Sistemime 970 evo nvme m.2 500gb aldım. Aomei bBackupper programı ile windows'u klonladım. Çok anlamıyorum ama random değerler düşük çıkıyor sanırım. Bu değerleri nasıl düzeltebilirim?. Bir de kolanladıktan sonra pc ilk açılırken hardisklerin göründüğü ekrana gelince sistem kendine 1 kere reset atıp windows öyle açılıyornormaşmidir? windows 10 kullanıyorum ankart MSI B350M Mortar
Değerler iyi hocam, reset atma kısmını anlamadım tam olarak?
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Her seferinde bilgisayar açılırken windowsun hoş geldiniz ekranı görünmeden otomatik yeniden başlıyor. Sadece 1 kere restliyor kendini sonra normal olarak windows açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: enigma100
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Her seferinde bilgisayar açılırken windowsun hoş geldiniz ekranı görünmeden otomatik yeniden başlıyor. Sadece 1 kere restliyor kendini sonra normal olarak windows açılıyor.
BIOS'tan "Fast Boot" seçeneğini aktif ettiniz mi hocam?
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Bilmiyorum akşam kontrol edip bilgisini veririm.
quote:
Bilmiyorum akşam kontrol edip bilgisini veririm.
Sonuç?
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Dün ilgilenemedim kusura bakmayın. Çok anlamadığım konular dediğiniz gibi BIOS'a girdim ama yazdığınız gibi "Fast Boot" yazan bir menü göremedim.
quote:
Dün ilgilenemedim kusura bakmayın. Çok anlamadığım konular dediğiniz gibi BIOS'a girdim ama yazdığınız gibi "Fast Boot" yazan bir menü göremedim.