Şimdi Ara

Samsung 931C den Philips 190X7 ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 2 hafta kadar once Ankara Mavi Bilgisayardan Samsung 931C modelini almistim. 2 Haftadir kullaniyordum ama bazi renklerin zamanla farkli gorundugunu kesfettim. Bu durum beni iyice rahatsiz etmeye baslamisti, oyleki kirmizi renkler zamanla kare kare gorunmeye basladi, yani renk kaymasi mi desem pixsel kaymasi mi ben de adini koyamadim. Sonra bir de olu pixel testi yaptim 1 tane olu pixel gordum. Neyse ozetle bu sikayetlerimler mavi bilgisayara gittim, orada da etst ettiler, olu pixel icin birsey yapamiyrlar elbette ama neyseki bu renk kaymasi sorununa orada da rastladik ve monitoru geri aldilar be de onun yerine philips 190X7 modelini sectim, samsunga gore daha rahat ettigimi soyleyebilirim. Su an ekrandan gayet memnunum. Sanirim benim sansizligimdi aldigim urunun sorunlu cikmasi yani samsungu da kotulemek istemiyorum ama gozlemlerime gore philips daha iyi performansli geldi bana. Bir de mavi bilgisayarin urunu hemen degistirmesini de arti deger olarak burada belirtmek istiyorum.

Hazir yazmisken bir de sorum var, bu philips in uzerinde hoparlorleri var, ama benim evde zaten guzel hoparlorlerim vardi PC ye taktigim bunlarin hepsini birarada kullanabilmek icin ne yapmam gerekiyor bir bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracking_down -- 9 Haziran 2007; 18:37:45 >

• Hayırlı olsun benimde düşündüğüm monitörlerden ikisi bunlar.
    Demek philips daha iyi diyorsunuz oyun ve internet kullanımıyla ilgili biraz daha görüş aktarır mısınız?
  • Tesekkurler. Oyun konusunda bir yorum yapamayacagim zira neredeyse hic oyun oynamiyorum, ama internet ve film konularinda kesinlikle philipsten cok memnunum su ana kadar. Muhtemelen samsung da iyi olacakti ama dedigim gibi urun arizali oldugu icin performansi bana eksik geldi. Bir de samsungda fazla parlaklik var, bu oyun icin iyi olabilir belki ama normal kullanimda gozlerimi cok yordugunu bir bilgi olarak gecebilirim. Dis gorunus olarak ise samsung kesinlikle cok hos. umarim aydinlatici bir yorum verebilmisimdir.
  • Dış görünüş konusunda samsung gerçekten daha iyi.
    Yorum için teşekkürler, biraz daha bekleyeceğim monitör almak için
  • bende 190x6fb vardı 1 hafta önce 226bw aldım şu an arkadam duruyor 190x6 ve resmen içim gidiyor ya takıp kullansam mı acaba çok alışmışım

ses konusuna gelince kutudan çıkan ara kabloyu pcnin speaker girişine tak sonra monutöre
    eğer monutör değilde kndi speakerlarından dinlemek istiyorsan speakerının kablosunuda ekranın sol altındaki ses çıkışına takıcaksın
  • Doğru karar! Ben de uzun bir süre 3-4 model arasında kararsız kaldım. Bunlardan biri de SAMSUNG 931C idi ama bir incelemede almayı düşündüğüm modeller arasında en kötü sonuçları da o almıştı:http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-5.html
    http://forum.donanimhaber.com/m_13857360/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

Dış görünüş konusunda samsung gerçekten daha iyi.
    Yorum için teşekkürler, biraz daha bekleyeceğim monitör almak için

benim için dış görünüş 2 bile değil 3. planda kalıyor başta ne için alıosam o, 1. aşama görüntü kalitesi 2. aşama kullanım kolaylığı düğmeler bakış acısı yükseklik dönme vs. ayarlar sonra görünüşü olsun onun bana bi faydası olmıcağı kesin
  • ilginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adenizi

ilginç...

post mu kasıyorsun bana mı öyle geliyor??!
  • 190X7 nin hoparlörleri çok kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.