Şimdi Ara

SAMSUNG UE46D6000 hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer ki 3 5 kişi yorum yapabilirse (özellikle kullanan veya test etme imkanı bulan kişiler) biraz sonra gidip alacağım.

• Hocam neyini soruyorsun. Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. kaç tl ye buldun. 46es6100 2500 TL civarıydı teknosa da bulabilirsen onu al. daha iyi.
  • Forumda 50-60 sayfalık 40D6000 konusuna bakmadığından bir fırça mesajı yazacaktım ama imzandaki K.Atatürk'den dolayı yırttın :)

O 50-60 sayfanın özeti 40D6000 i gözü kapalı al ama 1.700 lira dan fazla para verme!

HD receiver olarak Bimeks'deki 100 liralık Jameson 3001 i al..Bu şekilde 7 aydır kullanıyorum ve tek kelime ile muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

Forumda 50-60 sayfalık 40D6000 konusuna bakmadığından bir fırça mesajı yazacaktım ama imzandaki K.Atatürk'den dolayı yırttın :)

O 50-60 sayfanın özeti 40D6000 i gözü kapalı al ama 1.700 lira dan fazla para verme!

HD receiver olarak Bimeks'deki 100 liralık Jameson 3001 i al..Bu şekilde 7 aydır kullanıyorum ve tek kelime ile muhteşem.

Dostum madem öyle bir sayfa var linkini de yazsan, faydalansam daha güzel olmaz mıydı? Arama motoruna yazdım fakat bulamadım yoksa neden konu açayım. Şu anda fiyatı maalesef 2.300 tl, daha az bir fiyata bulamadım. Ama indirim olacak h.sonu vatan da belki bu ürünleride kapsar. Bunun yanısıra "D" serisini çok eleştiren gördüm ve duydum sırf o yüzden kullanan kişilerden bilgi istedim. Eğer onlarda kötü eleştiri yapar ise Lg "w" serisine göz gezdirip alacağım. Teşekkür mesajın için.

quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

Sorum açık ve net: görüntüsü, sd yayın performansı, "D" serisinin kötü izlenimi vs. siz test ettiniz mi nasıl durumu? Fiyatını yukarda yazdım 2.300 tl maalesef.

• Ben kullanıyorum sd yayın performansı baya iyi. Beni tatmin ediyor. Diğer arkadaş da bilgi vermiş zaten biraz.Samsung kalitesi var ne de olsa.
  • O kadar yazı yazılmış nedense işime 1 tanesi bile yaramadı nasıl bir işmiş bu seçim 1600 1800 bütçem var ama ne alacağım konusundan o kadar araştırma yapmama rağmen elimde hiçbir bilgi yok çok tuhaf :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ilk3r.s
    SD, HD için 40D6000 tek kelime ile muhteşem yazıyorum sen kalkmış halen ne soruyorsun, ilginç yani.2.300 lira 46 inç olanıdır.40D6000 i geçen Metro Bonus'a 1.400 liraya verdi, kaçırmışsın, yazık.Şuan da en ucuz Bimeks'de görünüyor, 1.800 lira :http://www.bimeks.com.tr/urun/118231/samsung-40d6000--102-3d-led-tv.aspx

@-K@-
    Bu kadar araştırmayla artık oturup kendi TV ni kendin yapacak kıvama gelmişsindir :)
    Benden sana tavsiye; şu 3D zırıltısı/zırvası seni ilgilendirmiyorsa Vatan'da şurda burda 40D6000 i 1.700 liraya gördün mü kap derim.

• quote:

@ilk3r.s
    SD, HD için 40D6000 tek kelime ile muhteşem yazıyorum sen kalkmış halen ne soruyorsun, ilginç yani.2.300 lira 46 inç olanıdır.40D6000 i geçen Metro Bonus'a 1.400 liraya verdi, kaçırmışsın, yazık.Şuan da en ucuz Bimeks'de görünüyor, 1.800 lira :http://www.bimeks.com.tr/urun/118231/samsung-40d6000--102-3d-led-tv.aspx

@-K@-
    Bu kadar araştırmayla artık oturup kendi TV ni kendin yapacak kıvama gelmişsindir :)
    Benden sana tavsiye; şu 3D zırıltısı/zırvası seni ilgilendirmiyorsa Vatan'da şurda burda 40D6000 i 1.700 liraya gördün mü kap derim.

Relax arkadaşım relax. 46 alacağım ben hala 40d nin fiyatını yazıp duruyorsun bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

quote:

@ilk3r.s

@-K@-

Relax arkadaşım relax. 46 alacağım ben hala 40d nin fiyatını yazıp duruyorsun bana.

Yukarıda yazdığın yazılara bak bakalım neresinde 46 inç alacağın yazıyor.

Ukala yazına rağmen ben sana yine yardım edeyim, 40 la 46 inç arasında gözün fark edeceği öyle ahım şahım bir fark olamaz ancak her ay elektrikde 5-10 liralık fark yaratır.O yüzden bir ev için 40 inç en idealidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 4 Haziran 2012; 13:19:58 >

• quote:

quote:

quote:

@ilk3r.s

@-K@-

Ukala yazına rağmen ben sana yine yardım edeyim, 40 la 46 inç arasında gözün fark edeceği öyle ahım şahım bir fark olamaz ancak her ay elektrikde 5-10 liralık fark yaratır.O yüzden bir ev için 40 inç en idealidir.

Ukala cevap benim ne haddime, 46'nın fiyatını biliyorum. Benim sorum bambaşkaydı nereye geldi muhabbet. 40 ile 46 arasında fark yok mu diyorsun sen şimdi :/ ilginç. 40-42-46 tüm televizyonları izledim. 46 hepsi arasında açık ara hissediliyordu. Ama elektirk konusundaki tespitin doğru ve büyük sıkıntı bizler için. Fakat tv yi de bir kere alıyoruz yani cep telefonu değil ki seneye değiştirelim, sırf bu yüzden salona uygun 46 olduğu için ufak almak yersiz geliyor bana. Umarım anlaşılır olmuştur bu mesajımla konu.

Tekarar ediyorum Samsung bu tv ile Lg lw 5400 arasındaki f/p farkını merak ediyorum. Okuduklarım arasındaki en büyük sorun Samsung un gözlük vermemesi ve "d" serisinin biraz sıkıntılı oluşu.

• D En son Serisi sanırım.Ben tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

@ilk3r.s

@-K@-

@orhann, adam başlığa 46 yazmış daha nereye yazacak? Bu arada 40 ila 46 arasında fark vardır hem de bariz. Yanlış yönlendirme insanları.. Forum 46 alıp imkanım olsa 55 hatta 60 almak isterdim diyenlerle dolu. Model seçimi veya tartışmaları kişisel görüştür, saygı duyarım ama 40 ila 46 arasında fark yoktur demek insanları yanlış yönlendirmektir...

• Güzelim, başlık 46D6000 olabilir ama illaki 46 inç alacağım diye bir ibare yok.Benim yazımda 46 inç alınmaması gerektiğine dair dir.

Bir mağaza da iki TV yi yanyana koyup gözlemlersen 40 la 42 inç arasında bile fark vardır.Ama bir odada 40 inçe bakıp onu indirip 46 inç tak, öyle ahım şahım (kayda değer) bir fark olmaz diyorum.

"Forum 46 alıp imkanım olsa 55 hatta 60 almak isterdim diyenlerle dolu" demişsin.

Onlar 60 ı alsa 85 isterler, 85 olsa bu sefer 100 isterler.Tıp kı donsuz gittikleri "Kim Milyoner olmak ister" de 15 bini beğenmedikleri gibi :)

Yani insanoğlu doyumsuz olduğundan verdiğin örnek, Ajda Pekkan'ın eskilerden meşhur bir şarkısı var ya, o dur :)

ilk3r.s, telefon değil ki bu 1 senede bir değiştiresin demişsin.Zaten hayata bakışımız bu yazından tamamen zıt olduğu anlaşılıyor.Çünkü bendeki cep telefonu 10 senelik Nokia 3330 dur.

O bozulmadıkça, yeni telefonlar amuda kalksa, Nokia'nın sahibi gelip yalvarsa bile yine de yenisini almam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 4 Haziran 2012; 23:39:58 >

• Selamlar,

Bu cihazı kullanıp firmware indirmem için yardım olabilecek bir arkadaş var mı ? Serviste ing yüklemişler ve dil ayarlarında TR yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.