Şimdi Ara

SAMSUNG 920NW HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU MONİTÖR HAKKINDAKİ İYİ KÖTÜ TÜM BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

SAMSUNG 920NW HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ?

• kardeş ben haziran başında bi pc topladım.başımdan geçenleri aynen anlatıyorum:

mavi bilgisayardan pc topladım.monitör 920NW idi.aldım pcyi,kurdum eve gelince.görüntü falan güzeldi.oyun oynamaya başladım.gece oyun oynarken birden gitti görüntü.sis gibi bişey kapladı ekranı ama hiçbişey belli olmuyo.ilk günden yaşadım bunu.neyse servisi aradık,geldikler aldılar falan.1 günlük monitör bozuldu,1 ay tamirde bekledi,gerisi çok daha vahim.

bu monitörü 9 haziranda teslim etmiştim (sorun video kartıymış) ve elime bugün saat 12de geçti.kargo getirdi falan neyse bi sevindim en sonunda kavuştum monitöre diye.bağladım pcye monitörü,hayır beklenen olmadı.teslim kağıdında 'test edildi OK' yazıyo ama monitör gittiği gibi.hiçbir işlem görmemiş gibi.hatta eskiden sis kaplamış gibi arada grilikler vardı.artık o da yok.bembeyaz,süt gibi ekran.tekrar aradım bunları,arıza bildirimi aldılar ve 12de aldığım monitör 2de tekrar alındı benden.şimdi 1 ay daha bekleyeceğim.

benim bildiğim budur arkadaşım.parana yazık etme.o fiyata değişik markaların da güzel monitörleri var.onlardan al.tabi karar senin,yok ben samsungla uğraşırım diyosan o senin bileceğin iş.daha fazla bilgi için bana pm atabilirsin ama başımdan geçen olay bu.diğer arkadaşlarımdan da çok şikayet aldım bu monitör hakkında ama işte kampanya vardı,ona kandık.bi daha tövbe samsunga bulaşmam.

samsung telefon almıştım, o da öyle.1.5 ay sonra kullanabildim.samsung böyle bi marka işte.

• saol kardeş bunları söylediğin iyi oldu yoksa alacaktım şimdi başka bir monitör arayışına geçerim saol;)
  • önemli değil ne demek

tabi hepsi bozuk çıkacak diye bişey yok.sen sorun yaşamayabilirsin de.ama adamların müşteriye verdikleri değer bu.eğer bozulursa 1-2 ay unut o ürünü
  • Benim ekranım da bozuldu, dün bozuldu. Simsiyah bir ekran geliyor. Nisan'da almıştım bu monitörü, pişmanım.

Herkes monitör olarak Samsung'u övdü, övülecek bir marka olmadığını kanıtladı. Yazıklar olsun, uğraş dur şimdi servisti bilmem neydi

Samsung'un HDD'leri de bozuluyor sürekli. Parama yazık ettim. Neyse, terbiyemi koruyup, forum kurallarına uyup fazla bir şey yazmıyorum; ama bir daha mı asla.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 21 Temmuz 2008; 12:34:53 >
  • Gerçi siz bölümde görmüşsünüzdür ama, belki birisi arama motoru ile bu konuya ulaşır diye linkini vereyim :

LG 19'' W1952S mi (240 YTL) yoksa SAMSUNG 920NW mi (255 YTL) ? (Ofise)
    http://forum.donanimhaber.com/m_24898309/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE46D6000 hakkında bilgi.
    13 yıl önce açıldı
    LG 55eg9a7v Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.