Şimdi Ara

Samsung 920N mi Philips 190C7FS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19'' bir LCD monitor almak istiyorum ve bilgi edinmek amacıyla saatlerdir bu alt forumda geziniyorum.

İşin açıkçası kafam oldukça karışmış durumda. Oyun oynamıyorum ve bilgisayarda beyaz ekranlar karşısında (word, acrobat vs.) saatlerce çalışıyorum. (bazı günler 15 saate kadar). Gözlerden de malum problemliyiz:) Benim durumumda olan arkadaşlar daha az baş ve göz ağrısı için hangi LCD'leri önerirler. (Yine bu fiyat aralığında)

Fiyat ve performans açısından bana Samsung 190N ve Philips 190C7FS oldukça cazip geldi. İkisini ve başka monitörler hakkında da onlarca yorum okudum. 190N için tek kusuru DVI çıkışı olmaması sanırım. Biraz da geleceği düşünürsek DVI'lı bir monitor almak daha mantıklı geliyor.

Philips 190C7FS için de genelde güzel yorumlar yapılmış. Fakat bazı arkadaşların problemleri olmuş. Ona biraz kafam takıldı. Benim aklıma şuan bu monitörü almak yattı gibi fakat kullanan arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum.

Ölü piksel meselesi de oldukça canımı sıktı. Sonuçta eve gelip kurup karşısına geçtikten sonra tüm hevesin kaçması söz konusu:) Konum açısından Altunizade Gold bana oldukça uygun ve onlardan katiyen ölü piksel garantisi isteyeceğim.

190N ve 190C7FS bu iki monitörü kullanan arkaşların veya bilgisi olan arkadaşların yardımlarını istiyorum.

Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver00 -- 15 Şubat 2007; 1:31:20 >

• kesinlikle 920n almayın. o monitoru kullandım, müthiş bir arka ışıgı var gozleri acayip yoruyor. ne contrast ne de parlaklık ayarıyla normal bir şekle getiremedim. 190c7fs kullanmadım ama philipsin 190s ve 190v serisi monitorleri gozleri yormama ve renkleri duzgun gosterme ve textleri daha okunabilir(net) gosterme acısından samsung 920n den bence daha ustunler.. sunu da ekleyeyim.. fiyat açısından orta karar 17" tn panel monitorler içinde philips in 170c7fs monitoru kadar yazıları net gosteren bi monitor gormedim. (1024x768 çözünürlükte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 15 Şubat 2007; 2:32:40 >
  • ama sen o ikisini de boşver aşagıdaki monitore bak ve kesinlikle de al.. bu fiyata bu özellik kacmaz.. f/p acısından daha iyisi var diyen buyursun.

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=319&IID=21530
  • Gerçekten sizin için ideal monitör gibi duruyor. Fiyatı ve sıfı ölü pixel garantisi ile...
  • Yukarıda bir arkadaşım

"NEC LCD1970NX-W 19 LCD Beyaz-Siyah Monitör / Sıfır Pixel Hata Garantisi"

monitörünü önermiş. Özellikleri gerçekten güzel fakat tek farkı kontrast ve tepki sürelerinin phillips kadar iyi olmaması. Fiyat aşağı yukarı aynı...

Philips 190C7FS giderek daha da içime sinmeye başladı. Kullanıp da pişman olan arkadaş umarım yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.