Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 2 Adet Samsung 970 Evo Plus 1 TB Satın Al 24 Ekim 2024 15:06 1 1 Satılık 2 Adet Samsung 970 Evo Plus 1 TB Merhabalar...SSD'ler 13 ve 17 Temmuz 2023 tarihlerinde "amazon.com.tr" üzerinden alındı. TR garantili ve faturalı ürünler. 5 yıl garanti süreleri mevcut 13 ve 17 Temmuz 2028 tarihlerine kadar garantileri devam etmekte. Yedekleme amaçlı ve az süre kullanıldılar ve herhangi bir sorunları bulunmamakta. Şu an bilgisayarım olmadığı için test görüntülerini paylaşamıyorum. Yakın zamanda fırsatım olur ise onları da ilana ekleyeceğim. 2 TB Gen 4/5 SSD ihtiyacı sebebi ile satışa koyuyorum. İstanbul içi elden teslim alınabilir. Sorusu olan arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşabilirler. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.Saygılar...Adet fiyatı : 2000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2028 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 2 Adet Samsung 970 Evo Plus 1 TB [SATILDI] MSI Pulse GL76 11UEK-039XTR [SATILDI] PlayStation 5 Diskli Versiyon + EA FC 24 + Ekstra Kol + Şarj Ünitesi [SATILDI] Satılık iPhone 8 Plus 64 Gb Uzay Gri
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık 2 Adet Samsung 970 Evo Plus 1 TB [SATILDI] MSI Pulse GL76 11UEK-039XTR [SATILDI] PlayStation 5 Diskli Versiyon + EA FC 24 + Ekstra Kol + Şarj Ünitesi [SATILDI] Satılık iPhone 8 Plus 64 Gb Uzay Gri