Şimdi Ara

Samsung 932B Plus ayaklık sorunu yardm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Tekmardan baya bi indirimle Samsung 932bPlus model monitörü aldım. Yalnız 10 dk. ya kadar 2 arkadaş monitörün ayaklığını sabitlemek için uğraştık. Monitörün ayaklığının takılacağı yuva ile ayaklık girişi boyut olarak birbirini tutmuyordu.. Monitörü kanırtırcasına iteledik gene yuvasına girmedi.. kılavuzda anlatılanlar da işe yaramadı. Sonra monitörün altında plastik bir kapak olduğunu fark ettim onu çıkarttım böylece yerine oturdu monitör ama bu sefer monitör sadece 2 hamle yapabiliyor. açısını değiştiremiyorum monitörün...!
    Ya çok arkaya gidiyor ya da çok öne gidiyor monitör. Her iki durumda da oturduğum mesafeden monitörün ekranı mat gözüküyor. ekranın üst tarafı gözükmüyor. Monitörle duvar arasına 5.1 ses sisteminin işe yaramayan bir kolonunu koydum takoz vazifesi görüyor şimdi. Ama bu modeli kullanan bir sürü arkadaşımız var bu sitede. Acaba herkes benim gibi mi kullanıyor bu monitörü? yoksa bir tek bende mi sorun war? paketlemede ayaklık mı karıştı acaba?
    Önceden ayaklık montajı yapmış arkadaşlar beni bilgilendirirse çok hayra geçer, çünkü makinanın arkasındaki takoz düştü düşecek diye içim ürperiyor. ayrıca takoz olmadan da arkaya çok yatık duruyor. kırılcak gibi..

• iki hamle derken neden kastediopsun ztn o sadece öne ve arkaya egilip kalkar
  • Öncelikle cevap için teşekkürler..
    Samsung'un Driver cd'sindeki animasyonda derece derece açısının arttığına dair bir ilüstrasyon vardı, ben ordan yola çıkıp monitörün ayaklığının elle ayarlanabileceğini düşündüm.. oturduğum tabure bilgisayar masasına göre aşağıda, ve 4L1in de bahsettiği gibi sadece öne ve arkaya doğru hareket ediyor monitör,arasını bulamamışlar yani.. o zmanda çok matlaşıyor ekran. kontrastı sona getiriyorum artık anca öyle ekran net gözüküyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.