Şimdi Ara

SAMSUNG 940BW SAKIN ALMAYIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benden söylemesi bu monitöü kullandım. eğer filim izleyeceksiniz bu monitörü almayın. contrast oranı berbat. gündüzleri filmleri hep karanlık izliyorsunuz. brigthness ve contrast 100 olmasına rağmen filimler hep karanlık özellikte vcd filmler zaten kalitesiz bide contrast oranı düşük samsung 940bw de karanlık olarak izliyorsunuz. ben bu monitörden iç memnun kalmadım. boşuna pranızı sokağa atmayın.gidin contrast oranı daha yüksek bi monitör alın.izleimlerim bunlar.kontrast oranı 500 bence filmlerde yeterli bi rakm değil.yada bu monitörün kontrastı 500 değil.bişey var bu monitörde.

Bide wide screen monitör almayın tavsiyem 4:3 monitör alın.

• arkadasım kullandıgın programlarıda yazarsan alacak kisiler ona gore fikir sahibi olabilir. bs player da renk aydınlatma oranı ayarlanabiliyor denedin mi böyle. bazen böyle sorunlar olabilir kullandıgın programın ayarı en düsük seviyededir bu yüzden sen monitore ne kadar aydınlatma verirsen ver programın film icin aydınlatması renk ayarı alt seviyedeyse zaten istedigin performansı alamazsın

• kardeş bsplayeda neden aydınlatacammi . aydınlatmak zorunda değilim bu powerdvd de aynı windvd de aynı sorun bsplayer değilki. bu monitörün contrst oranı berbat almayın diyorum. alanlar parasını çöpe atar diyorum illa resimmi göndermek lazım siteye yaa. yalanmı diyoruz. alışmıssınız burda her monitör alan kişinin ballandıra ballandıra anlatmasına. ben aldım ve beğenmedim satacam monitörü. bu kadar basit.
  • sadece fikrimizi söyledik belki oyle olmustur diye. mal senin arkadasım biz ne diyelim
  • ben de SAMSUNG 940BW kullandım 226bw den önce ...ben de pek memnun kalmamıştım açıkçası contrastı gerçekten çok zayıf ....
  • araştırmadan almayalım arkadaşlar şu ana için 19 ws alınacaksa tek seçim samsung 931bw olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

araştırmadan almayalım arkadaşlar şu ana için 19 ws alınacaksa tek seçim samsung 931bw olmalı

gel arkadasım şunu benq fp94vw diye degistirelim olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 22" 226BW vs 2232GW
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung 940bw monitör kullanıyorum yaklaşık 8-9 aydır,vcd filmlerdeki performansı kötü evet ama divx ve HD filmlere gelince görüntü kalitesi bence çok iyi o yüzden hemen çamur atmayalım...

Sen beğenmemişsin olabilir ama gelip forumda bu ürünü karalamak biraz ...

Ha bundan sonra alacaklar daha iyi monitörler var 940bw den onları tercih edebilirler,sonuçta bu tercih meselesi =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deatmagic

quote:

Orjinalden alıntı: mysite

araştırmadan almayalım arkadaşlar şu ana için 19 ws alınacaksa tek seçim samsung 931bw olmalı

gel arkadasım şunu benq fp94vw diye degistirelim olmaz mı ?

pardon unutmuşuzo da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysite -- 16 Eylül 2007; 23:01:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

samsung 940bw monitör kullanıyorum yaklaşık 8-9 aydır,vcd filmlerdeki performansı kötü evet ama divx ve HD filmlere gelince görüntü kalitesi bence çok iyi o yüzden hemen çamur atmayalım...

Sen beğenmemişsin olabilir ama gelip forumda bu ürünü karalamak biraz ...

Ha bundan sonra alacaklar daha iyi monitörler var 940bw den onları tercih edebilirler,sonuçta bu tercih meselesi =)

para vermişsinya toz kondurmuyorsun monitörüne . e bende para verrdim ama beğenmedim ne olcak şimdi. hd dvd hiçbirinde tatmin etmedi beni.

sonuçta ben beğenmedim kimsede almasın. karalamak değil.LCD alacak olanların parası boşa gitmesin.sonuçta aynı paraya hatta 70-80 milyon düşüğüne daha iyi monitörler var.

• samsungun dandik monitörü verdiği renkler felaket.
  • evet pahalısı en iyisi iyi orta sınıfı ucuzu kötü.Az bütçeniz varsa denemeden almayın.Birsürü marka var markaya para verip sonra kapalı ne güzel samsung yazıyor diye yazı izlemeyin.İsterseniz de izleyin millete marka havası atacağız diye böyle tercih yapanlar olabilir onların seçimi ama o fiyata çok daha ucuza hatta daha kaliteli her açıdan lcd üreten markalar var.
  • ben 940bw kullanıyorum ve çok memmunum.grafik ve resim çalışıyorum.gece veya gündüz çok iyi performans sergiliyor.herkesin düsüncesi kendisini ilgilendirir.ama çok şey biliyormuş gibi bagırarak kimseyi etkin altına alamazsın.
  • arkadaşlar niye arkadaşı eleştiriyorsunuz ??? bu forumların amacı ne ??? sohbetmi yoksa bilgi alışverişimi ? arkadaş almış ağzı yanmış diğer alacakları uyarıyor nesi yanlış?? hem bi cihaz için bir kötü bir iyi eleştiri varsa ben kötü olana inanırım insan çocuklarına nasıl çrkin kötü yakıştırması yapamıyorsa okadar para sayıp aldığı bişeyede kolay kolay dandik diyemez.. eğer diyebiliyorsa ya gerçekten cihazda bi sorun vardır yada rakip firmaların malı satılsın diye reklam yapıyordur .......... bu arkadaşın başka bir firmanın distribütörü olduğuna inanmadğıma göre 940w dw sorun olduğuna inanırım herkesde neye inanacağında özgürdür .....
  • Monitörü kullanmadığımdan onla ilgili yorum yapamam ama karşılaştığın problemin de çözümü var, ekran kartları sürücüleri eskiden beridir kontrast, parlaklık, gama ve renk düzeltmesi ayarlarına sahip Film için yapacağın ayarları ayrı hafızaya alır film açarken o ayarları yükleyebilirsin
    4:3 monitör tavsiyesine katılmıyorum, herkesin kişisel zevki, kullanım tarzı farklıdır. Geniş ekranlar nasıl ki TV lerde standart olmaya başladıysa monitörler için de olacaktır
  • ya ben monitor hakkinda yorum yapmayacam cunku kullanmadim
    ama soyle birsey soyliim
    arkadas monitorun eksiklerinden bahsediyor
    karsilik olarak ta siz yok ekran kartinin veya programin icinden ayarlarla contrast i ac veya parlakligi ac diyorsunuz
    ama olay o degil
    adam monitor un kotu oldugundan bahsediyor

yane contrast ve brightness mantigi ile gidelim 5-10 senelik monitorleri alalim tupu bitmis onlarin da acariz programla

veya ne bileyim bu kadar firma lcd monitor uretiyor
    adamlar niye kasiyor kontrasti yuksek tutmayi yapsin 100 kontrast biz nasil olsa programla acariz

• Mad_Wolf beni yanlış anlamışsın arkadaş zaten monitörü almış, olan olmuş. Hani bu şartlarda daha iyi film nasıl seyreder hani bu problemi başka yollardan nasıl aşmaya çalışırız o konuda yardımcı olmaya çalıştım. Keşke mesajda yazma nedenimi söyleseydim Ben herkes gitsin bu monitörü alsın ekran kartından filmlerde uğraşıp açsın demek istemedim, şu anki durumu nasıl kurtarırız onu söylüyorum

Neyse araba devrilince yol gösteren çok olurmuş bizimki de o hesaba döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 18 Eylül 2007; 13:38:23 >
  • alan arkadaş monitörle ilgili eleştirilerini söylemiş buna denecek pek bişey yok ama insana sormazlar mı bu monitöre 350-360ytl para vermeden hiç denemedin mi diye??
  • http://img221.imageshack.us/img221/6971/s5001200cd9.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/2338/s5001202jy6.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/9155/s5001203gs4.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/810/s5001204jr1.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/1369/s5001205ap0.jpg

ben bu güne kadar ötle bir sorun sezmedim, son derece güzel izleyebiliyorum filmlerimi...

yukarıdaki resimleri arkadan vuran direkt güneş ışığı altında çektim(bundan daha kötüsü olamaz yani)...

belki kullanmayan arkadaşları da biraz filir sahibi eder...

• 500 kontrast sizce yeterlimi film izlemek için . artı üsteki resimler dvd resimleri. bi de dikkatimi çekti hep aydınlık sahneler. neden karanlık sahneler deil.

satış fiyatı 400 ytl civarı olan bu monitörün kontrast oranı 500 ama aynı fiyattaki 17" 4:3 monitörün fiyatı bundan daha düşük ve kontrast oranı 700 - 800 lerde. bu fiyatı kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor.

bu forumda belkide ben hariç herkes para verdiği şeyi iyi olduğunumu zannediyor yoksa hava mı atıyor ne iş alamadım. herkes yazmış benim moitör iyi diye..

en iyisi gidin bakın inceleyin oyle karar verin arkadaş tavsiyesi dinlemeyin.iyice inceleyin monitörü.snuçta aldınızmı bir kere alcaksınız.yada CRT monitör kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavro -- 18 Eylül 2007; 16:21:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.