Şimdi Ara

Samsung 840Evo 250gb Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ssd performansı görüldüğü gibi sanırım bu sata2 performansı,
    anakartım ise Asus p6t se
    Sata 3 için ahci moda mı almalıyım ? ahci biraz sorunlu olduğu söyleniyor daha önce bu diski kullanan arkadaşlar neler öneriyor,
    2 disk 2 işletim sistemi var oldugu için format atmadan yapabilmemiz gerekiyor :(
    achi regedit kaydı ile aşabilirmiyiz acaba ?

• samsung pro 840 performansı sitelerde testlerde pek bi övülmüş ama forumda hyperx - sandısk extreme - gts - onerılıo sankım...
  • evolar için ömür sorunu var mış doğrumu?
  • Samsung diger ureticilerden farkli bir teknoloji kullandigi icin omur sorunu olacagini iddia edenler vardi ama pratikte kanitlanmis bir sey yok.

Takip ettigim bir donanim sitesi 840'i dayaniklilik testine sokmustu, sonuc olarak diger ssd'lerden veya mekanik disklerden geri kalir pek bir yani yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracle8

Samsung diger ureticilerden farkli bir teknoloji kullandigi icin omur sorunu olacagini iddia edenler vardi ama pratikte kanitlanmis bir sey yok.

Takip ettigim bir donanim sitesi 840'i dayaniklilik testine sokmustu, sonuc olarak diger ssd'lerden veya mekanik disklerden geri kalir pek bir yani yoktu.

hücrelerin ömür oranı diğer ssd lere nazaran daha kısa diye okudum artık ssd efsanelerine mi giriyor bilmiyorum pro için demiyorum bu arada evo için
  • Arkadaslar bana bir tavsiyesi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.