Şimdi Ara

teşhir ürünü alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
38.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir LCD veya Plazma artık keseme bütçeme ne uygun düşerse arayıştayım. Yaklaşık 1 ay kadar önce Teknosada 2 teşhir ürünü 102 cm lcd full hd lg 1090 tl panasonic 1050 tl idi o gün almıyacağımdan pek fazla detayla özelliklerine dikkat etmedim. Bir kaç gün öncede gene Teknosa aynı mağazada 50" full hd panasonic plazma 1399 tl idi modelini gene anımasamamakla birlikte 600hz v.s özelliklerin tamamı mevcuttu o an ordan o tv yi alıp çıkmak istedim fakat teşhir ürünü olması içimi kemirdi para da kolay kazanılmıyor ve tek atımlık mermim var yanılmak hata yapmak istemiyorum. Aslında gördüğüm bu toplam 3 teşhir ürünü de alınabilir gibi geldi eğer sizin teşhir ürün deneyimleriniz tavsiyeleriniz varsa özellikle teknosa mağazaları için teşhir ürünü alınabilir mi? yoksa muhakkak kolide olsun mu diyorsunuz bu esnek bütçesi olmayan arkadaşınız tavsiyeleriizi bekliyor.

iyi günler
    tşkler.

• dediğin makine 50c2 olabilir sanırım

zaten normaldede aşağı yukarı o paralara satılıyordu

aslında temişzse çiziği vs yoksa fiyatta çok çok uygunsa alınabilir

3-4 sene önce teknosa outletten lg plazma alık arkadaşa 42" ve 1200 lira gibi bi rakamdı

valla kaç yıl oldu tık demedi arkadaş hala kullanıyor

sonuçta elktronik cihaz teşhir alırsın 10 sene kullanırsın 0 alırsın 2 ay sonra bozulur

şans işi bu

dediğim gibi temizse çok kullanılmamışssa ve çok çok uygunsa alınabilir
  • Teşhir ürünü diye belirten firmayı tebrik etmek lazım,yazınızda en beğendiğim husus bu,adamlar müşterisine saygı gösteriyorlar,oysaki bazı firmalar kutuda yolluyoruz deyip teşhir ürünlerini normal fiyattan müşterilerine yolluyorlar !

Konuya dönersek,teşhir ürünü olması bir yerde önemli mağazaya garanti şartlarını sorun,bazı firmalar bu ürünlere farklı garanti süresi verebiliyor,eğer standart ''0'' ürün kategorsinde garanti başlatıyorlarsa sorun yok,ürün temizsse alın,en azından bir yerde avantajınız olur pixsel hatası çıkarmı düşüncesi yaşamazsınız !

Kapalı kutularda ölü pixsel değişim adeti farklılık gösterebiliyor yani almayı düşündüğünüz teşhir ürününde bu avantajınız olur !

Fiyatlar uygun,kafanıza yatıyorsa alın derim !
  • cevaplari için tşkler, teşhir ürünü olduğunu söyleyen firma Teknosa B.düzü Carrefour o halde ürün hala duruyorsa garanti şartlarını sorup bu plazmayı kapabiliyorsam kapmaya çalışıyım :) cevaplar için tşkler
  • fiyat çok uygun olup alındığı günden itibaren garanti başlatılıyorsa alınabilir. ayrıca almadan önce iyice incelemekte fayda var. şansın varsa temiz çıkar uzun yıllar kulanırsın.
  • teşhir ürünleri çok fazla açık kaldığından sorun yasayabilirsiniz. arada çok bir fiyat farkı yoksa 0 ürün almak bence daha mantıklı. tabiii garanti şartlarınıda iyice öğrenin
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Teşhir ürünü diye belirten firmayı tebrik etmek lazım,yazınızda en beğendiğim husus bu,adamlar müşterisine saygı gösteriyorlar,oysaki bazı firmalar kutuda yolluyoruz deyip teşhir ürünlerini normal fiyattan müşterilerine yolluyorlar !

Konuya dönersek,teşhir ürünü olması bir yerde önemli mağazaya garanti şartlarını sorun,bazı firmalar bu ürünlere farklı garanti süresi verebiliyor,eğer standart ''0'' ürün kategorsinde garanti başlatıyorlarsa sorun yok,ürün temizsse alın,en azından bir yerde avantajınız olur pixsel hatası çıkarmı düşüncesi yaşamazsınız !

Kapalı kutularda ölü pixsel değişim adeti farklılık gösterebiliyor yani almayı düşündüğünüz teşhir ürününde bu avantajınız olur !

biz aldığımızda teknosa outlet 6 ay garanti veriyordu

şimdi sistemi bilmiyorum ama

• quote:

Teşhir ürünü diye belirten firmayı tebrik etmek lazım,yazınızda en beğendiğim husus bu,adamlar müşterisine saygı gösteriyorlar,oysaki bazı firmalar kutuda yolluyoruz deyip teşhir ürünlerini normal fiyattan müşterilerine yolluyorlar !

Aynı firmadan teşhir ürünü için indirim sordum verdikleri cevap "teşhir de olsa 2 sene garantilidir, indirim yapmıyoruz. İndirim yapılan ürünlerimiz sorunlu ürünlerdir ve garantisi 6 aydır." şeklinde oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Aynı firmadan teşhir ürünü için indirim sordum verdikleri cevap "teşhir de olsa 2 sene garantilidir, indirim yapmıyoruz. İndirim yapılan ürünlerimiz sorunlu ürünlerdir ve garantisi 6 aydır." şeklinde oldu.

Hocam 2 sene net garanti veriyorlarsa alınır,diğer türlü zaten revizyonlu ürün kapsamına giriyor,zaten revizyonlu ürünler bütün firmalarda piyasa değerinin yarısına satılıyor !

Dediğiniz gibiyse yani teşhirde olsa 2 sene garanti indirim yapmıyoruz demeleri tuaf demekki indirimdeki ürünleri revizyonlu ürün tabir ettiğimiz servislere gidip dönen sorunlu cihazlar,şahsen 3/1 fiyatına verselerde alınmaz !

6 ay sonunda en ufak arıza çıkarsa parayla beraber tvyide çöpe atın demek gibi birşey !

• Arkadaşlar Migrosa dair bir uyarım var migrosta günlük şubeye özel indirim kampanyası görünen ürünlerin tamamı teşhir ürünü ve bazısında defo indirimi var ama etikete yansımıyor görevliler size bunu bildirmiyor
    yılbaşı haftasında bu konuda bir sıkıntı yaşadım
  • ya arkadaşlar benim yazdığım bir konuda 42 lw 5500 için.. oda teşir ürünüydü aldığıma alacağıma bin pişman oldum neyseki yarın değişiyoda allahtan kurtuldum birdahamı .. TÖVBEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanamca

ya arkadaşlar benim yazdığım bir konuda 42 lw 5500 için.. oda teşir ürünüydü aldığıma alacağıma bin pişman oldum neyseki yarın değişiyoda allahtan kurtuldum birdahamı .. TÖVBEE

problem neydi???
  • konuyu garanti açısından değerlendirmek lazımdır.
    hiç bir ürüne özel olarak bu ürün teşhir için kullanıldı diye
    garantisi artık yoktur diyen bir kanun maddesini bilmiyorum
    ( varsa ilgili kanun maddesini gösterin ;)

genel olarak tüm ürünlerde
    doğru kullanıma bağlı üründe deformasyon
    vede yanlış kullanıma bağlı üründe deformasyon durumları söz konusu olmaktadır.

örneği teşhirden
    doğru kullanıma bağlı deformasyonla ilgili olarak örneğin elektrikli süpürge makinesinin kendi içinde çıkan
    torbası demo amaçlı kullanılmış ise, siz o ürünü alırken ürünün içinde çıkan ilk poşeti talep hakkınız olmayacaktır.

ama demo amaçlı olarak kullanılan süpürgenin içine torba koymayı unutmuşlar ve bu yüzden süpürgenin motoruna pislikler kaçmış ise bu durum kullanıcı hatasıdır. ve siz bu ürünü alırken daha önce kullanılmış şeklini kabul ederek alacaksınız !

LCD ekran konusuna gelirsek ben bu çizik ekranlı LCD yi alırım servisine veririm gibi bir fantezini varsa bunu unutun
    çünkü kutunun açılış tarihi itibariyle en kısa sürede şikayet etmeniz gerekmektedir
    dahası LCD'lerin içinde özel bir kodla açılan kullanım süresini açıkca gösteren bir sistem timer ünitesi vardır.
    bu sayede çakallık edeceklerin önüne geçilmiştir. !

dahası ürünü siz satın aldınız garantisi de var
    garantisinin dolmasına 1 ay kala ürün bozulur ise
    yetkili teknik servis her şeyden önce ürünün
    kaç saat kullanıldığı bilgisine ulaşarak tan
    ürün garantisi evet 2 yıldır
    ama bu ürün 3 yıllığa eş değer saat kullanım durumu söz konusudur diye bilir

uzun lafın kısası teşhir ürünü alırken ! diğer ürünlere sağlanılan
    ektra ücretlendirme ile garanti uzatma seçeneklerini değerlendirin yoksa
    garantiniz düşündüğünüzden daha kısa bir süreyi işaret edebilir. !

bir de işin söyle bir iyi tarafı var ki hani yeni alınan araba misali motorunun açılması anlamıyla
    saat sabah 10 dan akşam 10 a kadar aralıksız çalıştırılan bir ürün
    gerçek anlamda gerçek bir teste tabi oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 22 Aralık 2012; 7:21:44 >

• Sırf sabahtan akşama kadar açık olduğu için bile alınmaz.Telefon falan olsa anlayacağım da tv bu.
  • Teşhir Ürünü Alınır mı diye gezinirken açıklayıcı bir yazı buldum. Umarım işinize yarar. https://sosyola.com/teshir-urunu-ne-demek-teshir-urunu-alinir-mi/

• Teşhir ürünü genelde alıyorum sorun çıkmıyor tavsiye ederim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.