Şimdi Ara

Samsung 870 Evo 500gb SSD 🔥 579 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

aynen bende vatandan almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

daha 1 ay olmadı 500 e almıştım😳😳

1 ay önce dolar 8.10 TL idi şu an 8.36 fiyatının yükselmesi normal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

1 ay önce dolar 8.10 TL idi şu an 8.36 fiyatının yükselmesi normal değil mi?

Alıntıları Göster

Bu kadar yükselmesi normal değil sonuçta burası sıcak fırsatlar bölümü ve bence bu fiyat sıcak değil.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    hiç inanmıyorum .geçen yıl dolar 8.45 di daha 3 ay öncesine kadar 7 liraydı ucuzlayan bişey görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 20 Mayıs 2021; 10:32:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim için sağol. 1TB almayı düşünüyordum. Hem Samsung hem de fiyatı da güzel. İki tane aldım. Hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

1 ay önce 500/8,1=62 dolar

şimdi 62x8,36=518 lira olması gerekirken 579 lira olması normal mi ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Ya şu açıdan düşünüyorum her şeyin fiyatı yükselmişken araba fiyatlarında bile anormal yükselme sürerken bu tarz ithal parçaların yükselmesi bana şahsen normal geldi. Burada normal olmayan şey bunun şu an için sıcak fırsat olmaması olabilir haklısınız.

Normal yukselmeden ziyade örnekte olduğu gibi olması gereken tutardan hayli hayli fazla.Krizi fırsata çevirme deniyor buna.

• CHİA Coin madenciliği nedeniyle son bir ayda bütün veri depolama ürünlerine fahiş fiyat artışları meydana geldi. Özellikle yüksek kapasiteli HDD ler ve NVME 1 tb 2 tb SSD ler ateş pahası oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.