Samsung 960 PRO aldım NVME olduğu için işletim sistemi yüklenmiyor.Ayrıca farklı SSD takmadığım zaman BIOS'ta gözükmeme problemi var.İşletim sistemi kurduğumda biosa giremediğim için mecbur bıraktım öyle.Formatta zaten DİSK 0 diye gözükmesi gerekirken gözükmüyor.Bilen biri yardım ederse çok sevinirim işin içinden çıkamadım
anakartınız nedır?
belırlı bır verı yolu vardır
verı yolu yeterlı gelmıyorsa kı ssd takınca gormemısıde bundan kaynaklıdır
m2 nın baglandıgı yer farklı chıpset e baglı oldugu ıcın bazı sata yerlerıda o yere baglı kısaca
m2 ı takınca o satalara ssd takınca calısmıyor verı yolu yetersız kalıyor ısın ozetı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 28 Şubat 2017; 0:42:48 >
InsideR
kullanıcısına yanıt
1 tane hdd'im vardı onuda düşürdüğüm için kafa atmaya başladı şu anda Samsung 750 EVO ve Samsung 960 PRO var evoyu çıkartmıştım OS kurabilebilmek için tekli kullanamıyormuyum? NVME olarak
quote:
Orijinalden alıntı: gamer5
1 tane hdd'im vardı onuda düşürdüğüm için kafa atmaya başladı şu anda Samsung 750 EVO ve Samsung 960 PRO var evoyu çıkartmıştım OS kurabilebilmek için tekli kullanamıyormuyum? NVME olarak
dedıgım gıbı olasılıklara bak sanırım m2 ı de ssd ı aynı verı yolu uzerınde oldugu ıcın kabul etmıyor sata gırısını degıstır ssd ın
pasıf aktıf resımde var dene bakalım
son durum nedır?
InsideR
kullanıcısına yanıt
Sorunu çözdüm hocam öyle ya da böyle tam olarak nasıl çözdüm bilmiyorum Teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara yardımları için
quote:
Orijinalden alıntı: gamer5
Sorunu çözdüm hocam öyle ya da böyle tam olarak nasıl çözdüm bilmiyorum Teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara yardımları için