Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SAMSUNG 980 PRO 1-2TB [SATILDI-SIFIR]
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OSINOS
Wd 14 içerisinde bulunan diskin modeli hakkında bilginiz var mıydı.Steve Procter PhotographyyoutubeI have done a lot of these drives and this month we got the new colours on the box and some new letters on the drive, many people have asked me how do these changes affect the ability to shuck them now? NOT AT ALL, they are no different tbh, no faster either which is a shame, I was hoping for 7,200 Spin Speeds but we are still stuck at 5,400 and we still need to put tape on 3 pins, as shown in the video. Please hit the like and subscribe if this helps you in any way. I am moving my tutorials from my old channel to this one, so more will be added in the coming months. Thanks for dropping by. The toolkit I use here is this one: https://amzn.to/3nYMOeb The 14TB Hard Drive is this one: https://amzn.to/2JgFM5Ehttps://www.youtube.com/watch?v=tfSHzozwIF0&feature=youtu.beGenelde beyaz etiketli haricilere özel bir disk çıkıyor denebilir. Nadiren de olsa RED NAS modeli de gelebiliyor. 5400 RPM'lik modeller oluyorlar.
Ürün açılmamış olduğundan bakma şansımız yok nihayetinde.
quote:
Sizdeki disk için, büyük ihtimalle şu diyebilme imkanımız var mı ?
Ürün açılmamış olduğundan bakma şansımız yok nihayetinde.RED NAS nadiren geldiğinden dolayı yüksek ihtimalle beyaz etiketli model vardır.
Daily use için mi yoksa CHIA bazlı mı düşünüyorsunuz bilemiyorum ama her iki kullanımda da sıkıntılı bir model olmayacaktır.
quote:
Günlük depolama amaçlı kullanılacak disk. Hani en kötü disk olsa da çok farketmez ancak , dataa kaybına mahal olmaması için illaki red olsa daha iyi olur tabi.Genelde 10TB ve altında RED NAS gelebiliyor, 14TB gibi yüksek modellerde de belirttiğim gibi nadiren de olsa gelebiliyor. Bundan dolayı artık alan kişinin şansına kalmış bir durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UltrAslan_06Takas düşünürsen ilanlarıma bakarsın üstad
Eyvallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
980 pro 1 tb icin Fiyat takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
980 Pro 1 TB için takip
Tamamen zararına satış üzerine piyasada görülmemiş uygun fiyatları yazıyorum; halen buna rağmen favoride bekletenler, takip yazanlar...
Ürünler satıldı gitti.
Piyasada denk geldiğim fiyatlar açıkçası hocam. Fiyatınız uygundu evet ama görülmemiş derecesinde değildi. Lafınızın bana özel olmadığını biliyorum ama benle ilgili kısmına değinmek istedim. Aciliyeti olmadığı için takibe aldım, yine de PM üzerinden iletişime geçmiştim zaten sizle. Hayırlı uğurlu olsun.
Piyasayı sürekli takip edenler yazmış olduğum fiyatların yakın geçmişte net olarak görülmemiş olduğunun farkındaydı.
Yine en uygun fiyat olmasına rağmen hadi 1TB için fazla abartıya kaçmayayım ama 2TB 980 Pro modeli için en son yazdığım 3K gibi bir fiyat yakın geçmişte yükselen piyasada hiç görülmedi. Sarı site vb. yerlerde de zaten yine benim ilanımdı.
Hoş yine zaman zaman elime aynı ürünlerden alıyorum (planlar değişebiliyor) ve ilan açıyorum lakin DH'in piyasası gerçekten oldukça kan kaybetmiş durumda. Yani ne yapalım, 1TB'ı 1.000 TL'den 2TB'ı da 2.000 TL'den falan mı verelim (mevcut piyasa koşullarında)? Zaten zararına satış yaptığımı da dile getiriyor konumdayım. Keza WD disklerin fiyatlarından da hiç bahsetmiyorum bile.
Velhasıl kelam, ortada uygun bir fiyat ve iyi de bir satıcı varsa öyle çok aşırı beklemeye veya fiyatı iyice iyice iyice öldürmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Alışverişin de her zaman bir adabı olmalıdır. Yıllardır forumun bir üyesiyim ve keza satış da yapıyorum. Öyle 1-2 senelik üyeliğim veya çeklerle, uygun fiyatlı ürünlerle dolu referans geçmişim de yok.
Ortaya yazıyorum arkadaşlar, herkes içerisinden seçtiği kısımları kendiyle alakalı değerlendirebilir.
*Kapanmış bir ilan ve satılmış ürünlerle alakalı daha fazla da konuyu uzatmayalım lütfen.
O konuda haklısınız. Piyasa özellikle forumda alt üst olmuş durumda. Ölücülük ve anlayışsızlık hat safhada. Takip veya favori kısmı iyi niyetli emin olun. Gelen PM'ler içler acısı asıl. Hayırlı olsun tekrardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X