğunu belirttiler.
    Teşhir olan ürünü alsaydım 2 yıl garanti verdiklerini fakat kutudan çıkmış olduğunu belirttiler. Outlet ise sıfır oluyor diyerek altını çizdiler fakat güvenemedim.

Şimdi ürünün gelmesini bekliyorum fakat yakın zamanda bu konuyu tecrübe eden var mıdır ? Sizce yanlış mı yaptık ?

• Bir arkadaş daha vardı 65 inç olanını 8000'e almıştı diye biliyorum.. Onunla iletişime geçin.. Qled genel konusunda veya TV tavsiyeleri ana konusunda yazmıştı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutusu, ambalajı hasarlı ürünleri bu şekilde ucuz satiyorlar. Gerçekten de çoğunlukla sıfır ürünler.

Örneğin ben TV mi netten satın aldım Kargo kapıma getirdiğinde kutusu hasar görmüş olsaydı teslim almayacaktım ve geri dönecekti. Sizinki de muhtemelen böyle olmuştur. Taşıma sırasında kutu hasar görmüş sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inç olanını 8bine aldım bende.2 kere teyit açısından sıfır mı olduğunu ısrarla sordum.Ürün kullanılmamış fakat kutu hasarlı olduğu söylediler.Kullanılmış şekilde gelirse iade ederiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

65 inç olanını 8bine aldım bende.2 kere teyit açısından sıfır mı olduğunu ısrarla sordum.Ürün kullanılmamış fakat kutu hasarlı olduğu söylediler.Kullanılmış şekilde gelirse iade ederiz zaten.
    bende outlet olanı iade ettim teşhir olanı aldım.
    sıfır ve kullanılmamıştır ibaresi onda vardı ve 400 lira daha pahalıydı. 7100 liraya 2 yıl garantili olsun dedim ve ibareye güvenmek istedim. sadece kutu hasarlı diye ısrarla belirttiler ama dediğiniz gibi en kötü iade ederiz.
    65 ekran benden de iyi fiyata gelmiş size gerçekten ama benim salonum küçük çok kötü görünürdü muhtemelen.
    güle güle kullanın :)
  • Ara ara stoğa giriyor sepete ekle diyorum stok bitti diyor. Küfür ettiriyor boş yere sürekli :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.