Şimdi Ara

SAMSUNG 940BW SAKIN ALMAYIN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: notonman

ben 940bw kullanıyorum ve çok memmunum.grafik ve resim çalışıyorum.gece veya gündüz çok iyi performans sergiliyor.herkesin düsüncesi kendisini ilgilendirir.ama çok şey biliyormuş gibi bagırarak kimseyi etkin altına alamazsın.

kimsyi etki altına almıyorum. isteyen alır istemeyen almaz.bunlar kendigörüşlerim. o fiyata daha da iyi monitörler var piyasada. çok iyi performans sergiliyor neyle test ettin merak ettim. yoksa tomshardware editörümüsün sen.

beğenmemek farklı şeydir test etmek farklı şeydir. ben beğenmedim.
  • ben kullandım o yüzden yorum yapabilirim.İlk aldığımda bana çok güzel gelmişti gerek filmlerde gerekse oyunlarda memnundum ancak BİMEKS e gidip diğer monitörlerle(206BW,226BW, BENQ FP94VW) karşılaştırma imkanı bulunca aslında oldukça yetersiz olduğuna kanaat getirdim....... 19" wide alacak arkadaşlara ben de tavsiye etmiyorum...

o fiyata alınacak daha iyi monitörler varken...örnek

BENQ FP94VW

SAMSUNG 931 BW

Bence arkadaş doğru bi başlık açmış insanları uyarmış ........
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

Mad_Wolf beni yanlış anlamışsın arkadaş zaten monitörü almış, olan olmuş. Hani bu şartlarda daha iyi film nasıl seyreder hani bu problemi başka yollardan nasıl aşmaya çalışırız o konuda yardımcı olmaya çalıştım. Keşke mesajda yazma nedenimi söyleseydim Ben herkes gitsin bu monitörü alsın ekran kartından filmlerde uğraşıp açsın demek istemedim, şu anki durumu nasıl kurtarırız onu söylüyorum

Neyse araba devrilince yol gösteren çok olurmuş bizimki de o hesaba döndü

uzgunum pardon ben yanlis anlamissim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

ben kullandım o yüzden yorum yapabilirim.İlk aldığımda bana çok güzel gelmişti gerek filmlerde gerekse oyunlarda memnundum ancak BİMEKS e gidip diğer monitörlerle(206BW,226BW, BENQ FP94VW) karşılaştırma imkanı bulunca aslında oldukça yetersiz olduğuna kanaat getirdim....... 19" wide alacak arkadaşlara ben de tavsiye etmiyorum...

BENQ FP94VW

SAMSUNG 931 BW

arkadaş çok biliyorsan bu monitor nasıl LG..L1960TR -BF 19

• quote:

Orjinalden alıntı: ender544

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

ben kullandım o yüzden yorum yapabilirim.İlk aldığımda bana çok güzel gelmişti gerek filmlerde gerekse oyunlarda memnundum ancak BİMEKS e gidip diğer monitörlerle(206BW,226BW, BENQ FP94VW) karşılaştırma imkanı bulunca aslında oldukça yetersiz olduğuna kanaat getirdim....... 19" wide alacak arkadaşlara ben de tavsiye etmiyorum...

BENQ FP94VW

SAMSUNG 931 BW

arkadaş çok biliyorsan bu monitor nasıl LG..L1960TR -BF 19

süperalmayı düşünüyorsan mutlaka almanı tavsiye ederim...........

• yegenime aldım, divx ve hd film izledim test icin memnun kalamdim, bilsem almazdim, 22 go alıcam yarın buyuk ihtimalle, samsung 226bw da sorun cıktı alamdım, eminim 22 go 940bw dan daha iyidir, cunku hicbir lcd 940bw dan kotu olamaz tahminim,

dip no: film icin kastettim...
  • kontrast oranı 500 den yukarı lcd alın. yoksa pişman olursunuz. en az 700 olsun. parası olan olabildiğince yüksek kontrast oranlı lcd alsın.

yanlış anlaşılmasın niyetim gözleri kör etmek değil. masaüstünde zaten yüksek kontrastlı çalışamıyorsunuz mecburen kontrastı kısıyorsunuz. iş film lerde bitiyor. işte filmleerde yüksek kontrast gerekiyor.
  • samsung206bw kontrast 800 dinamik kontrast ise 3000:1 ... alın film keyfinizi sorunsuz yaşayın...(derim ben) :)
  • ben 226bw alıyodum sorun cıktı, yarın ya go 22' alıcam ya 22' viewsonic ( tanıdık var ucuz vericek ) ya da 20' 206bw, karasızım ama :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_girit

ben 226bw alıyodum sorun cıktı, yarın ya go 22' alıcam ya 22' viewsonic ( tanıdık var ucuz vericek ) ya da 20' 206bw, karasızım ama :)

arkadaşım ben bir arkadaşımda 226bw kullandım monitör kötü değil iyi ama evimde 206bw var ben 206da daha rahat oluyorum daha bir net geliyor gözüme çünkü iki monitörde aynı çözünürlükte biri 22 birisi 20 sence hangisi daha net olur gerisi sana kalmış :)
  • buyukluk cezbediyo beni ama, film izlerken filan eminim daha iyi olacaktır, su anda 206bw alma snsım kalmadı, veremem 650 ytl, ama 500 e belki cikarim, sanirim 20' 206bw ya da 22' go alacagım, bi ihtimal 22 viewsonic, onuda 500 e buldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lavro

500 kontrast sizce yeterlimi film izlemek için . artı üsteki resimler dvd resimleri. bi de dikkatimi çekti hep aydınlık sahneler. neden karanlık sahneler deil.

satış fiyatı 400 ytl civarı olan bu monitörün kontrast oranı 500 ama aynı fiyattaki 17" 4:3 monitörün fiyatı bundan daha düşük ve kontrast oranı 700 - 800 lerde. bu fiyatı kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor.

bu forumda belkide ben hariç herkes para verdiği şeyi iyi olduğunumu zannediyor yoksa hava mı atıyor ne iş alamadım. herkes yazmış benim moitör iyi diye..

en iyisi gidin bakın inceleyin oyle karar verin arkadaş tavsiyesi dinlemeyin.iyice inceleyin monitörü.snuçta aldınızmı bir kere alcaksınız.yada CRT monitör kullanın.

1.üstteki resimler 720p hd...

2.karanlık sahneler tabi karanlık olacak ışıkta...

3.ben bu monitörü almak için 3 ay arştırmıştım tabi iyi diyeceğim...

4.bencede gidin bakın her yazılana aldanmayın...

saygılar...

• en yakın zamanda kendi incelememi yapacam foruma. bi fotograf makinası bulduğum zaman ilk işim o olcak.
  • Apple Cinema Display benimki odanın öbür ucundan seyrediyorum filmleri :D harika bir görüntü var çok rahat seyrediyorum. Eh o kadar parayı boşuna saymadık IPS panel için..
  • bende kullaniyorum ve urunden memnunum
  • Samsung 931bw 19" wide screen kullanıyorum ve çok memnunum. süper bi ürün herkese tavsiye ederim
  • quote:

en yakın zamanda kendi incelememi yapacam foruma. bi fotograf makinası bulduğum zaman ilk işim o olcak.

yok ya resime felan gerek yok bu kadar 940 bw kullanan uzman var biride benim ama senin kadar net bakamamışım demekki satt satt iyi olur klas bi monitör la 940bw açmamış sizi saygılar
  • 940bw kullanıyorum görüntü konusunda eve kim geldiyse senin ekran kartı ne demiştir. Bir yanlışlık olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

quote:

en yakın zamanda kendi incelememi yapacam foruma. bi fotograf makinası bulduğum zaman ilk işim o olcak.

yok ya resime felan gerek yok bu kadar 940 bw kullanan uzman var biride benim ama senin kadar net bakamamışım demekki satt satt iyi olur klas bi monitör la 940bw açmamış sizi saygılar

uzmanmı.. yok ya geriden uzman olmayasın. sen bu monitöre iyi diyorsan sen hayatında hiç monitör görmemişsin demekki.ucuz etin yahnisi çabuk pişer derler. bi kere aldım işte hata ayptım. ama insan hatalardan iyi ders çıkarır.

biride demiş senin ekran kartın ney. o soruyu sran kişinin biligisayarın b sinden bile haberi olmayan kişilerdir. herneyse alan alsın. kazığı yesin ondan sonra otursun foruma resim yollasın. övünsün hava atsın. allah ım yaa insan lar bir acaip. para verdiği şeyi mükemmel sanıyor. alt tarafı 350 ytl lik monitör bi sürü monitör gördüm ama samsung 940bw gibi dandik bi monitör görmedim.
    350 milyon para vercem ,300 milyonluk 17" benq nün görüntüsü kontrastı samdsung 19" 940 bw den daha iyi olcak . varmı böyle bi yağma yaa. millleti şapa oturtuyorlar. yok neymiş samsung muş. yiyim samsung unu. üst bi kaç model gördüm tamam onlar iyi gerçektende çok iyi . ama neden çünki kontrast ları yüksek.. samsung 940 bw 500 kontrast. yetmiyor. yetmezde zaten.

diceklerim bu kadar . özelliklere 940bw uzmanlarına. yok 940bw yi test etmiş tomshadware uzmanlarına. bu forumda çok var çünki..

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

samsungun dandik monitörü verdiği renkler felaket.

katılıyorum özelli,kler vatanda görünce bana hak vereceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.