Şimdi Ara

[b]SAMSUNG 932B alacağım ama yok yardım lütfen[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 932B+ 19' LCD MONİTÖR 5 MS Siyah alacağım sitede stok durumu yok. onun yerine ayrı ayrı yerlerden almak istemediğim için SAMSUNG 920NW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS Siyah / SAMSUNG 932NW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS / SAMSUNG 932N+ 19' LCD MONİTÖR 5 MS Siyah modellerinden hangisini önerirsiniz? Bu modeller ile 932b+ arasında can sıkıcı farklar var mı acaba?

• Sitelerde yazdığı kadarıyla 932b diye satılanlarda dvi var 932nw ve 940nw modellerinde dvi yok onun dışında özellikler çok yakın ama 932b üretimden kaldırılmış ve stoklarda yok artık ben de sipariş vermiştim ama getirtemedikleri için iptal ettirdim. 932nw ve 940nw'yi karşılaştırırsak özellikleri aynı ama kasa yapısı açısından 932nw benim tercihim olur. Bir yerde 940nw'nin duvara monte edildiği yazıyordu doğruysa 940nw almak daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

Sitelerde yazdığı kadarıyla 932b diye satılanlarda dvi var 932nw ve 940nw modellerinde dvi yok onun dışında özellikler çok yakın ama 932b üretimden kaldırılmış ve stoklarda yok artık ben de sipariş vermiştim ama getirtemedikleri için iptal ettirdim. 932nw ve 940nw'yi karşılaştırırsak özellikleri aynı ama kasa yapısı açısından 932nw benim tercihim olur. Bir yerde 940nw'nin duvara monte edildiği yazıyordu doğruysa 940nw almak daha mantıklı.

yapma yüzbaşım. demek üretimden kalkmış şansa bak :( dvi çıkışı olan böyle tutulan bir monitörü neden kaldırırlar anlamadım. ama satış stratejisidir kesin. kafam iyice karıştı aslında söylediğin ürünü biraz araştırdım en uygun fiyat gigatekte.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2216 işin aslı 932nw 940nw 932n+ ve 940nw hemen hemen aynı fiyat. ama insan 320ytlnin üstünde para verip can sıkıcı eskikliklerle karşılaştığında üzülüyor. 932b yi cok duydum methini o yuzden niyetlendim ama şans işte.

• up
  • İzmir'de olbim bilgisayardan aldım dün getirmişler 30 tane kadar az kalmıştı ama bi sor istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: romwar

quote:

Orjinalden alıntı: Aldaron

Sitelerde yazdığı kadarıyla 932b diye satılanlarda dvi var 932nw ve 940nw modellerinde dvi yok onun dışında özellikler çok yakın ama 932b üretimden kaldırılmış ve stoklarda yok artık ben de sipariş vermiştim ama getirtemedikleri için iptal ettirdim. 932nw ve 940nw'yi karşılaştırırsak özellikleri aynı ama kasa yapısı açısından 932nw benim tercihim olur. Bir yerde 940nw'nin duvara monte edildiği yazıyordu doğruysa 940nw almak daha mantıklı.

yapma yüzbaşım. demek üretimden kalkmış şansa bak :( dvi çıkışı olan böyle tutulan bir monitörü neden kaldırırlar anlamadım. ama satış stratejisidir kesin. kafam iyice karıştı aslında söylediğin ürünü biraz araştırdım en uygun fiyat gigatekte.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2216 işin aslı 932nw 940nw 932n+ ve 940nw hemen hemen aynı fiyat. ama insan 320ytlnin üstünde para verip can sıkıcı eskikliklerle karşılaştığında üzülüyor. 932b yi cok duydum methini o yuzden niyetlendim ama şans işte.

gigatekte 932b var kardeş arıyorsan

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2032

• 1.5 ay önce teknosanın sitesindede yok gözüküyodu ama 2 teknosaya gittim ikisindede depolarında vardı. Yalnız ürüne sahip olduklarından çalışanlarında haberi yok depodan kontrol ettirmeni tavsiye ederim büyük ihtimal vardır..1,5 aydır kullanıyorum çok güzel bir monitör ayrıca N+ falan alma onlarda dvi çıkışı yok. B+ fiyat performansı çok iyi bir monitör.
  • malesef çoğu yerde tükenmiş durumda. çok zor bulunuyor. ben bütün bilgisayarcıları alt üst ettim en sonunuda kıyıda köşede bi bilgisayarcıda buldum. siyah rengini peşin 370 ytlye aldım. çok memnunum kesinlikle dvi çıkışlı olması ve fiyatı bakımından çok ii bir ürün.
  • Merhaba ark. bende aynı monitoru kullanıyorum ama tek derdim sadece internette ve yazı tarzı işler yaparken bu üst taraf ekranın daha koyu ve alt tarafı daha parlak olması bi bu gozume takılıyor okadar siz ne yapıyorsunuz monitoru arkaya biraz yatırdım daha iyi ama gene oluyor üst taraf koyu alt acık ozellikle beyaz sayfalarda bu goze batıyor ne yapmalıyıroz parlaklık 30 kont. 70 de duruyor diger ayarlar kendinden DVI bagladım boyle yani okadar ama oyunlarda falan film falan izlerken süper derdim beyaz ekranlarda..onceden 15 crt kullanndım uzun yıllar onun etkisi olabilir ama ...
  • Arkadaşım samsung servis konusun da çok kötü beni tam 1 aydır süründürüyorlar aklında bulunsun
  • MRB ARK 932b üretilmiyo deıl ulkemıze gıremıyodu sımdı gırmeye basladı ben ank vatandayım suanda elımızde var bence b al dvı onemlı fıyatta sorun yoksada lg1960tr_bf al bu saatten sonra analog alınmaz parana kıy al senı min. tüm özellikleriyle 5-6 sene götürsün.garanti olayında gelirsek LG de yerinde garanti var ve en kısa zamnda cvp veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskk92 -- 27 Ocak 2008; 0:06:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.