6 aydır samsung 793df kullanıyorum ve bu aralar fazla titreşim yapıyor ne yapmalıyım bu sorunun bi çözümü var mı?
yanlarında hoparlör telefon gibi aygıtlar varmı ? genelde titreşimi bu türlü aygıtlar yakınlarında oldukları zaman yaparlar
hoparlörler masanın altında merak ettiğim böle bi sorun yaşayan var mı başka ?
bende de aynısından var bendede aynısını yapıyordu fakat sonradan bir kesintisiz güç kaynağı bağladım sorunum dözüldü zannedersem voltaj oynamasından yapıyormuş sende bir elekrtik tesisatini kontrol ettir kolay gelsin
Bk olabilir bi prizden bir cok güç alıyorum bi deneyeyim
özelliklerden görüntü ayarları var orada monitöre tıkla görüntü tazeleme sıklığını arttır bak hemen değişecek benimkiside aynıydı...
753dfx kullanıyorum bende de aynı bk oluyo. hatta bazen monitörden tuhaf tizcebir ses çıkıyor.
Elektrikte dalgalanma var ise monitörün tillahı olsa titreme yapar. Ancak Tazeleme Hızı 60 hz falansa kesinlikle ondandır
1.etrafta hoparlör varsa onları kaldır. 2.güç kaynağı kullan 3.bunlar sorunu çözmezse:garanti kapsamında ise:doğru servise< başka çare yok
quote:
Orjinalden alıntı: nietzche
1.etrafta hoparlör varsa onları kaldır. 2.güç kaynağı kullan 3.bunlar sorunu çözmezse:garanti kapsamında ise:doğru servise< başka çare yok
4. Ekran tazeleme hızını ayarlardan (Bağdaştırıcı veya monitör) 85 Hertz e getir. Buda olmazsa yukarıdaki 3 ncü madde. Ben de de aynı monitör den var. Pek bir şikayetim yok ama pek de ahım şahım değil. En güzel özelliği az yer kaplıyor. Kasası ufak.
bildiğim kadrıyla bu monitör 85 hz yi desteklemiyor ben 1280*1024 kullanıyorum
1024x768 85 Hz ideal olan çözünürlüktür o monitörde.1280x1024 de 65Hz den yukarısını desteklemez ve korkunç bir titreşim yapar. Samsung 793 mb kullanıyorum ve bahsettiğim çözünürlükte görüntü gayet güzel hiç gözleri yormuyor.Bence hiç gözü mahfetmeye değmez.Çözünürlüğü düşürün mutlaka.
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
1024x768 85 Hz ideal olan çözünürlüktür o monitörde.1280x1024 de 65Hz den yukarısını desteklemez ve korkunç bir titreşim yapar. Samsung 793 mb kullanıyorum ve bahsettiğim çözünürlükte görüntü gayet güzel hiç gözleri yormuyor.Bence hiç gözü mahfetmeye değmez.Çözünürlüğü düşürün mutlaka.
+1 (1024x768@85 Hz..
1152*864 75 hz de fena değil be
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
+1 thanks arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: webclubber
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
+1 thanks arkadaşlar
+1 ben farklı bişe sorayım daha önce hiç flat kullanmadığımdanmıdır nedir sanki monitorun altında ve üstünde ovallik varmı gibi geliyor du 1 günde alıştım varmı öle bişe kullan arkdaşalr deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
samsung flatlarad öle değilde özellikle lg monitörlerde bu böle bariz bi şekilde ovallik var
bu 793 mb daha mı iyi aralarında 20 25 dolar fark var bu paraya değermi monitöre bi karar veremedim philipsden iyi diyorlar samsunga bide tipide güzel meletin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme