Şimdi Ara

Samsung 830 serisi 256GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung 830 serisi 256GB SSD
    7-8 yıldır kullandım. sıkıntısı yoktur. sorunsuz çalışır durumda. kutusu yok. OEM şeklinde almıştım. okuma hızı:500 mb/sn yazma hızı :400mb/sn

Fiyat : 160TL (fiyat-pazarlık-takas tekliflerine yanıt vermeyeceğim)

Kargo alıcı ödemeli, önce ödeme sonra kargo

Samsung 830 serisi 256GB SSDSamsung 830 serisi 256GB SSD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 7-8 yıllık bir ssd'nin sağlık verilerini paylaşmanız önemli. Zaten ömrü sınırlı ürünler. Özellikle eski serilerde yazma sınırı daha da aşağıda. Malum bu rakama 240 gb sıfır çok fazla seçenek var. cruical, sandisk vb gibi. hem 3 yıl garantili sıfır ürünler hem taksitliler vb. gibi.
    rakam 100 lira filan yazsanız anlayacağım ama daha iyisinin sıfırı alınırken ömrü muhtemelen iyi durumda olmayan bu ürüne bu rakam enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

7-8 yıllık bir ssd'nin sağlık verilerini paylaşmanız önemli. Zaten ömrü sınırlı ürünler. Özellikle eski serilerde yazma sınırı daha da aşağıda. Malum bu rakama 240 gb sıfır çok fazla seçenek var. cruical, sandisk vb gibi. hem 3 yıl garantili sıfır ürünler hem taksitliler vb. gibi.
    rakam 100 lira filan yazsanız anlayacağım ama daha iyisinin sıfırı alınırken ömrü muhtemelen iyi durumda olmayan bu ürüne bu rakam enteresan.
    sistemden çıkardığım için bilgilerini SS alarak paylaşamadım. ilk fırsatta paylaşırım. sistemden çıkarmadan önce kalan ömrü %70 civarı hwinfo dan görmüştüm. ne kadar doğru bir veri tartışılır. ssd fiyatlarını dikkatli araştırmadığımı fark ettim. öneriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

sistemden çıkardığım için bilgilerini SS alarak paylaşamadım. ilk fırsatta paylaşırım. sistemden çıkarmadan önce kalan ömrü %70 civarı hwinfo dan görmüştüm. ne kadar doğru bir veri tartışılır. ssd fiyatlarını dikkatli araştırmadığımı fark ettim. öneriniz için teşekkürler

Alıntıları Göster
    hocam samsung magician programı ile test eder misiniz?
  • İlk fırsatta test ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.