Şimdi Ara

Samsung 970 evo nvme değerleri normal mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boot Mode Select kısmını açın hocam, seçenekler neler?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Sadece 2 seçenek var
    UEFI
    VE
    LEGACY+UEFI
    legacy+uefi şeçili
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma100

Sadece 2 seçenek var
    UEFI
    VE
    LEGACY+UEFI
    legacy+uefi şeçili
    Evet suçlu ortaya çıktı hocam :) Eski tarz kurmuşsun Windows'u. O seçeneği UEFI yapıp BIOS'tan çıktığında sisten açılırsa ne ala. Açılmaz ise yeniden UEFI Windows kurmalısın.
    UEFI yaparsam sistem hiç açılmayıp format atmak zorunda kalabilirim diyorsunuz yani:)) En iyisi ben bu işlemi hafta sonu deneyeyim olur da açılmasa geniş zamanım olur. Bu arada windows'u yeniden kurarken UEFI veya LEGACY+UEFI seçeneği nerede çıkıyor acaba?
  • quote:

UEFI yaparsam sistem hiç açılmayıp format atmak zorunda kalabilirim diyorsunuz yani:)) En iyisi ben bu işlemi hafta sonu deneyeyim olur da açılmasa geniş zamanım olur. Bu arada windows'u yeniden kurarken UEFI veya LEGACY+UEFI seçeneği nerede çıkıyor acaba?
    Yok hocam öyle değil. Deneyin, sistem açılmazsa eski haline getirebilirsiniz aynı şekilde. Yani bu durum oluşursa yeniden kurulum yapmanız gerekir, sonra ne zaman isterseniz.
    UEFI yaptım ama yine aynı şekilde açılıyor. En iyisi müsait bir hafta sonu format atmak. Sizide kaç gündür uğraştırdım destek ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • quote:

UEFI yaptım ama yine aynı şekilde açılıyor. En iyisi müsait bir hafta sonu format atmak. Sizide kaç gündür uğraştırdım destek ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    En iyisi hocam, yeniden kurulum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.