Şimdi Ara

Samsung 860 evo 250 gb SSD 339 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayar KDV indirimi Samsung evo 250 gb SSD 339 ₺

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 250-260 lirayken almadık şimdi fiyata bak...
  • Şu an HB'de Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD 419 TL, 2 gün önce 25/150 mobil uygulama indirimiyle 394 TL'ye geliyordu. 3 yıldır Sandisk Ultra 2'yi laptopta tek disk olarak kullanıyorum ve hala hiçbir problem yok. Marka takıntısı yapmadan kronik sorunu olmayan yüksek kapasiteli ürünlere yönelmek daha mantıklı bence.
    Bu arada aynı ürün amazonda da 338,66 TL

• Terracide kullanıcısına yanıt
    12 Mayıs 2019 amazondan 265 liraya almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ay önce 344 e almıştım iyi fiyat bu zamanda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günlerdir takip ediyorum bu ürünü. En düşük 389 TL'ye bulmuştum. Şuan iyi fiyat bence de. Ha ederi o mu kesinlikle değil

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Şu an HB'de Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD 419 TL, 2 gün önce 25/150 mobil uygulama indirimiyle 394 TL'ye geliyordu. 3 yıldır Sandisk Ultra 2'yi laptopta tek disk olarak kullanıyorum ve hala hiçbir problem yok. Marka takıntısı yapmadan kronik sorunu olmayan yüksek kapasiteli ürünlere yönelmek daha mantıklı bence.
    Bu arada aynı ürün amazonda da 338,66 TL

Bu ürünü dizüstü bilgisayarımda yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum. OS delisi olarak MacOS, linux, windows distrolarını defalarca yükledim sildim ve hala taş gibi çalışıyor :)

Masaüstü bilgisayarıma SSD almayı düşünüyorum ve kesinlikle Sandisk SSD'lere öncelik vereceğim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/sandisk-ultra-3d-500gb-ssd-419-tl--142880881

arkadaşlar HB'de visa kartınızı kaydederseniz 50 lira daha indiriyor 500 gb 369 tl'ye gelmiş oluyor. ayrıca ultra 3d, 860 evo kalitesinde bir üründür, 369 tl ye 860 evo alıyormuş gibi de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 17 Nisan 2020; 10:18:7 >
  • Ben de geçen sene 269 TL ye vatandan almıştım yine. Ssd fiyatları neden bu kadar oynak anlamış değilim. Bir aralar sürekli düşüyordu fiyatlar, şimdi nolduysa gereksiz pahalı. Ürünün performansına gelince ben bu 860 evoyu i7-740q işlemcili 2009 model caspera taktım 10 sene pc nin kendi diskini kullandıktan sonra. Eski disk ile pcde chrome açmak 2.36 dk sürüyordu 860 evo ile 14 sn sürüyor. SanDisk kullanmadığım için yorum yapamam ama SanDisk 3d serisinin gayet iyi olduğunu söylüyorlar.

• Ederi bu değil dediklerimizin her gün değeri artıyor..
  • Vatan

Amazon TR

Hepsiburada

• 14 Nisan 2018 hepsiburada.com'dan 339 liraya 850 evo olanı almıştım. (Herkes aldığı fiyatı yazıyor bende yazayım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

https://forum.donanimhaber.com/sandisk-ultra-3d-500gb-ssd-419-tl--142880881

arkadaşlar HB'de visa kartınızı kaydederseniz 50 lira daha indiriyor 500 gb 369 tl'ye gelmiş oluyor. ayrıca ultra 3d, 860 evo kalitesinde bir üründür, 369 tl ye 860 evo alıyormuş gibi de düşünebilirsiniz.
    Plastik, önemli belgeleri koymam diyenler var sandiske hocam.
    Visa muhabbeti iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Plastik, önemli belgeleri koymam diyenler var sandiske hocam.
    Visa muhabbeti iyimiş.

Alıntıları Göster
    zaten consumer grade ssd'lerin hiçbirine güvenilmez, 860 evo da dahil. samsung diye güvenmesin kimse boşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Vatan

Amazon TR

Hepsiburada

Hocam hangi siteden bakıyorsun böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

zaten consumer grade ssd'lerin hiçbirine güvenilmez, 860 evo da dahil. samsung diye güvenmesin kimse boşa.

Alıntıları Göster
    Samsung daha güvenilir geliyor genelde kullanıcılara eğer dediğiniz gibiyse ha samsung almışsın ha sandisk ha adata ha james donkey farkı yok fiyat ve hız harici
    Nelere güvenilir peki hocam?
  • Geçen sene 222 tlye almıştım 1 yılda artan dolara göre çok artmış dolar bu kadar artmadı ssd neden bu kadar yükselir ki...

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan kendine göre yorum yaparak insanları yanıltma.Sen şimdi bir test et bakalım bilgisayarındaki takılı disk yazma,okuma olarak ne kadar hızla çalılıyor.Neredeyse yarı yarıya düşmüştür hızı.Samsung evonun farkı burada ortaya çıkıyor.İlk aldığın zamanla 2 sene sonra test yap yine aynı hızları verir.Bence diye bir yorum yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.