Şimdi Ara

Samsung 860 evo 250 gb SSD 339 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum hayallerini kırmak istemem ama cok rezil bi ssd. Erişim süreleri cok kötü, 2 işlemi aynı anda yaptırınca cakılıp kalıyor, 4k okuma-yazma hızı berbat. Samsungu pek sevmem ama (özellikle telefon kısmında) ssd kısmında cok ilerideler. Min 860evoya gecerek aradaki farkı görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 19 Nisan 2020; 17:26:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    mert05 kullanıcısına yanıt
    Gün içerisinde test yaparak sonuçları ekleyeceğim. Ben de merak ettim şimdi.

Edit:
    Liste verisi 550MB-500MB/s olan SSD'nin 3 yıl sonraki testi bu şekilde. Buradan ne anlamalyım biri PM ile bilgilendirirse sevinirim, konu dağılmasın.

Samsung 860 evo 250 gb SSD 339 ₺

@mert05
    Hocam benim son satır sizinkine göre oldukça şişmiş Diğer değerler daha iyi ama sondaki niye bu şekilde anlamadım, bu bozulmuş demektir de diyemiyorum günlük kullanımda hiçbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 19 Nisan 2020; 20:50:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

23/05/2016 tarihinde sandisk ultra II 240 gb disk almıştım az önce test ettim hızda yarı yarıya bir düşme gözükmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bende aldığımdan beri ilk defa test ettim. Dediğiniz gibi benimde kullanımında hiç sorun yok. Anlayan birisi yorumlarsa öğrenmiş oluruz benimki neredeyse 4 senelik olmuş ve her gün aktif şekilde kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert05

23/05/2016 tarihinde sandisk ultra II 240 gb disk almıştım az önce test ettim hızda yarı yarıya bir düşme gözükmüyor

RND4K Yazan kısım rastgele yazma ve okuma yaparak diski test eder.Şimdi sen kullandığın diskin fabrika verileri ile bunu bir karşılaştır.Hızda ne kadar bir düşüş var anlamış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Gün içerisinde test yaparak sonuçları ekleyeceğim. Ben de merak ettim şimdi.

Edit:
    Liste verisi 550MB-500MB/s olan SSD'nin 3 yıl sonraki testi bu şekilde. Buradan ne anlamalyım biri PM ile bilgilendirirse sevinirim, konu dağılmasın.

@mert05
    Hocam benim son satır sizinkine göre oldukça şişmiş Diğer değerler daha iyi ama sondaki niye bu şekilde anlamadım, bu bozulmuş demektir de diyemiyorum günlük kullanımda hiçbir problem yok.
    RND4K Yazan kısım rastgele yazma ve okuma yaparak diski test eder.Şimdi sen kullandığın diskin fabrika verileri ile bunu bir karşılaştır.Hızda ne kadar bir düşüş var anlamış olursun.

• Mühendis Murat bekleniyor

4 yıl önce çekilmiş bir videodan test programında satırları yeri değişmiş soldaki 480gb sağdaki 240

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 19 Nisan 2020; 21:59:23 >

• Bende sipariş verdim 339a garantili güzel bir ürün. Ben bayagi arastirdim herkes samsung diyor. Gayet iyiydi fiyatta. Yapıştırdım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.